reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

tak, w ciązy nie można oddawać krwi i 6 miesięcy po porodzie też jeszcze nie. Akurat jak urodziłam Kingę to 4 miesiące po tym była potrzebna krew dla znajomego, moja grupa A RH+ i nie mogłam oddać.

ja dzis w domu siedzę i sie rozkoszuje blogim nieróbstwem. Gotuje dzieciakom ogórkowa, pralka pierze, okna trzeba skończyć myć i posprzątać cały dom. A na 17 idę po wyniki badan.

dziewczyny na zakupowamy dałam link do testów fotelików, ale ważniejszy jest filmik na początku strony. Zanim kupicie fotelik dla dziecka objerzyjcie. mnie zmroziło, a co niektóre dostały 5 gwiazdek rok temu

reklama
Pustiszi ja też nie mam w ogóle objawów :D No po za lekkim bólem piersi w nocy i częstym oddawaniem moczu i to też w nocy :D Tak to nic a nic...też się zastanawiam czasem czy ja w ogóle w ciąży jestem. Ale moja mam też mówiła, że w ogóle objawów nie miała :)

Poza tym wydaje mi się, że jakby było coś nie tak to jakaś krew by się pojawiła czy coś. Bo ja ogólnie objawów nie mam od początku.
A ja od 3 dni nie czuje nic :( nie mam mdłości, nie chce mi się jeść, nic nie zakłuje brzuch mi opadł bo strasznie był napompowany (wzdęcia). Mój na mnie krzyczy że czytam fora a później płacze... Ponure myśli jak chmury dziś na niebie...

Ostatnia edycja:
Kaha171- Najgorsze jest jak męczy tydzień dwa trzy cztery i nagle nic zero.. Ale wtopiłam się w koc i nadrabiam serial "chłopaki do wzięcia" odsuwam myśli na bok.. Dotarło do mnie (a pora już najwyższa ) że lekarzem nie jestem każda dziewczyna ma inaczej a ja wierze że Niunio ma się dobrze :tak::tak:

ja jestem dawcą :-) już od dobrych paru lat - no teraz oczywiście przerwa :tak:

Ale mi źle dzisiaj w pracy, masakrycznie. Nie żebym miała mdłości czy coś, tylko ogólnie nie chce mi się tu siedzieć.

oddawałam, moze nie jakoś regularnie ale raz na 4 miesiące. Ale odkąd urodziła sie Kinga zawsze coś :(

Po obiedzie idę kupić córeczce sukieneczkę na lato i moze coś dla siebie wypatrzę ;) Matko jak mi sie nic nie chce !! Okna w połowie umyte i mam lenia. A mam jeszcze uszyć poszewkę do lózeczka córce bo ma poduszkę niewymiarową. zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce to już bym wszystko zrobiła ;)

Anisen, pełen szacun! Ja tylko kursuję na trasie łóżko-łazienka i z powrotem, a w ogóle to dziś jestem jakaś "zdechła" :-( Tak btw. co z tym chlebem twoim? :happy2:

reklama
Ja natomiast krwi nie oddaje, ze względu na problemy z sercem....ale za to jestem zarejestrowana jako dawca szpiku...natomiast narazie z uwagi na ciążę jestem "zawieszona"...może po porodzie i pologu uda się komuś pomóc:)

A ja odpukać zero objawów...w sensie od dwóch dni nie mam mdłości:):):):):):):) piekne uczucie....dalej nie bardzo chce mi się jesc...ale jest bosko:):):)

Do góry