Kuczuszka co zrobisz ? Heh przeklniesz te pileczki ; D hahaha
Albo schowasz do wora j zostawisz 10
hehehe.
Co do liszaja na buzce to nawilzaj a jak chcesz by szybko zeszlo to clotrimazol ze stesydem ?
Kurczaki ! Jak juz moge odespac kilka godzjn (m sie zajal Emilkiem chlopcy w szkole) to telefony co chwila ..najpierw facet z urzedu ze mam otwierac firme ale pozwolenia na pismie mi narazie nie daje..jak nie bedzie skarg za pol roku to da na pismie...czekalam ponad 2 tygodnie na takie cos ?i jeszcze od poniedzialku dzwonilam dwa razy dziennie sie przypomniec bo mnieli mnie w d..
No ale na ten telefon czekalam...
Potem przysnelam to dzwonili z ubezpieczalni auta..m ich pogonil ale ja sie obudzilam...teraz tescie na skype i na telefon naraz bo potrzebuja moj numer gelefonu a babcia nie ptrafi znalezc numeru tylko imie..
Jak spalam m trzymal emilka i w kuchni obiad nastawial i emil dotknal goracy czajnik .. sie oparzyl lekko ale plakal mocno ;( poszlam go uspokoic...
A potem jak znowu spalam to przyniosl mi go do spania a ten pospal cheilke i mnie znowu obudzil... zw jakie grzechy ja sie pytwm ? Nawet 3 godzjn ciurkiem mk nie wolno ?
W nocy tez jak poszlam spac to Emil co chwile atakowal cycki. Eh
Zaraz chlopcy ze szkoly przyjda..ja musze piec biszkopt.
Hmm tez chyba pierniki porobie z dziecmi bo w sumie zamowien brak w najblizszym czasie.. moze i dobrze.