reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Pustiszi - a kiedy miałas ostatni miesiączkę? Mi też ten suwaczek pokazuje 10 tydzień, ale od miesiączki. A od zapłodnienia to jakoś 8 będzie:) Dziwne, że lekarka aż tak Ci wyprzedziła ciążę. Ja korzystam sobie z takiego kalkulatora: Termin porodu - Wiek dziecka - Ci

Właśnie coś z tym suwaczkiem nie tak bo wzięłam 2 inne i mam Przesunięcie 2-3 dni a ostani raz 2 kwietnia :)

----- No ale patrzcie tu napisali [url]http://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10010685.html
że nie można Fety ja się tak szczerze nie znam i wszystko biore pod uwagę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi ale zalezy o jakiej fecie sie mysli :) bo feta prawdziwa to nie ta feta z opakowania takiego kwadratowego co jest z mleka pasteryzowanego jak to
97505.jpg
prawdziwa feta droga jak 150 a poza tym ciezko tak naprawde znalezc

Załączniki

• 97505.jpg
    97505.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 19
Co racja to racja sa sery i sery ja kupuje tak raczej ze średniej półki tak do 5€ są i takie co na dwa kęsy a srogo z ceną ... Ale ja to taka przestraszona jestem bez doświadczenia a oczytałam się już wiele, wiecej głpot raczej że mimo wszystko w 1 trymestrze nie tkne a później kto wie heh pewnie nie wytrzymam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi wejdź sobie w Ustawienia, później po lewej stronie będziesz miała "Edytuj sygnaturę" i tam wklej sobie linka do suwaczka, będziesz miała na stałe i nie będziesz musiała wstawiać pod każdym postem :)

reklama
Do góry