reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

a może zjadłaś coś nieświeżego?
Albo jakiś zapach?
MI na przykład wystarczył zapach; mieliśmy kłopot z kanalizacją i hydrauliką - z wanny wychodził czasami taki zapach rano że jak nie weszłam na wdechu do łazienki to za chwilę przytulałam muszlę :baffled:

reklama
czikusia nic sie nei przejmuj ja tez od czasu do czasu tak mam ostatnio sprobowalam kalarepe pierwszy raz w zyciu i zaraz ladowalam na kibelku ;(

no ja dalej rzygulinka jestem :/
tak siedzę i czytam forum, parzę na swojego synka a on połowę głowy wysmarował sobie brzoskwinią .... boże a teraz na grzejnik włazi... pomysłów ma nie mało, a ja urwanie głowy z nim...

miejskibandyta za cholere nie wiem jak to zrobilam!!dla pewnosci poszlam do psychiatry chociaz i tak wiedzialam ze powie mi to co juz dawno wiedzialam bo przeciez nie ma bezpiecznych antydepresantow dla kobiet w ciazy- kazdy szkodzi odpukac trzymam sie jakos i nie zauwazylam zeby cos mialo zaczac sie dziac...jedno jest pewne nie zycze najgorszemu wrogowi chociazby jednego napadu lęku czlowiek wtedy ma na serio fizyczne i psychiczne objawy zawału, smierci:((moze pod wplywem zmiany hormonow w ciazy troszke mi sie polepszy?:)
dziewczyny dzisiaj mialam dziwna sytuacje leze sobie na moim grajdołku a tu nagle jak mnie nie zmuli... myslalam ze mi sie wydaje ale jednak nie... szybko do lazienki i rzyganko ale takie, ze nie moglam oddechu zlapac co to ma sie znaczyc ja sie pytam? tak bez powodu jednorazowo?poza tym wszystko ok czuje sie dobrze nie mam biegunki ani sie nie zatrułam o_O dodam ze w ciazy zwymiotowalam tylko dwa razy mialam nudnosci ale nie meczylam sie z rzygankiem jak nie ktore z was dziwne to to bylo moze dzidziol cos uciska?

Czikusia, ja zaliczyłam rigoletto jakiś tydzień temu... ot tak z niczego, aż myślałam, że nie zdążę do domu wejść :baffled: Ale jeden raz i cisza. Myślę, że to może być od ucisku np. na żołądek czy czegoś podobnego. Ta mała cholera moja tak mnie ostatnio gniecie w żołądek, że hej... a co będzie, jak podrośnie jeszcze? Strach się bać :-)

jak Wy szybko piszecie, szok normalnie :-) nie jestem w stanie chyba wszystkim, którym bym chciała odpisać.
Trzymam kciuki za wszystkie, które dziś mają wizytę.

Noi jak mierzylam niedawno cisnienie,to mialam 139/85 czyli lekko spadlo.mąż twierdzi że moze pogoda ma wplyw,nie zwalalabym tego na pogode.
Wczoraj tez tak pocislamslodyczami moze to też dodatkowo mi podnioslo....

nisiao ja przed wizytą u gina mam mega wysokie, już lekarz i położna mi mówili, że mam 'syndrom białego fartucha' i dwa razy po wizycie mierzyli drugi raz :-) . Ja raczej mam bardzo niskie, a wysokie możesz mieć od tego, że już przed mierzeniem denerwujesz się, że będziesz mieć wysokie i nakręcasz się, tak jak Dziewczyny radzą, wyluzuj, zrób parę wdechów i potem powtórz, ale nie tak raz zarazem

reklama
nisiao, na pewno nie pomaga to że jesteś zdenerwowana z powodu tego ciśnienia. spróbuj się wyciszyć i dopiero mierz.
Tamtusia, to mamy tak samo, u lekarza skacze nawet do 140 a w domu mam książkowe ;)

kurcze, dostałam jakiejś dziwnej wysypki, nie są to krosty a skupisko plamek, wyglądają jak oparzenie. nic nie bolą, nie swędzą, gdyby nie mąż to nawet bym ich nie zauważyła...

Do góry