Ech dziewczyny, ale mam dziś dupny dzień nic tylko płakać mi się chce.Więc chyba pójdę się kąpać i spać.Trzymajcie jutro kciuki bo będę jechać do tego ordynatora. W najgorszym wypadku każą mi przyjechać jak zacznie się poród. Chromolę to :/
reklama
eM-Ka
Zaangażowana w BB
Powodzenia w negocjacjach Salli!
Ech, mój dzień też był okropny, już mi nerwy puszczają przez ten brak sprawności, lęki, bezsenne noce... Ale teraz już mi lepiej. Jutro będzie lepszy dzień
Ech, mój dzień też był okropny, już mi nerwy puszczają przez ten brak sprawności, lęki, bezsenne noce... Ale teraz już mi lepiej. Jutro będzie lepszy dzień
hmmm czkawka to czasem czuje,tu chodzi o to że skora jakby falowala ale nie ze ma czkawke tylko jakby nora tak wypychała................
aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co,ja już wariuje widzę że chodze coraz bardzej zeshizowana,malo sie rusza -boje się,za dużo -tez się martwię czy się nie zawinela pepowiną itd,już i też strach przed porodem wszystko naraz sie kumuluje i wariuje.
Analizuje,wogole stwierdzam ze od wczoraj mam jakkieś dziwne dni,chodze i sama nie wiem co mi się chce.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co,ja już wariuje widzę że chodze coraz bardzej zeshizowana,malo sie rusza -boje się,za dużo -tez się martwię czy się nie zawinela pepowiną itd,już i też strach przed porodem wszystko naraz sie kumuluje i wariuje.
Analizuje,wogole stwierdzam ze od wczoraj mam jakkieś dziwne dni,chodze i sama nie wiem co mi się chce.
delewarre
Fanka BB :)
grudnióweczka, nie martw się kochana, będzie wszystko dobrze. A mówili ci jak długo będą Cię tam trzymać ?
Hope, Ty też się nie martw nadrabiaj zaległości z córeczką.
Salli, powodzenia, będzie dobrze.
Dobra, budzę moich chłopaków - jeden do przedszkola a drugi na budowę , a ja jak nie nawali śniegu to biorę samochód i na jakieś zakupy dzisiaj może w końcu się wyrwę :-)
Hope, Ty też się nie martw nadrabiaj zaległości z córeczką.
Salli, powodzenia, będzie dobrze.
Dobra, budzę moich chłopaków - jeden do przedszkola a drugi na budowę , a ja jak nie nawali śniegu to biorę samochód i na jakieś zakupy dzisiaj może w końcu się wyrwę :-)
lkasia
Dzien dobry widzę ze nie tylko ja mialam dupny dzien...jakos humoru brak...im bliżej porodu tym wydaje mi ssie to wiecznością...drazni mnie moja ulomnosc...glupie wyjscie na zakupy jest dla mnie wyzwaniem..czesto mam zadyszki...do tego ten brzuch twardy...ale juz w moim odliczaniu dni do porodu mam trójkę z przodu...a jeśli cesarkę będę.miala wcześniej to jeszcze mniej zostalo...
Jutro przychodzi do mnie mama posprzątać mi w mieszkaniu,bo ja juz nie daje rady...super,ciesze sie ale z drugiej strony zrobi to po swojemu..wiec później i tak trzeba będzie cos ukladac
Jutro przychodzi do mnie mama posprzątać mi w mieszkaniu,bo ja juz nie daje rady...super,ciesze sie ale z drugiej strony zrobi to po swojemu..wiec później i tak trzeba będzie cos ukladac
Akuku
Hej..
Jej mam 39 dni do terminu a 18 do bezpiecznego... nie wierze...serio...cos mi sie to malo wydaje.
Choc po dzisiejszej nocy duzo hehe... bo jak wstaj to mi tqk glosno kosci strzelaja jakbym sie lamala cala..
Alex zgubil w nocy zabka, nie ma go na lozku ani nigdzie I chyba go polknal...mowi ze czuje go w gardle. Tak wiec rano musialam sie jeszcze w zebuszke zamienic hehe.
Zmykam pomoc m dzieci szykowac..musimy wczesniej wyjsc bo m ma usg, a ja zawioze chlopcow.
Milego dnia.
Jej mam 39 dni do terminu a 18 do bezpiecznego... nie wierze...serio...cos mi sie to malo wydaje.
Choc po dzisiejszej nocy duzo hehe... bo jak wstaj to mi tqk glosno kosci strzelaja jakbym sie lamala cala..
Alex zgubil w nocy zabka, nie ma go na lozku ani nigdzie I chyba go polknal...mowi ze czuje go w gardle. Tak wiec rano musialam sie jeszcze w zebuszke zamienic hehe.
Zmykam pomoc m dzieci szykowac..musimy wczesniej wyjsc bo m ma usg, a ja zawioze chlopcow.
Milego dnia.
milusia21
hehe a ja sobie właśnie zdałam sprawę ze fajnie mi w ciąży i się rozpakowywać nie zamierzam sprzątać nie trzeba-bo przecież mi nie można dziećmi każdy się zajmuje,żeby mi nie było ciężko,nawet buty mąż mi zakłada a jak urodzę to pójdę w odstawkęnie nie nie ja chociaż miesiąc jeszcze ich wykorzystam do tego właśnie se zdałam sprawę że nie jestem jeszcze gotowa na poród... więc niech se Zośka siedziDzien dobry widzę ze nie tylko ja mialam dupny dzien...jakos humoru brak...im bliżej porodu tym wydaje mi ssie to wiecznością...drazni mnie moja ulomnosc...glupie wyjscie na zakupy jest dla mnie wyzwaniem..czesto mam zadyszki...do tego ten brzuch twardy...ale juz w moim odliczaniu dni do porodu mam trójkę z przodu...a jeśli cesarkę będę.miala wcześniej to jeszcze mniej zostalo...
od 3 dni tak boli mnie ząb że aż wzięłam apap(po wyrwaniu nawet nie brałam...)zaraz lecę do dentysty
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hope to normalnie że dzieci po sterydach się nie ruszają. Ich organizm ciężko prace teraz wykonuję. Tak mi w szpitalu mówili bo też tak Adrian się nie ruszał. Będzie dobrze!
Hehehe Ikasia Milusia a ja z kolei nie mogłam się doczekać tego aż będę MOGŁA sprzątać! w okresie ciąży i mienia malego dziecka mam straszną potrzebę porządku wokół mnie...
Akuku kolejna wróżka zębuszka przyleci.
Sali powodzenia
Ja tak na szybko bo Adrian już mi się budzi. Dzisiaj położna przychodzi do nas o 12-13! Jestem strasznie ciekawa co powie... trzymajcie kciuki żeby poparła mnie z tym karmieniem piersią bo cholera przy samym ściąganiu długo nie wytrwam... po tygodniu w szpitalu mam dość laktatorów, wyparzania wstawania itp... :-(
No! I jeden wcześniak na wątku wystarczy! Uwierzcie mi że mimo że macie dość ciąży wcześniactwo nie jest obojętne dla maluszka i jest więcej z nim problemów... trzymajcie się wszystkie choć do tego 37 tygodnia!
Hehehe Ikasia Milusia a ja z kolei nie mogłam się doczekać tego aż będę MOGŁA sprzątać! w okresie ciąży i mienia malego dziecka mam straszną potrzebę porządku wokół mnie...
Akuku kolejna wróżka zębuszka przyleci.
Sali powodzenia
Ja tak na szybko bo Adrian już mi się budzi. Dzisiaj położna przychodzi do nas o 12-13! Jestem strasznie ciekawa co powie... trzymajcie kciuki żeby poparła mnie z tym karmieniem piersią bo cholera przy samym ściąganiu długo nie wytrwam... po tygodniu w szpitalu mam dość laktatorów, wyparzania wstawania itp... :-(
No! I jeden wcześniak na wątku wystarczy! Uwierzcie mi że mimo że macie dość ciąży wcześniactwo nie jest obojętne dla maluszka i jest więcej z nim problemów... trzymajcie się wszystkie choć do tego 37 tygodnia!
Hej. Ja tez dzis wstalam lewa noga. Spalam potwornie niespokojnie, co chwile sie budzilam siku. Ale zdecydowalam ze dzis jeszcze pojde do szkoly, chociaz czas mi szybciej mija :-) okazalo sie ze mojemu m ciezarowka nawalila i wroci dopiero jutro a nie dzis... A dzien dzis naprawde do kituuu
reklama
Kasienka_
u nas tez nocka masakryczna ... brzuch cala noc twardy ze czulam jakby mi sie cos mialo rozerwac jak sie przewracalam z boku na bok ... a na lewym nie umiem cala noc spac ... no nie daje rady :|
Fifka ja tez mam chec posprzatania i masz racje wczesniactwo to ciezki kawalek chleba przede wszystkim dla dzidzi ale rodzicow takze ...
Fifka ja tez mam chec posprzatania i masz racje wczesniactwo to ciezki kawalek chleba przede wszystkim dla dzidzi ale rodzicow takze ...