anbas
Mamusia Kubusia
Nisiao- ja mam tez ciagle problemy z tym karmieniem... Ale id wczoraj odpukac jakby cos sie zmienilo. Za rada pielegniarki srodowiskowej zmienilam smoczek w butelce. Ja mam butle TT I zmienilam smok z jedynki na trojke bo tylko taki mialam nieuzywany po kubie jeszcze... I wciagnela 120ml w 5 min. I mamy teraz nadzieje ze to bylo przyczyna ze mleko za slabo lecialo I ona sie biedna wymeczyla tym ssaniem I stad przestawala jesc. Oby... Wypijanie 80 ml zajmowalo jej czasem i 45 min. Dzis rano tez wciagnela 120 w kilka minut. Boze zeby jej sie nie odmienilo...
Moze spróbuj I ty zmienic smoczek na wiekszy (w sensie z wieksza dziurka lub dwiema a nie na wiekszy rozmiar) Moze I wam sie uda.
Dzis mamy wizyte pielegniarki na sprawdzenie wagi po tych wszystkich przebojach... Prosze trzymajcie kciuki za nas...
Moze spróbuj I ty zmienic smoczek na wiekszy (w sensie z wieksza dziurka lub dwiema a nie na wiekszy rozmiar) Moze I wam sie uda.
Dzis mamy wizyte pielegniarki na sprawdzenie wagi po tych wszystkich przebojach... Prosze trzymajcie kciuki za nas...
Ostatnia edycja: