reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Cześć laseczki!
Nie zdążyłam po weekendzie jeszcze nadrobić, ale myślę, że wieczorem dam radę.
Chciałam w każdym razie dać znać, że żyję, o dziwo mogę od wczoraj normalnie chodzić i nawet remont postępuje w miarę :)
Vinga, Salli, miło znów was "widzieć" :)

reklama
No właśnie inomama to jest tak że nawet jak pojedzie prosto to są małe szanse - z pracy nawet 5 minut wcześniej nie może się urwać i klops... Dzwoniłam przesunąć chociaż trochę wizytę i nie ma szans, tak że jeśli wejdę 5 minut później to będzie wszystko:( Sam też się strasznie wkurzył, wygarnął kierownikowi co o tym myśli i w ogóle, ale skończyło się na tym że potrzebują ludzi i koniec:(

Nisiao mam nadzieję, że jakoś męża przekonasz, oby się udało.

Anbas, fajny ten Kubuś:)

Witajcie dopiero sie z luzka zwlekłam :baffled: Noc była koszmarna chyba mała mnie uciskała na jajnik ból okropny czułam od czasu do czasu jak mnie tam kopie wyłam z bólu R przestraszony pogotowie chciał wzywać panikował strasznie ale ja czułam ze to sprawka Gabrysi a nie skurcze czy coś w tym stylu bo z Julia tez tak miałam moze az tak bardzo nie bolało ale coś w podobie !! Byłam wczoraj na zakupach kupiłam wanienke ze stelarzem ręczniki z kapturkiem pieluszki z nadrukami i gładkie . W wanience były prezenty smoczek aventu butelka antykolkowa oliwaka mydełko bambino jakieś gabeczki zabawka do wózka a i komplet pościeli z obiciem na szczebelki . Porobie zdjecia i wstawie na zakupowym jak dojdą do siebie bo nieprzytomna jestem .

Jeszcze Julii tyłek wysypalo jakieś krostki ma swedza ja strasznie posmarowałam tormentiolem i narazie nie skarży sie ale zobaczę czy sie nie będzie pogarszac i wtedy ewentualnie do lekarza podjade .

Hej dziewczyny!

Przysięgam... doba ostatnio ma dla mnie stanowczo za mało godzin :-(

Byłam w weekend w szkole i na moim UKOCHANYM SPEKTAKLU!!! :-D:-D "Upiór w operze" był BOSKI! I naprawdę polecam go nawet osobom które nie miłują się jak ja w musicalach i teatrze :tak:

Z innych wiadomości troszkę czuję się załamana bo... badałam szyjkę wczoraj wieczorem - bałam się bo w szkole przez uciskanie i siedzenie w jednej pozycji przez 12h brzuch się spinał (autentycznie... szkołe zaczynałam o 8.30 i po 21 byłam w domu... ciągle siedziałam...) Szyjki już chyba nie mam wcale... znikła i zrobiła się gładka na tyle że mam wrażenie że tylko "cienka" skórka dzieli mnie od pęcherza płodowego... Wizyta za 2 tygodnie no i właśnie... pojadę na IP to mnie położą do szpitala...

Stracha mam bo w 30 tygodniu zaczęły się problemy z Konradem i teraz też zaraz zaczynam 30 tydzień... wiem ze takie myślenie nie pomaga ale to działa na podświadomość :no: Boże kochany... choć do grudnia daj mi wytrwać...

Z Konradem lepiej - tfu tfu... odpoczełam od niego i od razu przestałam krzyczeć a i on jest weselszy i spokojniejszy - stęskniony przez nie widzenie mnie 2 dni :-D dzisiaj zawiosłam jego mocz do analizy bo chyba ma zapalenie pęcherza biedaczek... co chwile woła siku i nie daje rady utrzymać czasem i popuszcza w majtki...

Bandyta hehe to fajnie wiedzieć ze nie tylko ja mam taką tendencję nie tycia w ciąży :-D Ja też nie mam 170... napisałam "Prawie" bo mierzę jakieś 168-169 :tak:

Vinga witaj! :* Widzę że nie tylko ja cierpie na chroniczny brak czasu i nie wiem w co łapy wsadzić...

Nisiao ale przygoda z mężem... :-( oj tak...maluszki wszytko czują... no i mam nadzieję ze to z tym ciśnieniem to nic złego...

Dona a ty dalej masz problem z dodawaniem entera? Próbowałaś użyć innej przeglądarki?Pytam bo dzisiaj rano Vinga miała problemy i jak użyła innej przeglądarki to pomogło.
No i odpoczywaj kochana :*

Anna pamiętamy :-)

Anisen wszytkiego dobrego!!! spóźnione ale szczere! :-D

Akuku biedny ten twój facet... ależ biedny się wycierpi... słyszałam ze to ból porównywalny z porodem... :no: Szkoda ze nie będziesz znała płci alew sumie mało już zostało! Po prostu nie nastawiaj się albo nastaw się na chłopaka żeby nie było zawodu.

Anbas
hahahaha rozbawiło mnie to co napisałaś dla Delewere... ja też czasem się czuję jakbym dziury w mózgu miała i zapominam o najbardziej banalnych rzeczach... maskara
A malucha masz udanego!

Siva kciuki za koleżankę!!!

Inomama
hehe aż nie poznałam cię za pierwszym razem :-) Widziałam to zdjęcie na FB :-D Fajny avatarek!

Pustiszi podziwiam ze masz siłę do takiego malowania :-D No i czekam na efekt końcowy!

Malinka
oj też bym sobie na grzyby poszła ale mi nie można... i współczuję tych rozterek z wagą....

Kurcze co z Blue????? Dawno jej jakoś nie widziałam...

Magsus
a od czego tekrostki mogą być? Od pieluszki??

Fifka biegnij do lekarza kurde ja sie martwie umiesz szyjke wybadac i widzisz ze cos nie tak ..
a Blue chyba jeszcze te muchomorki nawleka :)

Ja juz pomalowałam raz teraz czekam az wyschnie moj R wraca wieczorem topomaluje juz drugi i ostatni raz mam nadzieje że farby zostanie bo przy moim nastroju to sie rozwyje jak bobr :(

Chyba sie poloze na godzinke i dopiero coś na drugi ugotuje bo sie zmachalam jak osioł

Fifka, kurde, czy ty nie miałaś nakazu leżenia??? A latasz po szkołach i innych!!! Która tu dobra w opieprzaniu, niech coś powie!!!

Pustuszi, ale ty masz siły kobieto, też nie przeholuj z tym malowaniem!!!

A ja idę pochodzić po mieście, takie ładne słońce, aż żal w domu siedzieć, tylko wcześniej nie chciałam wychodzić przez to ciśnienie bo coś słabo się czułam...

nisiao- mój mąz stracił przytomnośc w styczniu...nie patyczkowałam sie wezwałam pogotowie. Zrobili mu komplet badań neurologicznych w szpitalu a reszte tzn. sercowe echo itp robi juzsobie sam. To nie przelewki jak nie dla siebie i dla ciebie to niech dla dzicka to zrobi...powiedz mu postrasz go że to dziecko może ojca swojego nie zdązyć poznać jak nie będzie o siebie dbał.

moja córa chora....sił brak. Mąż był na 2 dni i właśnie wyjechał. Znów sama. Żyć sie chce :confused2:

fifcia- kurcze ty to masz przeboje...leć na te izbe bo ci w dupe strzele...ja nienawidze szpitali ale wiesz jak trzeba to trzeba.

więcej nie pamietam co miałam pisać...lece do córy. Do usłyszenia

dobra powiecie przewrażliwiona ale....Pustiszi co ty robisz z tą farbą w ręku? Mój M wygnał mnie do mojej mamy na miesiąc żeby pomalować dom i żeby zdązyło wywietrzeć od zapachu farb...a ty sama malujesz? to podobno nie zdrowo sztachać sie jakąkolwiek farbą

Ostatnia edycja:
Fifka kurcze czy ty sie kobieto dobrze czujesz, takie problemy z szyjka i idziesz do szkoly sziedziec 12 godzin!!! Jedź na IP skontrolowac tę szyjkę. Pomyśl o Adrianku.Podziwiam Was dziewczyny ze macie taka werwe na tym etapie, bo ja praktycznie caly czas poleguje i wszystko mnie boli.Inomama nie przesadzaj z tym machaniem pędzlem, no i nie wdychaj zbytnio farb.no własnie już nie mialam problemów z enterem a tu patrze i problem powrócił

Fifka trzeba bylo sie zerwac z jakis zajec, za dlugo jak sie siedzi to tez nie dobrze, no bo ciagle ten brzuch sciskasz. My za 2 tyg jedziemy do rodzicow 500km , 6 h jazdy i juz sie stresuje, chociaz wiadomo, ze mozemy sie zatrzymac kilka razy, ale ja strasznie nie lubie podrozowac.

Diablica a co Twojej corci? U nas wydaje mi sie ze Dawid juz calkiem zdrowy, bylismy na spacerku , jest tak przyjemnie.:-)

A ja w tym tygodniu zamierzam zmienic image, na wakacjach robilam pasemka i mam odrosty, mowie w sobote do meza , ze musze cos zmienic moze wroce do brazu, bo chyba lepiej sie w nich czulam..a on ,ze jemu te pasemka w ogole sie nie podobaja...szkoda , ze mowi to po 2 mscach dopiero. :confused2:

reklama
fifka- bo sie normalnie pofatyguje z tej irlandii I ci dupala przetrzepie!!!!!!! Kurcze dziewczyno zamiast odposczywac to sie snujesz po szkloach...Nauka nie zajac :) nIe ucieknie a Ty sie nie daj Boze doprawisz z ta szyjka... :( Jedz na IP I jak trzeba to sie kladz w tym szpitalu I koniec!!!!

diablica a co tej Twojej corci znow?? Oj boziu te chorobska okropne sa :( Zdrowka dla malej!!!

sylka- ja mam chlopa z podobnym podejsciem....ehhhh Ty sie babo starasz a on ci po czasie powie ze jemu I tak sie nie podoba ;/ No ale to sa chlopy wlasnie...no comment :)

pustiszi - a Ty sobie daj juz luzu z tym malowaniem oki? Dziewczyny maja racje. Nawet nie powinnas byc w pomieszczeniach swiezo pomalowanych a co dopiero je malowac...

Do góry