reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dzięki dziewczyny ;*
jestem strasznie szczęśliwa z tego powodu, bo na prawdę się bałam tej decyzji.
obiad jednak stanął tylko na plackach ziemniaczanych, dziś gotuję tylko dla siebie, bo mąż późno wraca więc zupy nie pichciłam.
jeszcze godzinka i małego spać trzeba położyć... i sprzątanie mnie czeka :baffled:
dziś jakieś dziwne skurcze mnie złapały, na szczęście przeszły same, bez pomocy nospy

reklama
Mam smaka na placka, i już miałam się zabierać za pichcenie, ale sobie myślę, że sprawdzę najpierw czy mam wszystkie potrzebne składniki no i dusza..... proszek do pieczenia w sklepie, sklep ze 3 km od domu buuuu :-:)no:

Ja mam zupę szpinakową i cannelloni z mięsem i sosem pomidorowym :) pychota :))

Ale oprócz tego zdycham dzis . Tak mnie plecy bolą że padnę. Czekam na chłopa i jak wróci to jego zagonie do dzieci a ja pod prysznic i do łóżeczka. Jutro glukoza . Bleee . Dam radę ;)

hej, nie jestem w temacie, chciałam Was tylko prosić o poradę bo chyba zwariuję i nie zasnę dzisiaj :( od wczoraj czuję słabsze ruchy Maluszka.. codziennie pukał i stukał dosyć mocno, szczególnie wieczorem, a dziś i wczoraj sporadycznie ... czy Wy też tak macie ??? boję się czy wszystko w porządku :((((((

u mnie są dni, że kopie jak szalony, np w poniedziałek tak było, a wczoraj i dziś delikatniej daje znać i rzadziej, więc myślę, że to zależy jak się ułoży dzidziuś, ale ja nie jestem zbyt doświadczona, więc nie wiem czy moja odpowiedź Cię uspokoi, sama jesteś ciekawa co Dziewczyny napiszą. Bo od kiedy trzeba liczyć i tak dokładniej obserwować ruchy? I ile ich powinno być, bo teraz to chyba jeszcze maluszek może być leniwy, no i ma jeszcze sporo miejsca, więc nie zawsze musi sięgać, ja sobie tak tłumacze...;-)

reklama
Do góry