reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Wszystkiego najlepszego dla naszych maluszków z okazji dnia dziecka :)
Podczytuję ale ciągle czasu brak
U nas festyn za festynem, a pogoda taka ładna że fajnie wychodzić z dzieciakami. Adaś najchętniej całe dnie by spędzał w ogrodzie. Ostatnio uwielbia gotować - kupiliśmy mu kuchnię, bo już mialam dość walki o moje garnik i talerze :). Może coś mu z tego zamiłowania zostanie i będzie kucharzem. U nas w rodzinie wysyp znowu dzieciaków. Teraz 3 rozwiązania Przed nami :).
Akuku zdrowka i oby choroba Cię ominęła.
Siva my mamy 4 za sobą - w zeszłym tygodniu wyszła ostatnia. Walczyliśmy ponad miesiąc biegunki, marudny, a w dniach wybijania gorączka podad 38,5. Ogólnie najgorsze zęby, poprzednie malud dobrze przechodził, a te... masakra.
Pozdrowienia dla wszystkich :-D

reklama
Hejka:-)

Najlepszego dla naszych skarbów :)

Siva dla Julki sto lat i najlepszosci:)dużą pannę juz masz!

Kaczuszka zatem gratuluje czwórek!i zgadzam sie najgorsze ząbki jesli o wychodzenie chodzi:)

My wczoraj bylismy na festynie nad jeziorem. Dzis w ogrodzie jordanowskim mamy dzień dziecka a jutro w przedszkolu :)

Filip na takich imprezach grzeczny...wszystkim zadziwiony i zainteresowany:)wczoraj do szczęścia potrzebowal tylko balona i gofra:-) zobaczymy jak będzie dzis:)

Miłego poniedzialku dla was:)

Wszystkim dzieciom nie tylko styczniakom 100 lat, spełnienia marzeń, a choruszkom dużo zdrowia ;)

My byliśmy w sobotę zrobić zdjęcie darmowe z okazji dnia dziecka, a wczoraj u dziadków więc z festynu nici.

Wojtuś był wczoraj z mną w Kościele i czym starszy tym bardziej niegrzeczny. Gdybym go puściła to by biegał po całym kościele a tak tylko wokół mnie i wózka. Wyciągnął wiaderko z pod wózka takie z piaskownicy i chodził z nim. Później przed nami stała laska w krótkiej dość szerokiej spódnicy - ja patrzę a ten chciał złapać za tą spódnicę jeszcze by jej ściągnął i dopiero by było. Na szczęście refleks mam dobry i nic się nie stało;))

Wszystkiego najlepszego dla naszych Dzieciaczków "styczniowych" :)
Blanka, dziękuję za życzenia dla Julki - fakt, pannica mi rośnie ;)
Akuku - super fotki Twojej małej modeleczki ;)
Dziś dzień dla moich dziewczynek - ułożyła m sobie tak spotkania, żeby szybciej skończyć pracę i móc nimi spędzić czas. Julke zabrałam na zakupy i poplynelam ;) ale wszystko było niezbędne na wakacyjny wyjazd a jej radość bezcenna.
Wczoraj popoludnie spędziliśmy na rodzinnym festynie - Julka występowala z zespołem a Lenka czarowala wszystkich swoimi oczetami ;) A tatuś to wszystko filmowal :) Było przefajnie!
Jeszcze tylko dwa dni pracy i długi weekend - uwielbiam takie świąteczne przedłużone leniuchowanie.
Pozdrowienia dla Was!

Cześć babeczki!

My jesteśmy w domu od dziś bo Wojtuś w nocy dostał temperaturę i zaczęło się rozwolnienie :(( nasz lekarz dziś nie przyjmuje i chyba przyjdzie nam jechać na pogotowie.
Akuku śliczne zdjęcia!

Widze,ze tu juz cisza kompletna... :( rozmowy na fb sie przeniosly i nikt o forum nie pamieta...:/

Baby ktore fejsa nie maja- co u Was?

Cleo- jak Wojtus?

My wrocilismy z procesji wlasnie i zaraz obiadek u rodzicow jemy.
Milego!:)

Ja dzis bylam w szpitalu na glukozie tylko wbuk nie pije sie glukozy a taki napoj gazowany lucozade..wiec przynajmniej tak nie mdli..choc wypic trzeba 410 ml i ciezko mi bylo taka ilosc bo ja malo pijam ;/

Bylam tez na dniu sportu w szkole u dzieci i super sobie radzili. Alex zajal drugie miejsce w biegu. A Viki jest niziutki wiec nie byl w czolowce ;) super bylo. Szkoda tylko ze ja przez glukoze sie spoznilam..ale za to m byl caly czas i to najwazniejsze..zawsze jedno z nas musi byc na takich imprezach coby dzieciom smurno nie bylo ;)

reklama
Do góry