reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Dzien dobry ! :)

Szykujemy się z Filipem powoli do mojej mamy;-) Korzystając z okazji ze jeszcze siedze i pije kawkę , wpadłam sie przywitac :-)

Dona nam zamilkła bardzo... Odezwij sie kochana jak tam u Was ;-)

Ja dzis czuje sie mega wypoczęta, spac poszłam ok 23 Filipek dwa razy pomarudził przez sen i spalismy dalej do 8 !:-p

Miłego dnia babeczki :)

reklama
Hej:)

U nas ostatnio pobudki o 7, bo tatus do pracy wstaje i Arek musi otworzyc oko na pozegnanie:p
U nas slonce walczy z chmurami...zobaczymy jak dzis bedzie bo wczoraj cieplutko :)

Milego! :)

Dzień dobry :)
Czas wstawać i kolejny dzień z rzędu ruszyć do Warszawy - kocham normalnie miłością niewyobrażalną tych co decydują o budowie autostrad. Do szczęścia braknie mi tylko do Olsztyna ;)
Życzę miłego dnia - wieczorem poczytam co u Was :)

Hej:)

My dzis spalismy do 9... Jeee:)

Grudnioweczka- jak to? Ja jeszcze wczoraj widzialam u nas w rossmanie chyba. A dlaczego?

Dzien dobry :)

Jak czytam wasze przeboje z mlekiem to sie cieszę,że nas te temat nie dotyczy :)

Kasia to łądnie pospaliście! Mi Filip coś przed 9tą wstał ;-)

Do mam karmiących/ myslicie o odstawieniu od piersi powoli??? Ja nie wiem ,czy Filip sam z siebie bedzie na to gotowy, chyba nie bardzo :-Dbez mojej pomocy!

Miłego dnia dla Was dziewczynki !

Blanka- oj tak, ja juz od jakiegos czasu mysle o odstaeieniu Arka. Boje sie,ze im dalej tym gorzej bedzie. Juz jest rozpacz jak cyca nie dam wieczorem...

reklama
No właśnie! Tez widzę,że im starsze dziecko tym gorzej :-pPowoli chciałabym juz rezygnowac z karmienia, zeby pozniej cyrków nie było :szok: Ale wez i nie daj jak Filip podchodzi i sie sam domaga szarpiąc za bluzke!;-)

Do góry