reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Tymbareczka ​no ja cie a dzis pisałysmy że nic i widzisz,a to jak czesto masz te skurcze i sa już mocniejsze nix te pierwsze przez 30 minut??

Bo wiecie ja nad ranem miałam bóle takie jak na okres,ale znsne ,nie mocne,może tak co 10 minut i zasnęlam wyciszyly się ,nic już nie mialam.
Gdyby mial być porod to z pewnościa by byly mocniejsze....czyli to byly straszaki????
Jaki mam czas sobie odmierzać,żeby już jechać do szpitala,jak godzine beda co 10 minut i mocniejsze to jechać??

Ostatnia edycja:
Mój lekarz mi mówi, że jak bede miała skurcze co 3 minuty trwające 40-50 sekund lub odejda mi wody wtedy jechac do szpitala. Nie wiem pierwszy raz mój zobaczymy jak w praktyce bedzie:):p:tak::tak:

reklama
Do góry