reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Nooo ależ miałam przed- i popołudnie, kurier, składanie leżaczka i wózka, obiad, ledwo żyję, plecy mnie bolą, brzuch ciężki, ale NARESZCIE MAM WSZYSTKO :-D ja za torbę wezmę się w przyszłym tygodniu :-D

reklama
Ania - Super że zakupy dotarły. Cieszymy się razem z Tobą i jak znajdziesz chwilkę to wklej foto:tak:.
No i ciekawe czy kurierowi się oberwało za tą wczorajszą akcję??? Mam nadzieję że tak żeby zapamiętał na przyszłość.

Ania cieszę się że wreszcie paczki doszły :)

a mnie mdli i głowa mnie boli... teściowa robi dynię w occie i zasmrodziła cały dom... pomysłowe nie ma co, ale ja oddychać już nie mogę

Ja mam dzisiaj dzień obżarstwa, jak tak dalej pójdzie to będę szersza jak wyższa :baffled:
Pomału zaczynam mieć już dość dziewczyny. Na prawdę ten ostatni etap jest najgorszy...

Ania za chwilę,jak dojdą nieprzespane noce przy maluszku to też lekko nie będzie:-D- matka natura wie co robi-teraz daje rozgrzewkę:-D

Aniia ja tez mam dzien na jedzenie buzia mi sie nie zamyka Julii tak samo :) juz ruszać sie nie mogę hehe wieczorkiem pewnie będzie rozstruj żołądka jak zwykle po takiej wyżerce :(
Fajnie ze kurier dotarł :)

vinga moja matka robiła dynie jakieś 3 tyg temu i tak samo zasmrodziła cały dom blee :)

ja juz od 3 godzin ukladam z córka klocki i końca nie wiedzę co chce sprzątnąć to panika mamusiu buduj jeszcze :) juz weny nie mam :)
wiecie zauważyłam ze jak Julia jest blisko brzuszka to mała strasznie kopie i przeciąga sie :) wyczówa siostrzyczkę :)

Milusia ale wtedy będę miała przynajmniej zajęcie :-D a teraz w nocy to się bardziej tym kręceniem i układaniem zmęczyłam, niż tym, że nie spałam:-D

reklama
Do góry