reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja też po cichu zazdroszczę tym, które mogą leżeć i pachnieć i broń Boże nie przejść związanych z ciążą, ale samego leżakowania właśnie:-D, ale jest tak jak pisze Inomama, że zawsze chcemy mieć to czego nie mamy:dry:.
Ja dzisiaj na obiadokolację placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym - kocham:tak:

Agagsm ciekawe kiedy Ci brzuszek wywali :-D, aż dziw, że nikt się nie kapnął. Ja powiedziałam w pracy już w 14 tygodniu bo nie dawałam rady ukryć brzucholka.

reklama
inomama poważka 5??? ja jadłam 2 razy i mówie o ciut droższe od normalnego ale i tak tyle samo :baffled: ja teraz miałam zwykłe bo te frehsy to nie wszedzie są ... a teraz drugi raz weszłam w link:baffled: i rzeczywiscie 5 ...

Vinga suuuper !! :)

a ja dzwoniłam do mojego R ma mnie sprobowac zapisać do ginki ale to graniczy z cudem wiec jak mnie dzisiaj jeszcze tak pokłuje to ide do szpitala... a tam nie ma ze pobadaja tylko specjalnie zostawią na kilka dni wiec kciuki za wciśnięcie w terminarz bo nie chce isc do szpitala w ogóle gdzie on jest ??:confused:

malinka, vinga wspaniałe wieści gratuluję Wam :)

My już po obiadku: kasza gryczana z sosem i mizeria :-D mniam mniam mniam!!!!

Dziecię me dziś bardzo aktywne, sprzedaje mi kopniaczki aż miło :) raz mi nawet ręka odskoczyła, ale tatusia to coś się wstydzi bo jak tylko rękę przystawi to cisza hihi :-D
Mówię do mojego M, myśl nad tym imieniem bo jak nie to będzie tak jak ja chcę dać i już, a on na to: a daj, dla mnie i tak już jest moją małą księżniczką, normalnie myślałam że się rozkleję :-D

reklama
Do góry