reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

jeszcze trochę i dobijemy do 1000 stron :-)

Bandytko mi też dziś nudno :( nie mam co ze sobą zrobić, a sprzątać mi się nie chce! przepowiadam ci, że dotrwasz do następnych zajęć ;)
Anisen współczuję zapalenia spojówek :( chora i sama z dzieciakami, wiem, że nie za wesoło ci :( trzymaj się kochana

idę z lubym jakiś seans filmowy zrobić, jutro razem w domku i w niedzielę też, jednak są jakieś zalety takiej marnej pogody - mężasty w domku :-)

reklama
Fifka dałam radę przeczytać mimo tych moich oczu i sie pobeczałam ze wzruszenia. Jesteś bardzo dzielna !!!

Dam radę ;) najgorsze ze mi oczy łzawią tak ze cięzko sie patrzy i z nosa przez to leci. ale malce dzis przekomiczne. Kinga zaglada i pyta czemui płaczę a Kuba sie przytula i łapka mi z policzków ściąga łzy. Dostałam dobre krople to jutro jeszcze i powinno być pojutrze lepiej .

Kurcze juz nie pamiętam kiedy o ludzkiej porze Jarek był w domu. strasznie tęsknie za normalnymi rozmowami a nie w aucie albo gdzieś w trasie. Za normalną niedzielą taka jak kiedyś gdy kawa była w łózku, potem wspólnie oglądanie cos na TV, razem robiliśmy obiad , jedli wszyscy wspólnie i zaśmiewali sie z głupotek. Za spacerem nad Dunajec nawet w śniegu i za gonitwą za dziećmi z poduszkami. Głupiutka jestem

No nic trzeba isć malcom ząbki umyć i spać położyć bo wasnie wcięły naleśniki :)) Dobrej nocy

Anisen mam nadzieję, że niedługo znowu znajdziecie czas na te "głupotki", bo właśnie one są takie fajne:) Współczuję zapalenia, przechodziłam to w tamtym roku i przez swoją głupotę i wieczny brak czasu na wizytę u okulisty bardzo długo się męczyłam. Na szczęście szybko udało się wyleczyć, a też było tak że wszyscy myśleli że ja taka płaczliwa;-)

Bandytka Ty się nawet nie próbuj tak szybko rozpakowywać, jeszcze masz czas;-)

Salli ładne Oliwki Ci się w awatarku pojawiły, i widzę że suwaczki jakieś nowe również;-)

Już prawie spakowałam torbę do szpitala (chociaż w tym roku się nie wybieram, jedynie tyle co ze szkoły rodzenia na zwiedzanie porodówki;-)), jeszcze poprasuję trochę prania, powieszę świeże i koniec na dziś:-)
A jutro mam zaplanowany super dzień - jadę z m do rodziców na weekend, umówiłam się do kosmetyczki (co prawda tylko henna, ale zawsze coś;-)) i do fryzjerki, a popołudniu ploty z koleżankami:-D A w niedzielę być może ciąg dalszy plot, tyle że już z inną koleżanką;-)

Dzięki Jagus :) A jakoś tak mnie naszlo :) Już miałam dość tego słonecznika.
A co do suwaczków... w końcu zrobilam z nimi porządek bo już mnie w błąd wprowadzały. A teraz ustawiłam na termin zgodny z OM i tego sie trzymać będę :) tylko... już coraz bliżej i bliżej... i coraz bardziej jestem przerażona hihi :D Chyba żeby uspokoić skołatane nerwy pójdę i ... zjem kilo mandarynek :D
Żeby było śmieszniej, poszłam dziś do sklepu po ser żółty dla mojego Ropucha na kanapki. No i zapomniałam co mam kupić, więc żeby nie wracać z pustymi łapkami, kupiłam mandarynki. Oby mnie nie zabił za kanapki z mandarynkami hehehehehe :D

A jeszcze mój tatko dziś mnie rozbroił. Powiedział mi że jestem wcześniakiem.... Bo on z matką wziął ślub 22 grudnia, a ja się urodziłam 30 kwietnia. Goopek... ale miał minęła jak usiadłam i zaczęłam liczyć... myślałam, że pęknie ze śmiechu. Nie lubię być robiona w konia.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór ;D
bylam na ostatnich zakupach przed porodem takich zeczy kosmetycznych zeby m pozniej nie latal bo by kupil mi szampon dla blond wlosów pewnie ...;D ale dobrze ze to juz ostatnie nie dam rady wiecej strasznie bylo brzuch mi pekal w aucie wiecej neee! ;(

I kurier jeszcze na 20 przywizl lozeczko M zlozyl szybko moja córka uparla sie ze misie tam spac beda hehe ;) ale dobrze ze juz rozlozyl ja jutro je wymyje i niech sie wysmradza dopuki maly w brzuchu bo cuchnie farba :OOO

Kochane, co jest ? Nie mogę wstawiać emotikon, ani używać entera, ani pogrubienia? To wina przeglądarki czy jak? Mam mozillę od dawna i zawsze było ok a dzisiaj? Wiele o co chodzi?

Hejjjoo

A ja dzis poprasosalam 3 pralki ciudzkow dzidziusiowych a ze to takie male cuda to nie ebde mowic ile sie tego w pralce zmiescilo.... kolejna pralka wyprana z dzidziusiowymi i jedna albo dwie zalegle w koszu, wiec jeszce troche pracy mnie czeka. Potem tylko posciel, reczniczki i pieluchy tetrowe i bede gotowaaaaaaa ... chyba syndrom gniazdka sie zalaczyl, albo jakis stres ze to juz tak blisko i caly czas mysle co jeszcze musze zrobic przed porodem... moj m sid wkurza ze przy zelazku stoje, nie dla tego ze sie zmecze tylko ze duzo pary w domu jest i wilgoc sie bedzie robila...ahhhaaaa i mowi ze po co jabto wszystko szykuje, przdciez dziecko wszystkiego naraz nie ubierze... a ja ze po porodzie nie bede tego robic...a on a co bedziesz caly czas z dzieckiem spac? Kurna nooo... i pozniej sie poprawil i mowi ze moja mama bedzie to porpasuje ...ale nie rozumie tego ze ja chce miec wszystkona ostatni guzik dopiete, a jak sie maluszek urodzi to robic sobie na bierzaco... ahh a on mowi ze moglabym to rozlozyc na raty a nie tyle godzin orzy zelazku...ale ja nie chce tego tygodniami ciagnac. Dobra ide sie polozyc bo skurcze mnie dopadly.

Salli tez ide pojesc mandarynki.

Fifka zaraz coczytam twoj porod.

Hope mi kiedyś też tak się stało, zmieniłam wtedy na kilka dni przeglądarkę (też zawsze mozilli używam) a po kilku dniach było już normalnie. wejdź na bb przez inną przeglądarkę i powinno być ok

Blue to teraz odpoczywaj grzecznie skoro zakupy już zrobione :)
Akuku faceci nie rozumieją takich rzeczy, by się sam zaoferował z pomocą ;)

reklama
Vinga no powiedzialam mu ze gdyby powiedzial ze to zrobi to bym nie ruszyla tego hehe, ale wiesz on juz chyba prosba mnie nie moze odciagnac to grozba hehe.. bo mowi mi zebym nie robila tyle naraz albo ze on zrobi...ale przeciez ja zrobie lepiej i sama robie,.. ale tekst mnie wkurzyl na chwile choc wiec ze on juz szuka kazdej wymowki bym nie robila tyle hehe. Pewnie jak bede myc podloge to powie ze panele rozmocze hehehehe..

Fifka super opowiesc z porodu, kurcze ale ze na zywca zszywali ? Czemu znieczulenia nie dali ? Brrr, najwazniejsze ze juz jest po. Jeszce troche i adrianek zalapie cycocha i h0juz nie ebdzue sie tak meczyl i Ty bedziesz spokojniejsza. A powiedz mi on sie sam budzi na jedzonko czy musisz wybudzac? Bo moj Alex potrafil 7 godzin spac od pierwszych dni i nie kazali budzic, ale wczesniaki pewnie inaczej zeby ladnie przybieraly na wadze.

Dobra teraz juz zmykam

Buzka

Do góry