reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ble kto weźmie moje mdłości? Oddam za darmochę:happy2:, słowo FUJ opisuje jak się dzisiaj czuję.
Na głodniaka źle, jak zjem coś źle, masakiera.
A jeszcze jakby było mało w robocie siedzę.
Dobra koniec zrzędzenia! Piękna pogoda, poniedziałek wzięłam wolne, więc żyć nie umierać:-D

reklama
wczoraj mąz wrócił 0.30 , chleb był już letni, zeżarł pól, dziś wstaje rano , on już wyszedł zostawił mi 3 kromki i kartkę : mozesz upiec drugi? ( przyznam sie że piekłam z połowy porcji bo nie miałam dobrej mąki chlebowej)

to dzis kupimy te pomidory suszone bo ja własnie na ten smak nie mogę sie doczekać

Hej!
Coś ostatnio czasu nie mam - mdłości raz są, raz wcale nie ma - choć apetytu raczej brak. Jedyne co to czereśnie mi wchodzą od wczoraj chyba z 1 kg połknęłam:-D

Dziś mi w pracy tak ciśnienie podniósł jeden taki, że prawie chciałam wracać do gina po L4 - szkoda słów - się skłóciłam i poleciałam do Prezesa, który stanął za mną murem i tylko dlatego się uspokoiłam, bo to w końcu Prezes mnie zatrudnia i płaci, a nie kto inny :)

oprócz tego moja mała miała zapalenie pęcherza i był mały sajgon organizacyjny, bo żeśmy babcię sciągali do opieki - Michasia sikać nie chciała, bo bolało, więc jeszcze lekarz, apteka i nasiadówki. Także codziennie o 21 padam skonana i budzi mnie dopiero budzik o 6:baffled: Hasło, którym żyje ostatnio to jeszcze 4 tygodnie męczarni i będzie lepiej:-D

Dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie:) Jak u Was z pieszczotami i seksem? :) Bo nie ukrywam, że odkąd jestem w ciąży to panicznie poję się współżyć abym nie poroniła.

reklama
U mnie narazie posucha...smieję sie do mojego M, ze niedlugo będę znowu dziewica:p ale narazie lekarka powiedziala, zeby się powstrzymac...zreszta....tyle się straalismy o dziecko...wiec wole nie ryzykowac

Do góry