reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

tak, w ciązy nie można oddawać krwi i 6 miesięcy po porodzie też jeszcze nie. Akurat jak urodziłam Kingę to 4 miesiące po tym była potrzebna krew dla znajomego, moja grupa A RH+ i nie mogłam oddać.

ja dzis w domu siedzę i sie rozkoszuje blogim nieróbstwem. Gotuje dzieciakom ogórkowa, pralka pierze, okna trzeba skończyć myć i posprzątać cały dom. A na 17 idę po wyniki badan.

dziewczyny na zakupowamy dałam link do testów fotelików, ale ważniejszy jest filmik na początku strony. Zanim kupicie fotelik dla dziecka objerzyjcie. mnie zmroziło, a co niektóre dostały 5 gwiazdek rok temu

reklama
Pustiszi ja też nie mam w ogóle objawów :D No po za lekkim bólem piersi w nocy i częstym oddawaniem moczu i to też w nocy :D Tak to nic a nic...też się zastanawiam czasem czy ja w ogóle w ciąży jestem. Ale moja mam też mówiła, że w ogóle objawów nie miała :)

Poza tym wydaje mi się, że jakby było coś nie tak to jakaś krew by się pojawiła czy coś. Bo ja ogólnie objawów nie mam od początku.
A ja od 3 dni nie czuje nic :( nie mam mdłości, nie chce mi się jeść, nic nie zakłuje brzuch mi opadł bo strasznie był napompowany (wzdęcia). Mój na mnie krzyczy że czytam fora a później płacze... Ponure myśli jak chmury dziś na niebie...

Ostatnia edycja:
Kaha171- Najgorsze jest jak męczy tydzień dwa trzy cztery i nagle nic zero.. Ale wtopiłam się w koc i nadrabiam serial "chłopaki do wzięcia" odsuwam myśli na bok.. Dotarło do mnie (a pora już najwyższa ) że lekarzem nie jestem każda dziewczyna ma inaczej a ja wierze że Niunio ma się dobrze :tak::tak:

ja jestem dawcą :-) już od dobrych paru lat - no teraz oczywiście przerwa :tak:

Ale mi źle dzisiaj w pracy, masakrycznie. Nie żebym miała mdłości czy coś, tylko ogólnie nie chce mi się tu siedzieć.

oddawałam, moze nie jakoś regularnie ale raz na 4 miesiące. Ale odkąd urodziła sie Kinga zawsze coś :(

Po obiedzie idę kupić córeczce sukieneczkę na lato i moze coś dla siebie wypatrzę ;) Matko jak mi sie nic nie chce !! Okna w połowie umyte i mam lenia. A mam jeszcze uszyć poszewkę do lózeczka córce bo ma poduszkę niewymiarową. zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce to już bym wszystko zrobiła ;)

Anisen, pełen szacun! Ja tylko kursuję na trasie łóżko-łazienka i z powrotem, a w ogóle to dziś jestem jakaś "zdechła" :-( Tak btw. co z tym chlebem twoim? :happy2:

reklama
Ja natomiast krwi nie oddaje, ze względu na problemy z sercem....ale za to jestem zarejestrowana jako dawca szpiku...natomiast narazie z uwagi na ciążę jestem "zawieszona"...może po porodzie i pologu uda się komuś pomóc:)

A ja odpukać zero objawów...w sensie od dwóch dni nie mam mdłości:):):):):):):) piekne uczucie....dalej nie bardzo chce mi się jesc...ale jest bosko:):):)

Do góry