reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej, ja na razie tak na szybko tylko o nas. Maciek powoli zdrowieje choć apetyt nadal słaby...

Złożyliśmy podanie do żłobka, od razu nam powiedziano, że na wrzesień to za późno się obudziliśmy. Oby od stycznia się udało bo nie wiem, co z małym zrobię

reklama
Inomama super się czyta te twoje posty, aż się dziecię zaciekawiło co się mama tak kielczy do smartwona :)

Akuku ładnie twój synuś wygląda w tych okularkach i tak bardzo mądrze. A córa wojuje no bardzo dobrze w końcu nie dość że najmłodsza to jeszcze 3 braci mieć będzie to musi się umieć bronić a i braćmi zarządzać trochę - w końcu to kobieta nie ;) ?

Malinka zdrówka dla Maćka a ze żłobkiem może jeszcze się uda jak ktoś zrezygnuje czy coś? Albo może jakiś klubik malucha? Grunt to zdrowie resztę jakoś poukładacie ;)

Bo do pracy dyplomowej potrzebuje rysunek i krotki wywiad nt: obraz nauczyciela w oczach dziecka 4 letniego. Ale wiadomo chodzi o podobny wiek...

Rysunek dziecka ?
A co do nauczyciela to moje dzieci nie beda dekekwatne, bo system nauczania jest kompletnie inny niz w Polsce.

Akuku- rysunek ma przedstawiac naucxyciela, tak poprostu, wyglad, jakies cechy charakterystyczne ich nauczyciela. A ten mini wywiad to na takie ogolne pytania: np. Kto to jest nauczyciel? Czy kazdy moze nim zostac? Jak nie powinien sie zachowywac?

Wlasnie wrocilam z mojego przedszkola...przeprowadzam tam badania do pracy dyplomowej. Ach...te dzieciaki sa super!:) tak sie cieszyly,ze przyszlam, pytaly czy bede codziennie, rysowaly zaraz obrazki dla mnie:)
Wiem,ze chce tam wrocic jak tylko bede mogla Arka tam zapisac:)

Ostatnia edycja:
Akuku zapomniałam pogratulowć córy! Supe że w końcu będzie wymarzona córeczka :** Alex super wygląda w okularach, talk dorośle :D

Inomama z opowieści córka świetna :) gada dużo :) a zamiłowanie do książek u Zosi takie same :)

Malinka zdrówka dla młodego

Dzień dziś piękny u nas, obiad zjedzony, dziecko wyspane i spadamy trochę na dwór :)
Wczoraj byłam u kuzynki z Zosią gdzie jest mała Iga 2-msc normalnie bym nie wytrzymała z tak małą różnicą wieku :p Cały czas trzeba było uważać, bo Zosia chciała się bawić! Heh podziwiam takie mamy :p

reklama
Do góry