reklama
Akuku
Fanka BB :)
inomama wszystkobedzie dobrze, zobaczysz. z naszymi kciukami nie ma innej opcji.
a ja sie przespalam...ahh moglabym spac i spac.
bylam dzis u okulisty i tak ja czulam wzrok mi sie pogorszyl, wiec zmianw okularkow...we wtorek do odbioru i mam nowe dwie pary.
musze wstac i przygotowac obiad do konca i jeszcze mialam zamiar posprzatac dzisiaj...a poszlo mi jak nigy :/:/ masakra... nie chce mi sie...
dobra zmykam bo ani obiadu ani nic nie bedzie dzisiaj.
a ja sie przespalam...ahh moglabym spac i spac.
bylam dzis u okulisty i tak ja czulam wzrok mi sie pogorszyl, wiec zmianw okularkow...we wtorek do odbioru i mam nowe dwie pary.
musze wstac i przygotowac obiad do konca i jeszcze mialam zamiar posprzatac dzisiaj...a poszlo mi jak nigy :/:/ masakra... nie chce mi sie...
dobra zmykam bo ani obiadu ani nic nie bedzie dzisiaj.
anbas
Mamusia Kubusia
Was też przerażają cyferki na suwaczkach czy tylko ja jestem jakaś dziwna??
A ten "pociag" sie dopiero rozpedza )))) Zaraz pazdziernik...potem swieta I buch!
jezu dziewczyny naprawde ten pociag jest jakis inny od mojego pierwszego ani sie obejrzalam a zaczynam dzis 22 tydzien , jest juz 6 wrzesnia masakra kiedy to zlecialo teraz dni coraz krutsze bede cZAS nam tak zleci ze sie nei obejrzymy a juz bedziemy jechac rodzic matko za szybko
Przed chwilą sobie siedzę przed laptopem i mały zaczął kopać, tak dość mocno i mówię do męża, że ma zobaczyć, bo może już poczuje, synuś jak nie kopnął, aż tatuś się przestraszył, potem cisza, ale za parę minut znowu zaczął boksować , normalnie się wzruszyliśmy z mężem, piękne chwile :-)!
Marika30708
Fan(ka)
Anbas, a jest u ciebie coś w rodzaju tamtum rosa, ma tez to inną nazwę w niektórych krajach. JA wczoraj zrobiłam sobie nasiadówkę, to znaczy moczyłam w misce 'wiadomo co' z wodą i tym proszkiem. Tak mnie odkaziło, że aż wszystko piekło, posmarowałam clotrimazolem kremem, założyłam Nystatynę. A dziś już o wiele lepiej
Inomama teraz urodzisz zdrowe dziecko o czasie . Inaczej być nie może kochana
Fifka, ja musiałam uciec, bo jakby mi mąż nie przywiózł, to już nikt bo z samego rana wyjeżdżał. DLatego uciekłam się spakować
A bierzesz tą nospe forte?? DLa mnie to powedział 3x1 brac, a mojej znajomej że jak coś się dzieje to nawet i 4x1 nospe forte
Dona 76 mi też gin w pierwszej ciąży Scopolan przepisał na twardnienie brzucha, ale to już był 7 miesiąc
Cleopatra cieszę się, ze jest wszystko w porządku. A na leżenie to może tablet z gierkami
Inomama teraz urodzisz zdrowe dziecko o czasie . Inaczej być nie może kochana
Fifka, ja musiałam uciec, bo jakby mi mąż nie przywiózł, to już nikt bo z samego rana wyjeżdżał. DLatego uciekłam się spakować
A bierzesz tą nospe forte?? DLa mnie to powedział 3x1 brac, a mojej znajomej że jak coś się dzieje to nawet i 4x1 nospe forte
Dona 76 mi też gin w pierwszej ciąży Scopolan przepisał na twardnienie brzucha, ale to już był 7 miesiąc
Cleopatra cieszę się, ze jest wszystko w porządku. A na leżenie to może tablet z gierkami
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hej kochane moje :*
Wiecie? Pisałam wcześniej ze ta ciąża jest inna bo jednak tak nie skupiam się na dziecku, nie mam czasu do niego gadać itp itd... i....................... wycofuję wszytko ci pisałam....
Jestem po prostu zakochana w Adrianku... dużo z nim rozmawiam... wyczuwam kiedy się przestraszy czy coś go zainteresuję. Kiedy położę ręke na brzuchu potrafi się do niej przytulić tak że brzuch aż na bok się przechyla (Konrad też tak robił) Śpiewam mu kołysanki kiedy warjuję i dzięki temu się uspokaja - widać że lubi mój głos (hehe i Bardzo żywo reaguję na głos Konrada!) Dopiero teraz poczułam ze jestem pełnoprawnym członkiem naszej rodziny choć jeszcze się nie urodził....
Dona biorę aspargin (Magznez z potasem) a ten scopolan w ogóle bez sensu bo czuję ze po nospie jest dobrze a po nim nic a nic nie ma poprawy... brzuch boli dopóki nie wezmę kolejnej nospy (a mogę tylko 3 podobno wziąć...)
Anbas ja często używałam. Ale na drożdżaki słabo pomagał... dawał ulgę ale nie leczył... już bardziej pomaga tamtum rosa - rozrabiam w miseczce i wacikiem podmywam się po każdej wizycie w toalecie.
Cleopatra odpoczywaj kochana! Nie masz jeszcze maluszka to korzystaj!
Anisen Siva Milusia Tamtusia staram się... i dziękuję :*
Akuku ja tak do okulisty od 2 lat się wybieram
Ikasia hehe zazdroszczę wakacji!!!
Marika tak tak... forte! Mi lekarka kazała brać 3x1 i 2x1 ten scopolan... pewnie za jakiś czas mi fentorerol prowadzą ale aż mam ciarki na samą myśl...
Wiecie? Pisałam wcześniej ze ta ciąża jest inna bo jednak tak nie skupiam się na dziecku, nie mam czasu do niego gadać itp itd... i....................... wycofuję wszytko ci pisałam....
Jestem po prostu zakochana w Adrianku... dużo z nim rozmawiam... wyczuwam kiedy się przestraszy czy coś go zainteresuję. Kiedy położę ręke na brzuchu potrafi się do niej przytulić tak że brzuch aż na bok się przechyla (Konrad też tak robił) Śpiewam mu kołysanki kiedy warjuję i dzięki temu się uspokaja - widać że lubi mój głos (hehe i Bardzo żywo reaguję na głos Konrada!) Dopiero teraz poczułam ze jestem pełnoprawnym członkiem naszej rodziny choć jeszcze się nie urodził....
Dona biorę aspargin (Magznez z potasem) a ten scopolan w ogóle bez sensu bo czuję ze po nospie jest dobrze a po nim nic a nic nie ma poprawy... brzuch boli dopóki nie wezmę kolejnej nospy (a mogę tylko 3 podobno wziąć...)
Anbas ja często używałam. Ale na drożdżaki słabo pomagał... dawał ulgę ale nie leczył... już bardziej pomaga tamtum rosa - rozrabiam w miseczce i wacikiem podmywam się po każdej wizycie w toalecie.
Cleopatra odpoczywaj kochana! Nie masz jeszcze maluszka to korzystaj!
Anisen Siva Milusia Tamtusia staram się... i dziękuję :*
Akuku ja tak do okulisty od 2 lat się wybieram
Ikasia hehe zazdroszczę wakacji!!!
Marika tak tak... forte! Mi lekarka kazała brać 3x1 i 2x1 ten scopolan... pewnie za jakiś czas mi fentorerol prowadzą ale aż mam ciarki na samą myśl...