A ja z jednej strony chce żeby już był grudzień, bo nie będę sama, a z drugiej strony tak fajnie być w ciąży. To moja oststnia z tych pplanowanych
. Wece różnie w życu bywa. ALe chce mieć dwójkę dzieci
Agagsm jak mąż jest idealny to trzeba to wykorzystać. Nie pokazywać, że wszystko samemu się może
. Mojego nawet nie ma, ciekawe jakby się sprawował ;-) ALe pewnie bym musiała, poganiać go, żeby zrobił to czy tamto
Inomama bardzo trafne stwierdzenie, mądra dziewczynka. Wiecie każdy zna miejsce w którym mieszka, zna swoje dziecko i wiemy czy możemy mu zaufać. Ja mieszkam na pierwszym piętrze, z drzwi balkonowych mam widok na zjeżdżalnie i piaskownicę. Wiadomo nie siedzę wtedy nad garami, tylko pilnuje synka.
A mąż odezwał się w sobotę wieczorkiem, mówił, ze przystanek musiał zrobić, a tam za bardzo nie ma gdzie. Wynajmowali tam domki, w niedziele już częściej dzwonił, jak go napomniałam
Sylka no 4 latka to też mi wydaje się za mało, choć znajoma normalne puszczała samego synka. Mój wychodzi dopiero od września sam. Są dzieci co chodzą po osiedlach i mają właśnie po 4,5 i 6 lat. DLa mnie to przesada. Co innego na swoim placu zabaw
Oj różowe sukienusie są naprawdę przesłodkie
Cleopatra ja w grudniu 2012 sama musiałam wybrać okna i wszytsko z tym związane, tak samo byłam przy wstawianiu. JA patzryłam na forum muratordom, tam doradzali mi fachowcy od okien. WIem że najlepsze są na profilu salamander albo veka. JAk ktoś rozsądny przychodzi na pomiar to doradza, co jest przydatne itp
Fifka super, ze przynosisz dobre wieści. Oby tak dalej. Twoi chłopcy będą królować na osiedlu, jesden za drugim będą szli. Jakie to fajne
. Super niespodziankę sprawił ci mąż
Hope chyba każdy facet tak ma, a po co, to jest czyste, nie przesadzaj
Katherine nie znam się na tym kompletnie. A z wózkami tez mam mętlik
Nisiao jak nie gin to lekarz rodzinny, ciśnienie jest wysokie. Dobrze to z kimś skonsultować