reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
A mi córka dzisiaj zrobiła piękny prezent; kolczyki z modeliny, aż mi się łezka zakręciła :) Był dzisiaj dzień mamy i taty w szkole stąd ten prezent. Niestety nie mogłam zobaczyć występu, ponieważ nadal leżę :wściekła/y: ale za to mój małżonek nagrał wszystko na komórkę. :-) Córka jest w szkolnej zerówce i już nie mogę się doczekać jak będziemy wybierać okładki zeszytów, piórnik, tornister :laugh2: Echh... sama pamiętam jak szłam do pierwszej klasy, jednak nikkt mi nie wybierał okładek bo wszystkie były wtedy jednego koloru - ZIELONEEE:happy:

Co do liczby dzieci to ja chciałabym 3, tyle że się mąż raczej na trójkę nie zgodzi.

Cześć dziewczynki, pamiętacie mnie jeszcze? :happy:
Ja mam wreszcie dziś wolne i po uprzątnięciu chałupki wreszcie mam czas na forum :) Idę nadrabiać conieco :happy:

Ja też bym chciała trójkę, ale jak w takim tempie mi to będzie szło to nie wiem czy na trzecie wystarczy mi czasu :-)

Ja się wczoraj pogrillowałam. Przyjechała moja siostra z mężem i swoją trójką. Dzieciaki wskoczyły na trampolinę, a my przy grillu. Obżarłam się jak bąk - cukinią i pieczarkami, bi mięso to mi jakoś nie wchodzi :-)

A ja od 3 dni nie czuje nic :( nie mam mdłości, nie chce mi się jeść, nic nie zakłuje brzuch mi opadł bo strasznie był napompowany (wzdęcia). Mój na mnie krzyczy że czytam fora a później płacze... Ponure myśli jak chmury dziś na niebie...

Pustiszi moze nie powinien krzyczec ale brak albo zanik objawow nie jest niczym zlym ... a czesto nic nie oznacza ... ja mialam czas ze piersi calkiem przestawaly bolec ... a to u mnie jedyny objaw wtedy byl

Anna, biedactwo, mam nadzieję, że w końcu Cię puści trochę :tak:

Pustiszi, brakiem objawów naprawdę się nie przejmuj - w poprzedniej ciąże w ogóle żadnych objawów nie miałam, i na początku cały czas się zastanawiałam czy aby na pewno jestem w ciąży. Teraz trochę mnie trzymały mdłości, ale też już co raz mniej :-)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Pustiszi, nie martw się na zapas - mnie wczoraj rigoletto i mdłości trochę odpuściły, na dodatek wieczorem miałam znowu jakieś plamienie :-(, ale dziś rano wróciły, jakby nigdy nic. I o zgrozo - prawie się z tego powodu cieszę... Kto zrozumie ciężarną? :confused:

Do góry