reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dziewczyny a byly jakies wiesci od Diablicy ? Co z Mikusiem?

Widzialam zdjecia, sliczne te nasze styczniowe maluszki !!

Tymbareczka trzymam mocno kciuki by juz sie mie wyciszylo i oby szybko i w miare bezbolesnie poszlo !!!

ciśnienie mi sie podniosło, niepotrzebnie na tv ustawiłam Fb na podglądzie.
Kurcze każda z nas by na głowie stanęła żeby dziecko było donoszone i zdrowo sie urodziło. Dziewczyny lasce piszą o konsekwencjach jeżdzenia bez pasów, sama jej napisałam bo wiem czym grozi, a ona z tekstem ze nie pytałam o to tylko o dokumenty. Ehhh szkoda słów.

Tymbareczka, kciuki za ciebie i maluszka!
Dziewczynki, ja się pomału zbieram, na razie psychicznie, ale jutro o tej porze będę już "zameldowana" na oddziale... Nie wiem, jak mi wyjdzie w ciągu dnia z netem, na razie nerwy mam napięte jak postronki i najchętniej bym gdzieś uciekła daleko i wróciła na odbiór Leny ze szpitala...

Ja tak na chwilkę mam internet ale zasięg do tyłka i mnie wywala a już bym dawno napisała nie wiem czy to co pisze sie wyślę ale do rzeczy :
Ja jutro rano wychodzę muszę mały dostał żółtaczka ale wywieźli go do innego szpitala tylko dla noworodków bo w ciagu godziny jego stan wręcz derastycznie sie pogorszył był wiotki nie otwierał oczek ;( teraz wróciłam z tej kliniki jest dobrze ale ciagle za dużo ponad granice wyniki. Dostałam receptę na pompę i muszę pobudzać laktacje będziemy wozi Mleczko małemu i z nim być nie mam siły dwa dni nie zmrozylam oka a dzisiaj jak zobaczyłam ile ma kroplowek rozpadlam sie ...

Wiem ze Milusia urodziła gratuluje kochana z całego serca !!!

I więcej nie wiem bo nie mogę żadnej podstrony otworzyć ale życzę wam jeszcze nie rozpakowanym mamom dużo spokoju bo po już go brakuje i wszystkim które urodziły dużo zdrowka dla Was i Maluszkow !!!

Jejku, Pustiszi duzo zdrowka dla Mikusia !!! Oby szybko wyniki sie poprawily. Trzymamy za was mocno kciuki, postaraj sie przespac troszke.

Pustiszi, kochana, trzymaj się, będzie dobrze!!! Postaraj się trochę odpocząć, musisz mieć teraz dużo sił, ściskam za was kciuki i za Niunia twojego!

reklama
Do góry