reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Siva widzę że myślimy podobnie - ja też zawsze jak szłam ( nawet przed ciążą) do kosmetyczki czy fryzjera to mówiłam m i nie tylko, że byłam sobie humor poprawić:-D Niby nic a jak działa od razu:-)

reklama
Nic to, trzymam kciuki Fifka za Was! Trzymajcie się mocno, to jeszcze nie czas!

Anisen - ja z ZUSem mam do czynienia na co dzień, bo mam rentę po ojcu jeszcze przez dwa lata i teraz w czasie ciąży i jak dzidzi się urodzi boję się, że coś odwalą, tym bardziej, że ja macierzyńskiego nie będę miała bo po pierwsze straciłabym rentę a po drugie pracowałam na zlecenia. Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło ;/

Fifka ja modlę sie za zatrzymanie tych skurczy niech no ten synuś sie tak nie spieszy !!!!!!!!!! A jesli sie nie uda trzymam kciuki zeby był silny i zdrowy !!!!!!!

Anisen oby jednak sie udało z tym Zusem ja kompletnie sie nie znam na tym ale tez mi groził bezpłatny maciezyński wiec wiem co przezywasz !!! Będzie dobrze nie denerwuj sie za bardzo !!!!

Ja odpoczywam Julia śpi od 20 wzięłam kąpiel ale cieżko mi z wanny wyjść hehe mała bryka teraz w najlepsze i tak będzie pól nocy dopiero około 3 lub 4 sie uspokoi :) oczy mi sie kleja wiec zaraz uciekam do luzka .

Spokojnej nocy !!!!!!

biedna fifka... domyslam sie co czuje... pomodle sie za nia i malenstwo i bede mocno kciuki trzymala,zeby wszystko bylo dobrze.

jestem tylko wsciekla,ze nie dali jej wczesniej sterydow na plucka dla malego!
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

na co oni czekali?!

reklama
przed chwilą dostałam sms że fenoterol nie pomaga... skurcze coraz bardziej bolesne. Chryste to już nie są żarty, co ten Adrianek wyprawia. niech siedzi jeszcze w brzuszku!!!

Do góry