reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Magsus jak dobrze że sie uspokoiło. Leż kochana, nie stresuj sie, będzie dobrze. Męża goń do każdej roboty i na pewno te 2 tygodnie dacie radę wytrwać w dwupaku a potem maleństwo będzie mogło sie spokojnie urodzić ( rany 2 tygodnie to jeszcze przed świętami !)

Pogadałam z Jarkiem na spokojnie w drodze do Myślenic i ma takie samo zdanie jak ja : zaprosimy teściową na pierwszy dzien do nas. Jak przyjedzie ok, jak nie jej strata a my sie nigdzie nie ruszamy. Tez mi powiedział ze nie moja fanaberia tylko mój zdrowy rozsądek. On widzi jak ja się męczę jazdą, stale mi niedobrze w aucie. Dzis do Myślenic tylko i tak wymiotowalam. Do tego widzi jaka jestem umordowana po całym dniu i powiedział że by sie zdziwił gdybym chciała gdzieś jechać na święta. Jak to dobrze że mam jego :)
Dzięki dziewczyny :* wielkie buziaki. Jesteście kochane.
Przyszły mi już staniki i są fajne :)
Prezenty dla malców też sie jakos zorganizowało - ja dzis w empiku kupiłam ksiązeczki i wyklejanki, J wczoraj po zabawce , do tego mamy dla Kingi mikołaje z czekolady malutkie i jej ulubione ptasie mleczko a dla Kuby masę suszonych owoców i bakali :) dzis w nocy zapakujemy i będziemy szczęśliwi :)
A dla męża kupiłam płytę Maleńczuka bo on go lubi. niby mieliśmy nie kupować nic ale potem sobie pomyślałam ze jednak mu kupię :0 będzie sie cieszył :))

Magsus oj dobrze że sie na niego wydarłaś !!

A propos dziwnych akcji to np mój teść jak mu powiedziałam ze jedziemy do szpitala z powrotem bo sie Kinga zaczęła rodzić to pierwszą rzeczą co zrobił to postawił wodę na kawe ;)a potem poszedł sie wykąpać ! no też dobry. A i raz mnie zostawił w szpitalu jak byłam na ktg i sobie do domu pojechał bo zapomniało mu sie ze ma na mnie czekać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc;-) wlasnie wrocilam do domku i przezylam pierwszy mocniejszy skurcz. Coraz bardziej do mnie dociera ze to moze byc juz, zaraz ;-D Nie moge sie doczekac, a z drugiej strony troszke sie boje porodu ;-(

Magsus - bardzo, bardzo się ciesze, ze Cię puścili!!! niech maleństwo posiedzi jeszcze trochę...a Ty kochana wytrzymaj jak najdłużej!

Aa juz bym zapomniala. Chce moze ktoras z Was -30% w smyku na lego? Moge podac kod, bo ja napewno nie skorzystam, a to do dzis...

Magnus -.... ale stracha napędziłaś - jak przeczytałam poszłam przepakować torbę do szpitala, potem pokazałam mężowi jakie mi na wypis ma przywieźć rzeczy... tak się zestresowałam że stwardniał mi brzuch poszłam się położyć i spałam prawie do 16 ... Mąż się śmieje, że forum mi szkodzi :-D
cieszę się, że już w domku. U mnie też młodszy synek do końca nie rozumie że to będzie mały dzidziolek, bo ostatnio pytał o nowy pad do grania dla Adasia :)

Anisen - super, cieszę się że mężulek zrozumiał :)

Blondi - witaj :)

Witamy, witamy :) Dołączaj :)

I w ogóle witam wszystkie których nie witałam. :)

Jakaś zakręcona jestem ostatnio. Ale to chyba przez tego mojego, a raczej jego pracę. Szefowa go ściąga co i rusz w dni wolne i już mam tego dość (już 2 tygodnie pracuje bez przerwy... masakra) . Mieliśmy odmalować mieszkanie i odwleka się to strasznie :/ Nawet nie ma kiedy łóżeczka dla Oliwki złożyć bo wraca z pracy o 23 :/ grrr, wrrr, pfff

cesc dziewczyny wkoncu przeczytalam narazie tylko ogólny wątek ;DD ale naskrobalyscie ;)

No to wiesci od fifki ;D
Maly spadal z wagi ale teraz utrzymuje sie na 2400 i przybiera , fifi odciaga dla niego mlezko swoje i daja mu z butelki poniewaz jest malutki i bardzo sie meczy ciagnieciem cyca i zasypia wiec narazie butla ale..jutro o 4 rano zrobia testy malemu na jakas bilburyne czy cos takeigo i jak wyjda ok to jutro beda w domu i fifka powiedziala ze raczej na pewno wejdzie na forum bo maly ciagle je i spi , zmeczony bardzo jest ssaniem zeby sie najesc ;( ale idzie ku lapszemu zółtaczke ma malutka podobno ;) fifi mówi ze jest taki malutki ze jak by mu zalozyc chciala 62 rozmiar to by sie chyba w nich ,,utopil'' ;) a reszte to juz wam sama napisze jutro z pewnoscia jesli ich wypuszcza ;) Trzymac kciuki za nich !!! :****

Akuku fifka urodzila jak miala 35 tygodni ciazy wlasnei urodizla 50 minut po pólnocy jak sie jej zaczal 36 ;*

nisia spokojnie ja córe wykarmilam 7,5 mieisaca cycem a sutki mam dalej takei male guziczki , a to ze ci siara nei wycieka nei znaczy ze nie bedziesz krówka dojna po porodzie ;DDD

kurcze dziewczyny jestem zmeczona taka objadlam sei lososiem znów i ide czytac inne watki bo moja skleroza nie wie co wiecej napisac ...aaa jeszcze...

sali kochana ty jeszcze nei rodz za 2tygodnie bo to bedzie 4 tygodnie przed terminem jak dzidzia posiedzi jeszcze 3 tygodnie i urodzi sie z 37 tygodniu to bedzie uznawana za donoszona ;* niech sobie siedza jeszcze 3 tyg. to samo mówie do mojego bo mam termin 2 dni przed toba ;) mi wypada bezpieczny termin 25 grudnia ;*

AA vinga fifka przeprasza ze nei miala jak odpisac wiec zadzwonila do mnie bo ja mam orange a ona ma tylko darmowe do orange ,dopiero jutro doladuje jej maz konto ;***

aaa zaczelam dzis 35 tydzien jupi !!!!!!! jeszcze zeby maly wysiedzial 3 tygodnie i chcem rodzic ;DDD

ale to zlecialo adrianek konczy jutro tydzien ;DD

no to czekamy na forum na FIFKE:) i Adrianka:)_

ale mam dzis lenia.....:( spalam caly dzien:szok:

reklama
Do góry