reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
całej kostki na raz nie zjesz nie solić reszty i sie wyrówna
P
Pustiszi
Gość
Pustiszi - a kiedy miałas ostatni miesiączkę? Mi też ten suwaczek pokazuje 10 tydzień, ale od miesiączki. A od zapłodnienia to jakoś 8 będzie Dziwne, że lekarka aż tak Ci wyprzedziła ciążę. Ja korzystam sobie z takiego kalkulatora: Termin porodu - Wiek dziecka - Ci
Właśnie coś z tym suwaczkiem nie tak bo wzięłam 2 inne i mam Przesunięcie 2-3 dni a ostani raz 2 kwietnia
----- No ale patrzcie tu napisali [url]http://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10010685.html że nie można Fety ja się tak szczerze nie znam i wszystko biore pod uwagę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisen
kochamy Cię mocno
Jadłam, jem i będę jadła Szczególnie polską fetę bo ona z mlleka pasteryzowanego )
Kawę też jedna pije dziennie bo mam ciśnienie jak anemik. Bez kawy i 100/70
Kawę też jedna pije dziennie bo mam ciśnienie jak anemik. Bez kawy i 100/70
Kasienka_
Fanka BB :)
P
Pustiszi
Gość
Co racja to racja sa sery i sery ja kupuje tak raczej ze średniej półki tak do 5€ są i takie co na dwa kęsy a srogo z ceną ... Ale ja to taka przestraszona jestem bez doświadczenia a oczytałam się już wiele, wiecej głpot raczej że mimo wszystko w 1 trymestrze nie tkne a później kto wie heh pewnie nie wytrzymam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
Pustiszi
Gość
Pustiszi wejdź sobie w Ustawienia, później po lewej stronie będziesz miała "Edytuj sygnaturę" i tam wklej sobie linka do suwaczka, będziesz miała na stałe i nie będziesz musiała wstawiać pod każdym postem
Dziękuje to bardzo miłe ;-) Nie wiedziałam że tak można
reklama