reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Ja tez dzisiaj jestem do du...y Nocka koszmarna...budzilam sie co chwila. Chyba I mnie jakies chorobsko dopada bo od rana mi sie w glowie kreci, jakies dreszcze mam a do tego tak mnie koszmarnie boli zoladek (chyba zoladek) ze az oddychac normalnie nie moge...Jakies zatrucie albo ki czort...nie wiem ale ledwo zyje
Fifka- nosz kurcze- daj znac co z wami???
Fifka- nosz kurcze- daj znac co z wami???
vinga89
mamusia syneczków
rozmawiałam z Fifką, nie ma nic na koncie dlatego znaku nie dawała. wszystko u niej w porządku i miejmy nadzieję, że tak już zostanie
Oj no to super wiadomości od Fifki,oby tak dalej.
Widzę,że nie tylko ja mialam noc niespokojną,też czesto sie budzilam.
anbas no kurcze oby to nie jakas grypa zołądkowa,wiecie że teraz panuje te dziadostwo,nawet nie wiem jak to w sumie w naszym stanie sobie z tym poradzić?gdyby tak zlapało akurat
Anbas oby nie bylo to to...
Ja wczoraj pojechalam z mężem do sklepu,ogladać drzwi do mieszkania,kurcze wiele krokow nie zrobilam a już było mi ciezko bardzo,czulam że brzuch lekko boli i tak jakos slabo,no nie szlo pochodzić nic a nic.
A gdzie tam jeszcze.
Widzę,że nie tylko ja mialam noc niespokojną,też czesto sie budzilam.
anbas no kurcze oby to nie jakas grypa zołądkowa,wiecie że teraz panuje te dziadostwo,nawet nie wiem jak to w sumie w naszym stanie sobie z tym poradzić?gdyby tak zlapało akurat
Anbas oby nie bylo to to...
Ja wczoraj pojechalam z mężem do sklepu,ogladać drzwi do mieszkania,kurcze wiele krokow nie zrobilam a już było mi ciezko bardzo,czulam że brzuch lekko boli i tak jakos slabo,no nie szlo pochodzić nic a nic.
A gdzie tam jeszcze.
inomama
Fanka BB :)
heloła!
to ja już torbę spakowałam sobie, ale tylko dla mnie. Laurka ma jeszcze czas na pakowanie i nie zamierzam tego teraz robić! Jak wrócę ze szpitala, to się zastanowię. Wczoraj koleżanka przysłała mi zdjęcie swojej córeczki, która właśnie w 29 tyg przyszła na świat, po sterydach...Jezuniu, jaka malutka.................pomimo ciężkich chwil teraz jest ok, ma 4 latka i jest obłędna!
W ramach odstresowania idę zaraz do koleżanki, znaczy dokulam się
i jejejeje!!!!! Fifka, super wieści!!!! cieszy mi się micha bardzo!!!!!
a na kurtki z HM nie macie jakiegoś rabatu dla forum???? trza nad tym pomyśleć
Delewarre - jak kiciul? znalazł się?
u mnie ból porodowy był taki jak u Vingi i nie wyobrażam sobie, bez znieczulenia...do tego jeszcze ból pleców...ołacia!!!!
Czikusia - mam nadzieję, ze wszystko rozstrzygnie się na Twoją korzyść!
Aniaania - to dobrze, ze w szpitalu pomogli! a co konkretnie się działo?
Tina, Anbas - zdrówka, zdrówka, zdrówka
Niasiao - to na pocieszenie dla Cię zatem:
Kabaret Moralnego Niepokoju - Drzwi - YouTube
po prostu sikam przy tym zawsze
to ja już torbę spakowałam sobie, ale tylko dla mnie. Laurka ma jeszcze czas na pakowanie i nie zamierzam tego teraz robić! Jak wrócę ze szpitala, to się zastanowię. Wczoraj koleżanka przysłała mi zdjęcie swojej córeczki, która właśnie w 29 tyg przyszła na świat, po sterydach...Jezuniu, jaka malutka.................pomimo ciężkich chwil teraz jest ok, ma 4 latka i jest obłędna!
W ramach odstresowania idę zaraz do koleżanki, znaczy dokulam się
i jejejeje!!!!! Fifka, super wieści!!!! cieszy mi się micha bardzo!!!!!
a na kurtki z HM nie macie jakiegoś rabatu dla forum???? trza nad tym pomyśleć
Delewarre - jak kiciul? znalazł się?
u mnie ból porodowy był taki jak u Vingi i nie wyobrażam sobie, bez znieczulenia...do tego jeszcze ból pleców...ołacia!!!!
Czikusia - mam nadzieję, ze wszystko rozstrzygnie się na Twoją korzyść!
Aniaania - to dobrze, ze w szpitalu pomogli! a co konkretnie się działo?
Tina, Anbas - zdrówka, zdrówka, zdrówka
Niasiao - to na pocieszenie dla Cię zatem:
Kabaret Moralnego Niepokoju - Drzwi - YouTube
po prostu sikam przy tym zawsze
dona_76
Aniaania to dobrze ze juz wszystko spokojnie i nie wplywa nic zlego na twoje malenstwo
Tina zdrówka zycze
Nisiao bardzo wysokie cisnienie matki jest zagrozeniem dla płodu gdyz organizm najpeirw zaopatrzy w tlen matkę a dopiero pozniej wspomoże płód. kiedys jak mialam wysokie cisnienie w pierwszej ciazy o tym czytalam, no chyba niczego nie pomylilam
Akuku to supre atrakcja dla dzieci
Deleware to masz kolejne paskudztwo sie przyplatalo, pewno to robisz ale sprobuj spac bardzo wysoko nawet na kilku poduszkach, wtedy powinno byc lzej bo tresc zoladkowa powinna nie cofac sie tak bardzo
Magsus co do zmeczenia mam podobne odczucia jak ty, tyle ze mnie juz wykancza lezenie w jednym pokoju i patrzenie na te same ściany, i tak od 2 dni bylam 2 razy w kuchni na gorze ale martwie sie bo pozniej zawsze mam twardy brzuch,
Antinetka ja tez nie sypiam w nocy, a w dzien nie potrafie. siostra kazala mi sie poogladac w lustrze czy mi kły nie wyrastaja i nie zamieniam sie w wampira
Anbas moze wypij jakies ziółka na ten żołądek
Vinga dzięki za wiadomosci od Fifki, kamień z serca ze cisza wynikala tylko z braku funduszy
Inomama dobrze że jestes spakowana a Laurka faktycznie jeszcze ma czas na pakowanie, ja tez stale jestem spakowana juz od kilku miesiecy ale tylko siebie spakowalam i to rzeczy tylko na ciaze nie na porod bo na razie sie nie wybieram rodzic
Tina zdrówka zycze
Nisiao bardzo wysokie cisnienie matki jest zagrozeniem dla płodu gdyz organizm najpeirw zaopatrzy w tlen matkę a dopiero pozniej wspomoże płód. kiedys jak mialam wysokie cisnienie w pierwszej ciazy o tym czytalam, no chyba niczego nie pomylilam
Akuku to supre atrakcja dla dzieci
Deleware to masz kolejne paskudztwo sie przyplatalo, pewno to robisz ale sprobuj spac bardzo wysoko nawet na kilku poduszkach, wtedy powinno byc lzej bo tresc zoladkowa powinna nie cofac sie tak bardzo
Magsus co do zmeczenia mam podobne odczucia jak ty, tyle ze mnie juz wykancza lezenie w jednym pokoju i patrzenie na te same ściany, i tak od 2 dni bylam 2 razy w kuchni na gorze ale martwie sie bo pozniej zawsze mam twardy brzuch,
Antinetka ja tez nie sypiam w nocy, a w dzien nie potrafie. siostra kazala mi sie poogladac w lustrze czy mi kły nie wyrastaja i nie zamieniam sie w wampira
Anbas moze wypij jakies ziółka na ten żołądek
Vinga dzięki za wiadomosci od Fifki, kamień z serca ze cisza wynikala tylko z braku funduszy
Inomama dobrze że jestes spakowana a Laurka faktycznie jeszcze ma czas na pakowanie, ja tez stale jestem spakowana juz od kilku miesiecy ale tylko siebie spakowalam i to rzeczy tylko na ciaze nie na porod bo na razie sie nie wybieram rodzic
cleopatra1
oj super!! Fifka cieszymy się :-) Jaka ulga że wszystko ok. W końcu dla Adrianka każdy kolejny dzień w brzuszku to jak wygrać w totka
Vinga dzięki za info. Na prawdę uspokoiłaś nie jedną przyszłą mamę
Vinga dzięki za info. Na prawdę uspokoiłaś nie jedną przyszłą mamę
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
jak dobrze,ze u Fifki sie uspokoilo! :-) oby juz tak zostalo conajmniej do grudnia