reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

podobno mały wcale za mną nie tęskni ... chlip chlip :-(
Bandytko przykro mi, niektórzy ludzie są jak hieny :(

taaa przed chwilą pisałam, że wóz już wybrany a teraz się zastanawiam jeszcze nad jednym, pomóżcie prosze!!!! który na moim miejscu byście wybrały? obydwie to spacerówki z możliwością położenia z tyłu gondolki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: POWERTWIN wózek spacerowy trójkołowiec dla 2-ki dzieci - taki mogę kupić używany za 850 zł
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: TANDEM PLUS wózek bliźniaczy spacerowy - a taki nowy na allegro za 780zł
no i nie wiem co zrobić, jak to kobieta w ciąży

reklama
Uf... dzieciarnia pousypiana i zanim to nastąpiło noc mnie zastała... a jutro o 10 mam egzamin ustny... no chyba się powieszę bo nic nie umiem i dygam sie jak cholera... Potem kolejny jest o 15 ale tu już będę pisać z całą grupą więc pewnie ściągi pójdą w ruch...

Akuku no własnie bo trochę tak było... ciągle tylko "bo to wcześniak" "bo z nim trzeba inaczej" itp itd i przez to przestałam sobie ufać bo sama powtarzałam sobie że z Adrianem nie mogę postępować jak z Konradem... ale teraz uzmysłowiłam sobie "A dlaczego by nie? Toż on urodził troszkę ponad 300g mniejszy tylko..."
Życzę ci kochana dziewuszki ale i mały chłopczyk na pewno da ci mnóstwo radości! Jak tam te skurcze?

Pustiszi Cleopatra hehe rozumiem was... ja tam z Konradem miałam... miałam jeszcze nakaz leżenia i fioła sama w domu dostawalam przed TV... a z natury jestem bardzo energiczną osobą i nie nawidze siedzieć w miejscu...

Blue no muszę... Adrian to bardzo spokojne dziecko więc nasze życie mocno się nie zmieniło... tylko tyle ze nie mogę za bardzo siedzieć na wykładach więc jeźdżę głownie gadać z wykładowacami bo jestem uwiązana karmieniem... a jako ze to początek karmienia nie chce karmić Adriana butelką a sama zaniedbywać ściągania itp. Na razie mam już trzy 5 w indeksie :-)

Hehe No... Adrian zaraz będzie miał miesiąc... będzie zabawnie bo dzieci z końca stycznia będą 2 miesiące młodsze :-D:-D

Bandyta ależ świnie... macie rację.. lepiej nic nie mówić bo jak widać nie wolno czasem ufać nawet osobom z najbliższego otoczenia... koszmar :-(

Vinga
Fajny!! Co prawda nie lubię 3 kołowcow ale ten jest całkiem sympatyczny. Dobrze ze ma duże koła, będzie się łatwiej prowadzić :-)

U nas to będzie tak wyglądać :-)
86198353_1_644x461_dostawka-do-wozka-buggypod-uzywana-pol-roku-folia-i-adapter-warszawa.jpg

Edit: z tych co pokazałaś najfajniejszy jest
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=906&<osCsid>
lubię wózki z dużymi kołami... mimo ze to 3 kołowiec...

Inomama nie nerwuj się :* Złość pięknosci szkodzi a ty do tego masz jeszcze nie rodzić! :-D

Idę troszkę pocieszyć się małym - bo przy Konradzie staram sie nie być za bardzo wylewna do małego zeby nie wzbudzać zazdrości... na razie super działa bo straszy nie wykazuję zazdrości, histerii itp. Widać ze jest zadowolony z braciszka i szuka z nim kontaktu (daje zabawki, buzi... próbuje karmić bułką.. trzeba mieć oczy dookoła głowy) no i się pouczyć... :sorry:

Załączniki

• 86198353_1_644x461_dostawka-do-wozka-buggypod-uzywana-pol-roku-folia-i-adapter-warszawa.jpg
    86198353_1_644x461_dostawka-do-wozka-buggypod-uzywana-pol-roku-folia-i-adapter-warszawa.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
fifka łał to zdjecie czy to jest dostawka???????????a aaaa czy tomozna dokupic to kazdego wozka gondolowego ile to kosztuje?????????:OOOOOOOOOOOOOszybko dawaj mi tutaj bo sie zakochalam chyba:tak:

to jest cudowne nie wiem dlaczego nikt mi o tym wczesniej nie powiedzial gdzie ja sie uchowalam ze myslalam ze dostawki sa tylko stojace??:OOOO to bedzie cudo i bede to miec to rozwiazalo wszystkie moje problemy :OO!!!!

bandytka to dobrze stymulacja cyców moze wywolac poród ;DD

moje becikowe tez pojdzie w ruch o tak! :D kocham was tak bym moze nigdy tego nei zobaczyla ;D

ide luli dobranoc ;DD!!!!!!

a vinga wedlug mnie tez co pokazalas wczesniej ;****

reklama
podobno mały wcale za mną nie tęskni ... chlip chlip :-(
Bandytko przykro mi, niektórzy ludzie są jak hieny :(

taaa przed chwilą pisałam, że wóz już wybrany a teraz się zastanawiam jeszcze nad jednym, pomóżcie prosze!!!! który na moim miejscu byście wybrały? obydwie to spacerówki z możliwością położenia z tyłu gondolki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: POWERTWIN wózek spacerowy trójkołowiec dla 2-ki dzieci - taki mogę kupić używany za 850 zł
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: TANDEM PLUS wózek bliźniaczy spacerowy - a taki nowy na allegro za 780zł
no i nie wiem co zrobić, jak to kobieta w ciąży

Ja wybrałabym ten pierwszy ze względu chociażby na wagę. Jest 3 kg lżejszy a nie zapominaj, ze 2 dzieci będziesz w nim pchała. Poza tym wydaje mis ię taki stabilniejszy, pomimo, że na 3 kołach

Do góry