Hej dziewczyny!
Przysięgam... doba ostatnio ma dla mnie stanowczo za mało godzin :-(
Byłam w weekend w szkole i na moim UKOCHANYM SPEKTAKLU!!!
"Upiór w operze" był BOSKI! I naprawdę polecam go nawet osobom które nie miłują się jak ja w musicalach i teatrze
Z innych wiadomości troszkę czuję się załamana bo... badałam szyjkę wczoraj wieczorem - bałam się bo w szkole przez uciskanie i siedzenie w jednej pozycji przez 12h brzuch się spinał (autentycznie... szkołe zaczynałam o 8.30 i po 21 byłam w domu... ciągle siedziałam...) Szyjki już chyba nie mam wcale... znikła i zrobiła się gładka na tyle że mam wrażenie że tylko "cienka" skórka dzieli mnie od pęcherza płodowego... Wizyta za 2 tygodnie no i właśnie... pojadę na IP to mnie położą do szpitala...
Stracha mam bo w 30 tygodniu zaczęły się problemy z Konradem i teraz też zaraz zaczynam 30 tydzień... wiem ze takie myślenie nie pomaga ale to działa na podświadomość
Boże kochany... choć do grudnia daj mi wytrwać...
Z Konradem lepiej - tfu tfu... odpoczełam od niego i od razu przestałam krzyczeć a i on jest weselszy i spokojniejszy - stęskniony przez nie widzenie mnie 2 dni
dzisiaj zawiosłam jego mocz do analizy bo chyba ma zapalenie pęcherza biedaczek... co chwile woła siku i nie daje rady utrzymać czasem i popuszcza w majtki...
Bandyta hehe to fajnie wiedzieć ze nie tylko ja mam taką tendencję nie tycia w ciąży
Ja też nie mam 170... napisałam "Prawie" bo mierzę jakieś 168-169
Vinga witaj! :* Widzę że nie tylko ja cierpie na chroniczny brak czasu i nie wiem w co łapy wsadzić...
Nisiao ale przygoda z mężem... :-( oj tak...maluszki wszytko czują... no i mam nadzieję ze to z tym ciśnieniem to nic złego...
Dona a ty dalej masz problem z dodawaniem entera? Próbowałaś użyć innej przeglądarki?Pytam bo dzisiaj rano Vinga miała problemy i jak użyła innej przeglądarki to pomogło.
No i odpoczywaj kochana :*
Anna pamiętamy :-)
Anisen wszytkiego dobrego!!! spóźnione ale szczere!
Akuku biedny ten twój facet... ależ biedny się wycierpi... słyszałam ze to ból porównywalny z porodem...
Szkoda ze nie będziesz znała płci alew sumie mało już zostało! Po prostu nie nastawiaj się albo nastaw się na chłopaka żeby nie było zawodu.
Anbas hahahaha rozbawiło mnie to co napisałaś dla Delewere... ja też czasem się czuję jakbym dziury w mózgu miała i zapominam o najbardziej banalnych rzeczach... maskara
A malucha masz udanego!
Siva kciuki za koleżankę!!!
Inomama hehe aż nie poznałam cię za pierwszym razem :-) Widziałam to zdjęcie na FB
Fajny avatarek!
Pustiszi podziwiam ze masz siłę do takiego malowania
No i czekam na efekt końcowy!
Malinka oj też bym sobie na grzyby poszła ale mi nie można... i współczuję tych rozterek z wagą....
Kurcze co z
Blue????? Dawno jej jakoś nie widziałam...
Magsus a od czego tekrostki mogą być? Od pieluszki??