reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Elama to to dobrze że negatywny wynik :* my ostatnio poszaleliśmy i się okaże dopiero :p heh ;)
A gratki z wygranej :) Może jakiemuś maluszkowi na prezent się przyda jak Twoja panna za duża :)

Kasia kwoty różnie wszędzie ;) zależy czy komunista dalszy czy bliższy ;) ale myślę że 200-400 zł będzie ok, zależy też gdzie impreza, jeśli lokal to wiadomo więcej jeśli skromniejsza ipmreza to mniej ;) ja w przyszłym roku mam komunie chrześnicy i myślę o 800zł chociaż znam takich co laptopy kupują po 2 tys... a może pójdziesz w prezenty? Aparaty, mp4, biżuteria, tablet? Popatrz na promocje, wyprzedaże może akurat coś fajnego się utrafi :)

Jagus super że córeczka zdrowieje ;)

Malinka zdrówka dla młodego :*

U nas Zosia też pokazuje co potrafi jak jest nie po jej myśli ;) zaraz się na kolana rzuca, ręce do góry że nie da rady jej podneść i koniec czekać aż jej przejdzie, na sczęście krótko :p

reklama
No tak,pewnie to może być od jedzenia róznego,bardziej by było niepokojące,gdyby kupka byla ewidentnie cała czarna,bez rzadnych przebqrwień a tu jet tylko na zewnątrz a środek normalny tylko ten sluz.Takie żolte jakby glutki były i tyle.

Jutro idę i tak do lekarza na osłuchanie i ile ma bc jeszcze inhalowana,bo normalnie to z dlugo to trwa już.

Fajna pogoda a my sie kisimy,tzn w sb już wyszłam z Kinia na dwor bo tak cieplo było i byla poprawa w miare a tu od wczoraj zowu katar lejący i kaszel stale mamy,nie tak intensywny,ale jest.

Antybiotyków nie miala corka,ale może leki na przeziebienie itd zrobiły swoje z florą w jelitach :(

Ja przepraszam,że tak o sobie tylko

Postaram się nadrobić

Niesiao daj znać po wizycie .

Nie wiem co moze byc powodem takich kupek, ale dobrze ze jutro idziecie sie osłuchać to podpytasz/

Jaguś , jeszcze tylko pogoń katar i juz bedzie idealnie :-)

Ja dycham strasznie, chyba sama ze sobą musze sie do naszej dr wybrać .

Przeżyłam dziś chwile zgrozy:crazy: Filip otworzył drzwi w trakcie jazdy:no: Mam mega nauczkę odnosnie zatrzaskiwania drzwi ...Dziś jetem tak zmordowana, ze nawet nie wiem co pisac komu mialam ! :szok:

spokojnej nocy! :) u mnie juz dobre pół godz młodzież śpi :)

Blanka le jak drzwi tworzył w samochodzie,o matko,jakim cudem :szok:

Piszecie cos o buncie dzieci,ja też zauwazyłam,że sa większe fochy,foch przed drzemką,foch przy jedzeniu itd już potrafi Kiniówka pokazać swoje a w trakcie spaceru się na chwilę zatrzym,żeby poprawić ją bo zjeżdza czy co innego,to zaraz sajgon
W sklepie to samo,o przecież wszysko ciekawe na półkach i koszyk który niose z zakupami też ciekawy i tez chce i protestuje :-)
Ostatnio w sklpeie odzieżowym postawilam koszyk i szukam czegoś w skarpetkach a Kinga mi z mojego koszyka z zakupami wszystko na ziemie zaczela wyrzucać
:-D
W skpeie obuwniczym każde buty przecież też trzeba zmacać

No jest to czasem zabawne

Wszyscy już śpią,Kinga tak sapie przez noc,że aż mi jej szkoda
Nie moge już dac nasivinu bo dopiero co skńczylam jej podawać nasivin przez 5 dni prare dni przerwy i znowu katar,posmarowalam maścią majerankową pod nosem

Ile razy taką mascią mogę posmarować??

Dzień dobry:)

Niesiao no otworzył z mojej głupoty bo po 1 jak zawsze jeździ po środku tak teraz jechał od drzwi:( a po 2 nie włączyłam blokady. Od razu po hamulcach,przesadzilam na środek i zamknęłam tym razem porządnie :)ale szczerze trzęsło mnie jeszcze jakiś czas.

Maść majerankowa jak Kasia pisze!można stosować i stosowac:)

Miłego dnia :) i zdrowka zasmarkancom

monika - hmmm, też posdzaleliście, ale tak czuję, że wcale się nie zmartwisz gdy wynik będzie pozytywny ;-)

niesiao- jak u lekarza?

blanka - moja starsza też kiedyś otworzyła drzwi w czasie jazdy. mega stres i telepawka, wiem co czujesz. to już 6 lat a do tej pory mam dreszcze jak to wspominam, młodszej nie dam takiej szansy i zamykam

a ja zarobiłam 2 pryszcze na obu dłoniach. Właśnie wrócilam z ogródka, gdzie posadziłam około 30 sadzonek truskawek. mam nadzieję, że zaowocują :-)

Witam!
Arek spi to mam chwilke odpoczynku:) wlasnie, jak u was ze snem styczniakow? Jeden raz czy dwa w ciagu dnia?

Elama- narobilas smaku..mmm..truskawki:)

Blanka- Arek ostatnio tez do klamki drzwi siega,ale zwykle ktos z nim siedzi z tylu i kontroluje sytuacje. Wspolczuje stresu.

reklama
Do góry