reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Magsus jak dobrze że sie uspokoiło. Leż kochana, nie stresuj sie, będzie dobrze. Męża goń do każdej roboty i na pewno te 2 tygodnie dacie radę wytrwać w dwupaku a potem maleństwo będzie mogło sie spokojnie urodzić ( rany 2 tygodnie to jeszcze przed świętami !)

Pogadałam z Jarkiem na spokojnie w drodze do Myślenic i ma takie samo zdanie jak ja : zaprosimy teściową na pierwszy dzien do nas. Jak przyjedzie ok, jak nie jej strata a my sie nigdzie nie ruszamy. Tez mi powiedział ze nie moja fanaberia tylko mój zdrowy rozsądek. On widzi jak ja się męczę jazdą, stale mi niedobrze w aucie. Dzis do Myślenic tylko i tak wymiotowalam. Do tego widzi jaka jestem umordowana po całym dniu i powiedział że by sie zdziwił gdybym chciała gdzieś jechać na święta. Jak to dobrze że mam jego :)
Dzięki dziewczyny :* wielkie buziaki. Jesteście kochane.
Przyszły mi już staniki i są fajne :)
Prezenty dla malców też sie jakos zorganizowało - ja dzis w empiku kupiłam ksiązeczki i wyklejanki, J wczoraj po zabawce , do tego mamy dla Kingi mikołaje z czekolady malutkie i jej ulubione ptasie mleczko a dla Kuby masę suszonych owoców i bakali :) dzis w nocy zapakujemy i będziemy szczęśliwi :)
A dla męża kupiłam płytę Maleńczuka bo on go lubi. niby mieliśmy nie kupować nic ale potem sobie pomyślałam ze jednak mu kupię :0 będzie sie cieszył :))

Magsus oj dobrze że sie na niego wydarłaś !!

A propos dziwnych akcji to np mój teść jak mu powiedziałam ze jedziemy do szpitala z powrotem bo sie Kinga zaczęła rodzić to pierwszą rzeczą co zrobił to postawił wodę na kawe ;)a potem poszedł sie wykąpać ! no też dobry. A i raz mnie zostawił w szpitalu jak byłam na ktg i sobie do domu pojechał bo zapomniało mu sie ze ma na mnie czekać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc;-) wlasnie wrocilam do domku i przezylam pierwszy mocniejszy skurcz. Coraz bardziej do mnie dociera ze to moze byc juz, zaraz ;-D Nie moge sie doczekac, a z drugiej strony troszke sie boje porodu ;-(

Magsus - bardzo, bardzo się ciesze, ze Cię puścili!!! niech maleństwo posiedzi jeszcze trochę...a Ty kochana wytrzymaj jak najdłużej!

Aa juz bym zapomniala. Chce moze ktoras z Was -30% w smyku na lego? Moge podac kod, bo ja napewno nie skorzystam, a to do dzis...

Magnus -.... ale stracha napędziłaś - jak przeczytałam poszłam przepakować torbę do szpitala, potem pokazałam mężowi jakie mi na wypis ma przywieźć rzeczy... tak się zestresowałam że stwardniał mi brzuch poszłam się położyć i spałam prawie do 16 ... Mąż się śmieje, że forum mi szkodzi :-D
cieszę się, że już w domku. U mnie też młodszy synek do końca nie rozumie że to będzie mały dzidziolek, bo ostatnio pytał o nowy pad do grania dla Adasia :)

Anisen - super, cieszę się że mężulek zrozumiał :)

Blondi - witaj :)

Witamy, witamy :) Dołączaj :)

I w ogóle witam wszystkie których nie witałam. :)

Jakaś zakręcona jestem ostatnio. Ale to chyba przez tego mojego, a raczej jego pracę. Szefowa go ściąga co i rusz w dni wolne i już mam tego dość (już 2 tygodnie pracuje bez przerwy... masakra) . Mieliśmy odmalować mieszkanie i odwleka się to strasznie :/ Nawet nie ma kiedy łóżeczka dla Oliwki złożyć bo wraca z pracy o 23 :/ grrr, wrrr, pfff

cesc dziewczyny wkoncu przeczytalam narazie tylko ogólny wątek ;DD ale naskrobalyscie ;)

No to wiesci od fifki ;D
Maly spadal z wagi ale teraz utrzymuje sie na 2400 i przybiera , fifi odciaga dla niego mlezko swoje i daja mu z butelki poniewaz jest malutki i bardzo sie meczy ciagnieciem cyca i zasypia wiec narazie butla ale..jutro o 4 rano zrobia testy malemu na jakas bilburyne czy cos takeigo i jak wyjda ok to jutro beda w domu i fifka powiedziala ze raczej na pewno wejdzie na forum bo maly ciagle je i spi , zmeczony bardzo jest ssaniem zeby sie najesc ;( ale idzie ku lapszemu zółtaczke ma malutka podobno ;) fifi mówi ze jest taki malutki ze jak by mu zalozyc chciala 62 rozmiar to by sie chyba w nich ,,utopil'' ;) a reszte to juz wam sama napisze jutro z pewnoscia jesli ich wypuszcza ;) Trzymac kciuki za nich !!! :****

Akuku fifka urodzila jak miala 35 tygodni ciazy wlasnei urodizla 50 minut po pólnocy jak sie jej zaczal 36 ;*

nisia spokojnie ja córe wykarmilam 7,5 mieisaca cycem a sutki mam dalej takei male guziczki , a to ze ci siara nei wycieka nei znaczy ze nie bedziesz krówka dojna po porodzie ;DDD

kurcze dziewczyny jestem zmeczona taka objadlam sei lososiem znów i ide czytac inne watki bo moja skleroza nie wie co wiecej napisac ...aaa jeszcze...

sali kochana ty jeszcze nei rodz za 2tygodnie bo to bedzie 4 tygodnie przed terminem jak dzidzia posiedzi jeszcze 3 tygodnie i urodzi sie z 37 tygodniu to bedzie uznawana za donoszona ;* niech sobie siedza jeszcze 3 tyg. to samo mówie do mojego bo mam termin 2 dni przed toba ;) mi wypada bezpieczny termin 25 grudnia ;*

AA vinga fifka przeprasza ze nei miala jak odpisac wiec zadzwonila do mnie bo ja mam orange a ona ma tylko darmowe do orange ,dopiero jutro doladuje jej maz konto ;***

aaa zaczelam dzis 35 tydzien jupi !!!!!!! jeszcze zeby maly wysiedzial 3 tygodnie i chcem rodzic ;DDD

ale to zlecialo adrianek konczy jutro tydzien ;DD

no to czekamy na forum na FIFKE:) i Adrianka:)_

ale mam dzis lenia.....:( spalam caly dzien:szok:

reklama
Do góry