reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hejka:-) Marika czasem człowiek musi swoje popłakać,żeby zaraz znów sie zregenerować i nabrać sił!oby dolek szybko minął! Mnie czasem również taka chandra dopada ale to głównie jesienią i zimą :)Ja dzis tez dosyć intensywnie:)Szykuje zaraz kolacje kąpiel i odpoczywamy! :)Miłego wieczoru

reklama
Dzień dobry:)a co to za cisza?;)

No i mamy prezydenta nowego... A bylam pewna ze Komorowski jednak wygra....

U nas cieplo ale pochmurne niebo wiec deszcz sie zapowiada!

Filip od rana nie próżnuje i łobuzuję jak się tylko da:-)

Ja niby ogarnelam mieszkanie,wstawiłam pranie teraz jakies zakupy pora zrobić ale mam leniwy dzien:)chyba to ta pogoda...
Odzywać sie proszę!

Hej:)

My sie wyspalismy, m do pracy pojechal i po 15 na poprawiny jedziemy:) u nas piekne slonce swieci!:)

A z wyboru prezydenta ja sie akurat ciesze :) komorowski swoje 5 lat juz mial i ich nie wykorzystal.

Milego dnia!:)

wrrr posta mi zeżarło

A więc jak Cisza to wpadam jaaaa:-D
U nas intensywnie,mama pracuje:-) w zasadzie to praca znalazła mnie,a odkąd zaczęłam już mam 2 inne propozycję:-p Aj fajnie, na razie,szefostwo chce podpisać ze mną umowę,ale ja na razie nic nie podpisuję póki sama nie będę wiedziała czego chcę:sorry:

Zosieńka rozgadała mi się jak szalona:-D składać zaczęła zdania,jej ulubione to "boi sije"(boję się) którego używa tysiące razy dziennie bo ona przecież się boi nawet wchodząc do sklepu:D albo "lala pacie",jest w tym przesłodka :-D bije tatę na co on Zosia nie bij taty a ona "bije tatę":-p
Ogólnie to typ "ja siama" nie jeździ już w wózku(bardzo bardzo rzadko i to na chwilkę jak już się uda zapiąć) ani w nowym rowerku bo ona musi "iść".No i wredna jest,tata z mamą to absolutnie razem leżeć nieeet,jest płacz i tupanie:-D
Całe szczęście w nocy z nami nie śpi nigdy.

Bliźniaki dziś przedstawiały na dzień rodzica,ale że ja w pracy to mąż pojechał z Zosią ,ale byłą tak niegrzeczna że powiedział ostatni raz:eek::-D W ogóle chłopaki zaraz będą mieli 5lat,kiedy to zleciało?!

Kasia mam takie samo zdanie,swoje 5lat miał czas na zmiany:-) zza 5lat go rozliczymy,aby tylko kaczor mi się na oczy nie pokazywał bo na widok tego to mam nerwa

Marika a cóż się dzieje???

Akuku Kochana Tobie nie miałam jeszcze okazji pogratulować potwierdzenia płci-gratuluje bardzo bardzo,wiem jak się cieszyłaś ,zapewne jak ja na wieśc ze Zosia to nie pisior:-D

Monia jak wyniki testu?????????????????????????????

Lecę Kochane jak tylko będę miała chwilkę to postaram się zaglądac i odpisywać,bo dziś to oczywiście jedną ręką przy klawiaturze a nogami już gdzie indziej:-p

Ostatnia edycja:
Hej.

Moj Emis ma rozyczke.. nie mial drugiej dawki mmr bo ciagle jakas choroba w domu. Ale hest usmiechniety jak zwykle..goraczki brak. .tylko lekki katarek .

Emis zaczyna mowi.. ostatnio jak bylismy w pl to u mojej mamy w kuchni w szafkach grzebal wiec mowie nie wolno. .a on powtarza neono hehe..
A jak kuzyn mu zabral miseczke to emis krzyczy da to . Czyli daj to ;)
Jak siebpytam gdzie tata to pokazuje na siebie haha.

Milusia ano ciesze sie po 3chlopcach to az uwierzyc bie moge ze dziecko bez siusiora bedzie ;)

No i chyba mam cukrzyce ciazowa ale musze to jeszcze skonsultować. ..

Wszystkim mamusiom 100 lat w to nasze święto! Buziaki

wracać mi tu i pisać babeczki! Ja wiem komunie, wybory, praca itd ale posty na bb też ważne...

Kasia i co daliście na komunie?

Marika co u Ciebie? Lepiej już?

Milusia fajnie że jesteś? I Zosia tak się super rozwija. A co robisz w nowej pracy?

Akuku uważaj na siebie kochana. Biedny Emiś chory... Dużo zdrówka!
Blanka mój też niegrzeczny. Dziś byliśmy we dwoje na zakupach. Weszliśmy do ccc i nie dość że zrzuca wszystko z półek, wstaje w wózku to jeszcze na cały głos się śmieje z tego że broi:) tak się chichrał że wszyscy ludzie dookoła też się śmiali. Jak się domyślacie nic nie przymierzyłam ani nie kupiłam. A najbardziej się boję że w spożywczym do czegoś w szklanych opakowaniach się dobierze.

Cleo- kupilismy kazdemu z trojki komunistow encyklipedie taka dla dzieci, chlopcy dostali jeszcze encyklopedie wypasione o pilce noznej (graja w klubie pilkarskim), a dziewczynce kolczyki z aparta upolowalam w dobrej cenie. Dodatkowo jeszcze w kopercie dalismy kazdemu pieniadze,ale juz tak symbolicznie.

I powiem, ze prezenty sie udaly:) zwlaszcza chlopcy zaraz ksiazki odpakowali i czytali przy stole:)

reklama
Witam sie w paskudną deszczową srode :wściekła/y:

Dziś z Fifim nawet nosa nie wystawimy na dwór :))) Tzn ja jestem zmuszona , ale to podjadę na zakupy szybkie sama ....

Kasia super ,ze prezenty sie udały :) Dzieci zadowolone,a to przecież najwazniejsze!

Akuku a Ty przechodziłaś różyczkę??? Zdrowka dla Was:)

Po południu przychodzi kolezanka z synem, wiec dziś nudno nam nie bedzie ;-)

Cleo moj zwykle w sklepie siedzi w wozku, ale jak juz domaga sie zeby wyjsc tak katastrofa :) Mało kiedy chce wyjsc z wozka ale to i dobrze! Bo zakupy przeradzają sie w pogon po sklepie za Filipem! i tez smiechy piski na całego:laugh2:

U nas z tą mową tak jak było srednio na jeża... Co mnie nie martwi, bo wiem ze kazdy idzie swoim rytmem :) Mały mowi pojedyncze wyrazy i niewiele tego .... Najwazniejsze ze sie dogadujemy! Szkudny jest bardzo no i w ciagu całego dnia uwierzcie mi ,że on nie siedzi ani chwili! Ciagle w ruchu... :)

Mam nadzieje,ze u Was pogoda ciut lepsza! :)

Do góry