reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Dzien dobry ! :)

Szykujemy się z Filipem powoli do mojej mamy;-) Korzystając z okazji ze jeszcze siedze i pije kawkę , wpadłam sie przywitac :-)

Dona nam zamilkła bardzo... Odezwij sie kochana jak tam u Was ;-)

Ja dzis czuje sie mega wypoczęta, spac poszłam ok 23 Filipek dwa razy pomarudził przez sen i spalismy dalej do 8 !:-p

Miłego dnia babeczki :)

reklama
Hej:)

U nas ostatnio pobudki o 7, bo tatus do pracy wstaje i Arek musi otworzyc oko na pozegnanie:p
U nas slonce walczy z chmurami...zobaczymy jak dzis bedzie bo wczoraj cieplutko :)

Milego! :)

Dzień dobry :)
Czas wstawać i kolejny dzień z rzędu ruszyć do Warszawy - kocham normalnie miłością niewyobrażalną tych co decydują o budowie autostrad. Do szczęścia braknie mi tylko do Olsztyna ;)
Życzę miłego dnia - wieczorem poczytam co u Was :)

Hej:)

My dzis spalismy do 9... Jeee:)

Grudnioweczka- jak to? Ja jeszcze wczoraj widzialam u nas w rossmanie chyba. A dlaczego?

Dzien dobry :)

Jak czytam wasze przeboje z mlekiem to sie cieszę,że nas te temat nie dotyczy :)

Kasia to łądnie pospaliście! Mi Filip coś przed 9tą wstał ;-)

Do mam karmiących/ myslicie o odstawieniu od piersi powoli??? Ja nie wiem ,czy Filip sam z siebie bedzie na to gotowy, chyba nie bardzo :-Dbez mojej pomocy!

Miłego dnia dla Was dziewczynki !

Blanka- oj tak, ja juz od jakiegos czasu mysle o odstaeieniu Arka. Boje sie,ze im dalej tym gorzej bedzie. Juz jest rozpacz jak cyca nie dam wieczorem...

reklama
No właśnie! Tez widzę,że im starsze dziecko tym gorzej :-pPowoli chciałabym juz rezygnowac z karmienia, zeby pozniej cyrków nie było :szok: Ale wez i nie daj jak Filip podchodzi i sie sam domaga szarpiąc za bluzke!;-)

Do góry