reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Kochane ja się tylko melduję że żyję ;);)siedze od wczoraj z M w Krakowie,kolacja na ryneczku,dzisiaj ikea,obiad i wracamy,więc będę Was nadrabiać w weekend ;);) a i wczoraj jak szlam to sie wywróciłam :(:(byla tak slusko ..cale szczęście ze na tylek upadlam...Mam nadzieje ze na strachu sie skonczylo...oj trzeba juz uwazac;);) no i chyba będę musiała podbić buty jakims protektorem...Buziaki i milego dzionka;);)

reklama
hej witam , znow po nieprzespanej nocy, ja sie zaczynam juz martwic bo jakos wszyscy mi mowia , ze urodze w grudniuu, ale to juz nie chcodzi o to , tylko , ze w nocy znow mnie dopadlo to swedzenie, łydki mnie okropnie swedzialy i teraz coraz bardziej wydaje mi sie ze to cholestaza, a jak tak to w 37 tc wywoluja porod, jesli wczesniej samo sie nie rozkreci, z tego wszystkiego przez weekend musze pozamawiac reszte rzeczy dla nas , zeby sie nei stresowac, jeszcze maluch jakis taki spokojniejszy...Mogłby dowalic kopniaka , zebym chcoiaz wiedziala , ze u niego wszystko ok.

Dzien dobry!:-)

Ikasia-jeju! Uważaj na siebie!:-)

Ja lecę teraz oddać trochę krwi do badań,a pozniej moze jakie male zakupy?:-) jaaaa...tak mi tego brakuje. Juz mi odpoczynek w domu sie znudził-chce na shoping:p

Miłego mamusie!:-)

A ja bym chciała w styczniu się rozpakować. Moje dzieci sa drobne i mimo że 2 jest z marca to w przedszkolu jest jednym z najmniejszych w grupie, a więc jak ten maluszek byłby z grudnia to już by była spora różnica. No i styczeń to trochę dluższe dzieciństwo - rok później do szkoły :-D

Witam
JA jestem wykończona tym remontem. M też. A jeszcze tyle sprzątania :-(
Skurcze mnie łapią, nie wiem czy to źle, czy może są przepowiadające. Poza tym chyba infekcja pęcherza sie rozwinęła, bo tak mi dziwnie. Wykupiłam dziś antybiotyk Monural, w nocy będę pić. Tak to jechałam na Urinalu i Urosepcie

SYLKA pewnie, ze nie ma co czekać z kompletowaniem wyprawki. Moja znajoma z bliźniakami miała cholestaze ale rodziłą o czasie, znaczy pewnie cesarke zrobili jej tydzień wcześniej. A dzieciaczki ważyły 3200 i 3500, gdzie ona je pomieściła.
Oby u ciebie to był fałszywy alarm i wyniki wyszły dobre

KACZUSZKA ja mam takie same odczucia jak ty, Jak urodzę w grudniu, to dzieciaczek w 5 lat pójdzie do szkoły :szok:, a jak w styczniu to 6 lat i 9 miesięcy, wtedy to mi pasuje. Tylko ten termin na 5 stycznia

Kasienka - nawet nie czytam nie ogladam
dawaj cos z happy endem juz za duzo i tak smutkow i placzkow oraz brak energii nas ogarnia

Ja z pol godziny jakos funkcjonuje wstalam o 2 i juz z boku na bok, brzuch jak skala, plecy nie bede w szczegoly wchodzic ale juz sie porusZam...
Niech mnie tak ktos teleportuje do stycznia :(

Hejka :-)
No ja dziś pospałam, parę godzin bo parę, ale ile się nacierpiałam zanim usnęłam to moje. Miałam taką zgagę gigant, że nawet Rennie nie pomogło :baffled: aż się czerwona na buzi robiłam i łzy w oczach stawały :baffled:
Ja już chcę styczeń, chcę urodzić

hej dziewczyny ja tez juz jestem zmęczona i chce przynajmniej polowe grudnia zeby dziecko bylo bezpieczne. wydaje mi sie ze nie dotrwam do terminu wyznaczonej cesarki czyli do 2.01

ale sie wkurzylam na mojego m . poszedl do przedszkola na pasowanie mojej corki (ja seidze w domu i placze bo tak mi smutno ze nie moge z nia dzisiaj tam byc) i pytalam go wczoraj czy moze wziac kamere zeby nagrac, to powieddzial ze nie, wiec olalam spawe i nie spawdzalam czy jest naladowana, a on dzisija przed wyjsciem zaglada za kamera, a ta oczywiscie ma 1 minute baterii, bo on sobie żartowal wczoraj, no do jasnej cholery on ma coraz gorsze te żarty. cale szczescie ze przynajmniej aparat byl naładowany to go wzial. gdybym umiala bez bolu podniesc wysoko noge to dostalbym kopniak w d....ę. tak mnie wkurzyl

dona łączę się w bólu mnie mój też tak czasami wkurza że masakra, hormony mi chyba szaleją bo byle pierdoła, a ja takiego nerwa łapę, że czasem to aż się trzęsę. Gratki dla córci :-)

reklama
cze!

Zdzisio zalicza dzis wiersz, jedzie tym francuskim aż miło:) dobrze, ze choć to, bo u dentysty znowu się nie udało, no i ...zapisany jest na 15 stycznia na narkozę całowitą....:( ale co innego zrobić można?

i ja zaczynam Laurkę do szpitala pakować, bo siebie mam spakowaną od dawna...pisałyście,ze robicie takie komplety na dzień każdy, co w jednym komplecie ma byc??? bo ja nie wiem! Boże, czuję się jak pierworódka!

i z tych wczorajszych wieści, to śniło się mi, ze urodziłam już,,,i to trojaczki! a co!

Kaczuszka - nie martw się, nie bój, będzie dobrze! wiem, co mówię - patrz: trojaczki:)

Vinga - to brawo dla dziecięcia Twego! duży chłop juŻ z Niego po prostu się robi:)

o jezuinu, co czytam Wasze wpisy to leję normalnie:):):) każda sie chyba spakowała już:) i to w jakim tempie:)

Salli - a Ty nie masz za dobrze przypadkiem?????

ja obstawiam następną Vingę! tak więc kochana jedz mandarynki póki możesz:)

Kasienka - nie mam odwagi otworzyć tego linka...

Dona - spokojnie kopa możesz zasadzić mężulowi ode mnie!

Do góry