reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ikasia pewnie , ze tak sama bedziesz wiedziec, a jak nie bedziesz to zawsze bedziesz mogla nas zapytac , czy podejsc do pediatry, sama zobaczysz, ze to nie jest az takie trudne pielegnacja i opieka nad noworodkiem.
Ja z Dawidem wlasnie czesto latalam do lekarza bo dostal wysypki to nie wiedzialam co to jest, dostal katarek tez juz sie balam, lekarz odrazu pytal czy to pierwsze dziecko..ale zawsze doradzil , osluchal i juz bylam spokojniejsza, teraz juz na pewno bedzie inaczej ni bede tak ze wszystkim panikowac.:happy::sorry2:

lkasia tak jak pisze Milusia, to samo przychodzi :) za wiele się nie musisz uczyć, sama będziesz wiedzieć jak się zająć dzidziusiem :) wiadomo, że na początku będziesz się bała, przynajmniej ja tak miałam, że bałam się bo to taka kruchutka istotka.
Pustiszi no faktycznie dziś same dobre wieści, na szczęście :tak:

hej laseczki, ciesze sie u Was dobrze a u dziewczyn w szpitalach lepiej z kazdym dniem! Mi zaczynaja dokuczac nogi, tzn. nie bol czy obrzek tylko takie jakies krecenie, z Amelcia bylo tak samo I w sumie nic na to nie pomaga, wiec zostaje przeczekac :( W Kanadzie zaczyna sie juz robic zimno I troche jestem przerazona zblizajaca sie Zima, odprowadzaniem Amelki do przedszkola w sniegach , z brzuchem itd....... I wogole jakies leki mnie nachodza jak to bedzie z dwojka dzieciaczkow , no nic , nie dosyc ze rzadko sie udzielam to kiedy juz cos napisze to zawsze narzekam , sorry laseczki, wiem ze kazdej z Was zaczyna sie robic ciezko , a najciezszy czas przed nami, caluski , trzymajcie sie cieplutko, obiecuje ze nastepny post bedzie optymistyczny

Niech mi ktos obetnie nogi rece kręca mnienokropnie dooosyc !!!! Zasnac nie moge budze sie doslownie co godzine na prawy bok na lewy na plecy kosc w doooopie malo nie strzeli od tyg. Siedziec nie moge teraz i lezec dooosyc mam ... Bu

heloł!

sobie siedzę z jajkiem i witaminami na głowie i mam nadzieję,ze pomoże na wypadające włosy.
A Kajcisław zaczął dziś przerwę jesienną i dopiero 4.11 ma lekcje! taki to ma dobrze:) Świadectwo przyniósł, szału nie ma - ale jak na obcokrajowca, który od tego roku oceniany jest jak Francuz, to spoko. Zresztą - ja mam za duże wymagania - na szczęście zdaję sobie z tego sprawę:)

AAAAAAAA, no i dziś dentysta...kolejne podejście...znaczy, ups!!! ortodonta przecież!!! słowo magiczne:)

Elama - kciuki trzymam za Ciebie dziś!

Pustiszi - o ja też bym się zadrapała! a nawet głaskać nie mogę! i nogi kręcą też i ręce też! i aż sobie paznokcie wbijam , zeby przestało...

Ikasia - poradzisz sobie bez zająknięcia:) nie martw nic!

Emily- no brodzenie w śniegu z brzucholkiem to średnia atrakcja, ale może sie uda, ze dopiero po porodzie zacznie padać?:)

Ja wczoraj padłam około 13 tak na 45 min i o dziwo w nocy jakoś spałam czułam jak corcia tańczy mi w brzuchu a raczej boksuje z każdej strony kilka razy toaleta zaliczana ale mimo to nie było źle .

Pustiszi współczuje ci tych dolegliwości !!!ale nie mogę pomóc bo wsadza mnie za kratki a wiesz 2 dzieci nie zostawie na pastwę losu

Ikasia oczywiscie ze sobie poradzisz !!!! Ja tez miałam takie obawy prz Julii pakujac torbę do szpitala patrzę na te małe ciuszki i nadchodzi mnie mysl ( matko jak ja ubiore sama dziecko ręce jej połamie główkę wykręce a jak ja ja wykapie wyśliźnie mi sie i utopi !!! ) po porodzie wszystko samo przyszło niektóre czynności wykonywałam pod strachem ale szybko doszłam do wprawy ;) będzie dobrze nie przejmuj sie !!!!

Wczoraj sie dowiedzialam ze moj tata umarl.. ciezka sytuacja... nie mam jak pojechac na pogrzeb.

Szef mojego m wyparl sie tego ze go zwolnil (bo zrobil to slownie) wiec problemow ciag dalszy..

Odezwe sie jak sie z dolka wykopie. Pa

reklama
Do góry