reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ania więc zapraszam do mnie, gołąbki są w planach na jutrzejszy obiad;-)

Salli, aż mi się fajnie Twoje posty czyta - kurczę, strasznie mi się Twoje podejście podoba, dobrze że taki charakter masz:tak:

A moja mała dziś od rana się tak gimnastykuje, że normalnie na chwilę mi nie chce dać spokoju:) Ale tak ten mój szkrab mnie cieszy że jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza, chyba że się kruszynce uda trafić w czuły punkt:)
Hihi narzekałam ostatnio że nie ma prądu, za to dziś dla odmiany pół dnia nie było wody - wodociągi coś nam grzebały pod domem:-D Przynajmniej mogłam na kompie posiedzieć;-)

reklama
dziewczyny potrzebuje porady. Mamy możliwość kupienia wózka Espiro atlantic w b. dobrej cenie pełny zestaw, prawie nowy a na necie opinie różne.... może któraś miała i może ocenić?

jestem Pustiszi :)

pisze co i jak. Talony są w okładce schowane, na pierwszej stronie instrukcja użycia, dedykacja na okazję i o co w ogóle kaman z tym:)

wszystkich Ci nie podam, bo się wstydzę:) ale są takie talony ( na prawie każdym z tyłu cytat a propos:)

- dzień słodyczy ("Diety są dla ludzi pozbawionych seksu, słodycze są dla wszystkich")
- 25 całusów wybrane miejsce ("całus to nie grzech, całus to nie rozpusta, Bóg karze się całować, bo to On stworzył usta")
- wieczorek taneczny
-przytulanie ("przytulanie to taka witamina, której czasami potrzebuje każdy człowiek. Jej niedobór powoduje osamotnienie")
- śniadanie do łózka ("dzień dobry, kocham Cię, już posmarowałam Toba chleb")
- wyjście z kolegami
- lodzik ("kobieta bywa czasem użyteczną namiastką samogwałtu")
- spanie do 12
- ty wybierasz pozycję i moment
- kino
- romantyczna kolacja
- usługiwanie dzień cały
- dzień według Twego scenariusza
- dzień bez mojego focha
- jestem miła i fajna całutki dzień
- czytanie ksiażki na głos

itp, itd, dużo tego jakos....

Salii poważnie piszesz o tym uznaniu dziecka ?? Nie no szlak by to trafił u mnie było tak jak u bandytki baba powiedziała ze jak nie ma ślubu to musimy być oboje z aktami urodzeń a wcześniej nie mam mowy bo takowe dziecko musi sie najpierw urodzić zeby ojciec mógł je uznać i do tego potrzebuje dokument ze szpitala o urodzeniu !!!!! Dzis juz nie bede dzwonić ale w poniedziałek zadzwonie i zapytam moze sie u nas cos zmieniło bo kurde Julię zostawiłam matce miała wtedy 7 dni sama ledwo chodziłam bo krocze mi sie nie chciało goic a tam strome schody 2 pietra musiałam pokonać bo winda popsuta a teraz mam dwoje dzieci zostawić i znowu męczyć sie stać w kolejce i wogóle !!! Nie no ogromne dzięki za to co napisałas nie odpuszcze jesli tak jest i zalatwie sprawe wcześniej :)

oj dziewczyny ja tez cierpie z powodu bólu kości łonowej, przez to bieganie dziisaj od nocy z mala do ubikacji i teraz biegania za mała a raczej noszenia jej wszystkiego bo jest zmierzla w tej chorobie to teraz leze i cierpie

Fifka ja tak jak ty chce miec juz koniec

Kurczę Co u Anisen???????????????????????????????????????????!!!!!
Martwi mnie ta cisza:-( Przeleciałam ten i wizytowy wątek tylko pobieżnie żeby przeczytać jak wyniki małego a tu nic......................

reklama
Inomama dawaj cala liste ;) nie ma sie co wstydzic tu same baby sa ; p a fajne to i chyba bede musiala o tym pimyslec, hehe

Do góry