reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Grudnióweczka domyślam się że przegapiłaś. My też pijemy Bebilon z tym że z apteki i tak jak pisałam jest problem z tym mlekiem bo spłonęła fabryka. Podobno mieszankę ma teraz produkować Polska ale pojedzie do Holandii gdzie będzie pakowana po czym dopiero wróci do sprzedaży. Ja przed weekendem majowym robiłam napad na apteki i nic. Po weekendzie pojawiły się pojedyncze sztuki w aptekach w moim miasteczku i kto pierwszy ten lepszy. Mi się udało sądzę że do końca miesiąca starczy a potem mam nadzieję już będzie w sprzedaży.Co do karmienia piersią to u nas Wojtuś zawsze był trochę dokarmiany, ale gdzieś w wrześniu w sumie sam się odstawił. Doszedł do wniosku że z cycusiem to nie widać ani tv ani kto wszedł do pokoju itd a to było bardzo ważne i ciekawe. Jak każdej mamie miałam chwile że smutno mi było że już koniec tych pięknych chwil, ale cieszyło mnie że przeszedł nad tym do porządku i się nie męczył ani nie złościł.

Ostatnia edycja:
reklama
Grudnióweczka dobre z tym obcinaniem;) Julka ostatnio obcałowała m jak spał i był tak wniebowzięty że nawet mu nie przeszkadzało, że go obudziła ;) Ale takich słów jeszcze pewnie długo nie powie.

Cleo chyba bym musiała na okrągło puszczać małej jej ukochaną reklamę czyli Roleskiego, ale nie wiem czy by z cycusiem wygrał ;)

Jaaa! Ale wsciekla jestem! Nienawidze zalatwiac spraw w dziekanacie!
Biegam z Arkiem zeby zdazyc, ledwo dysze i jeszcze oberwe!
Jeszcze maz dodatkowy fittnes wzial i do 21 w pracy siedzi...

Swietny dzien sie zapowiada...

Aaaa dziewczyny pamiętacie jak pisałam jakiś czas temu że poszaleliśmy?
No to okres się spóźnia dni 5! :)
Jeśli nic się nie wydarzy to będę mieć kolejnego styczniowego malucha! :)

monika - oby wszystko się wyjaśniło niedługo i obyś była z wyniku zadowolona ;-) całę szczęście nasze szaleństwa nie poskutkowały ciążą... ale dziś też się szykuje intensywny wieczór a ja mam dni płodne... hmmm, muszę pamiętać by nie nabroic :-D

kasia - już niedługo i zakończysz wszelkie perypetie z dziekanatem ;-)

jaguś - moja też by tatę ciągle całowała, głaskała i się tuliła do niego, a nawet tuli i całuje jego zdjęcia i kapcie :laugh2: no ale mój mąż strasznie długo pracuje i bywa że mał widzi go 15 minut dziennie...

grudnióweczka - gaduła z Amelki, zdolniacha ;-)

reklama
Ale tu dzis cisza...

My wlasnie wracamy od siostry meza. Zawiezlismy jej male ciuszki po Arku, przewijak, lezaczek,itp. W dzien matki ma cesarke :) i trzeci chlopak bedzie :)

Milego wieczoru! :)

Do góry