hej, brakuje mi doby, tak mi tu czas leci.
Ja juz nie karmie piersia od prawie miesiaca, pierwszy tydzien bylo mi smutno ale teraz juz o tym nawet nie mysle, moj maly budzi sie w nocy 2 razy jeszcze i dostaje butle, a czytalam ostatnio ze w 8 mscu odzwyczajac od nocnego jedzenia ale jak to zrobic jak budzi sie i chce jesc. Pomimo ze wdzien je sporo, nawet juz podjada czasem z mojego obiadu, jak widzi kogos jedzacego to buzia mu sie sama otwiera.
Widze, ze nie tylko ja wracam do pracy..nic trzeba jakos to przezyc,coz takie zycie, powinni placic macierzynski do 3 roku zycia, bo to najlepszy moment dla dziecka , kiedy chce juz przebwac z roweisnikami a i mammom troszke lzej sie rozstac niz z takim malenstwem.
Kaczuszka buziak dla odwaznego synusia, ze zniosl to zakladanie szwow. Moj starszak dwa raz mial rozbita glowke , dwa razy zakladane szwy :/
Clleo udanego wypoczynku w gorach , wdychajcie wszyscy swiezego gorskiego powietrza :-)
Kasia super Areczek moze niebawem ruszy na tych czwoakach, moj tez na czworakach ciagle stoi i potrafi sie kawalek przemiescic do przodu ale szybciej mu sie czolgac.
Julii moj tak nie chcial ssac jak mial zapl.ucha, bolalo go wiec w ogole nie chcial buzia ruszac, Moze w tej buzce cos ma rzeczywiscie i stad problem z ssaniem.
Malinka powodzeniqa w szpitalu, musisz sobie wziasc cos, zeby malemu ani Tobie sie nie nudzilo. szybko zleci.
Ja dzisiaj bylam skoczyc zeba , robilam kanalowo 3 kanaly w jednym zebie i 450zl a jeszcze kilka ubytkow jest do zrobienia,chyba zbankrutuje przez te moje zeby.
A nie pisalam,ze jezdze samochodem sama, mam nadzieje,ze jak wroce do Wrocka to tam tez bede rownie odwazna i miejska dzungla mnie nie przerazi.
Fifka 40 m wiecej to ty masz teraz megaa duzo miejsca. Moje mieszkanko ma 47 , takze bedac tu u rodzicow w domu czuje sie taka fajna przestrzen. Gratki zakonczonego remontu.
Kamag kiedy macie chrzicny? My juz 1,5 tyg po jestesmy.
Tamtusia fajnie z ta praca Ci sie udalo, jak jest fajna oferta to trzeba korzystac, zwlaszcza ,ze maly z babcia bedzie ja wszystko bym dala zeby moc zostawiac swojego z mama, ale niestety 500km to za daleko ;/
Tyle zapamietalam co mialam napisac.
Padam, dobrej nocki.:-)