Inomama wszystkiego najlepszegow dniu imienin !!! Ja wobie w szyjce nie grzebie nie sprawdzam... kiedys chcialam sorawdzic i wszystko takie nabrzmiale ze i tak nie sprawdzilam, wiec nie grzebie...za to maluch z uporem maniaka... no nie wiem ale dobrze mi nie robi hehehea moze myslu ze mamusi przyjemnosc sprawia..haha
Zadzwonie donpoloznej w poniedzialej moze na jakies usg mnie wyslu..sasasasasa... hehe nie ni niech chociaz szyjke spraedza..bede spokojniejsza.
Bandyta ja juz wczesniej pisalam ze po porodzie lepiej jest byc samemu...z mezem... ale nie z mama czy tesciowa... a tymbardziej ze Twoja mama teraz sie zachowuje tak jak eie zachowuje.. moze menopauza??
Cleopatra hmm wiesz z psem to juz gorzej, ale jezeli zamierzasz od poczatku krotkie spacery uskuteczniac to dasz rade, moze byc ciezko...ale nie wiem co jest ciezsze "pomoc" rodziny czy byc sqmemu ale miec spokoj...
Sama musisz zadecydowac ja moja mame beee miala ale mi tylko o porod chodzi i wiem ze mama sie wtracac nie bedzie, a pomoze ugotuje obiad posprzata i zajmie sie starszakami... a jak ja bede wiozla starszakow do szkoly to przypilnuje maluszka..albo sama autobusem ich zawieze.. i mama zostanie u mnie od 12 grudnia do poczatku lutego... cbyba ze urodze szybciej niz polowa stycznia to moze wczesniej wroci do pl...
M wzial chlopcow na rowery, ja sobie posprzatalam, kolezanka mnie do sklepu wyciagnela i kupila zestaw ciuszkow dla maluszka na wyjscie ze szpitala ( w podziekowaniu za pomoc w zalatwieniu kilkus spraw i tlumaczen) milo mi bo z reguly mnie ludze wykozystuja... choc ja sie zle czuje z tym ze 20 f wydala na mojego maluszka... jak dla mnie to duzo za spioszki, body z dl i z krotkim rekawkiem, spodenki, bluzeczke, czapeczke i niedrapki. Zestaw uniwersalny wiec moge dziecia torbe pakowac juz powoli..niech tylko przyjdzie wozek i torba do wozka .
Mojemu Alexowi rusza sie puerwszy zabek mleczny.
Milego dnia