reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Witam.byłam na weselu trtaz.nawet trochę potanczylam.nie siedzialam non stop.wczoraj odpoczywalam odsypialam a dziś rano szok.całe kostki opuchniete że ich nie widać i ta opuchniete i ta opuchlizna utrzymuje się cały dzień.to normalne?są jakieś sposoby ?

Niedługo mam nadzieję że dowiem się co się kryje tam w środku :) Ja mam termin na 11.01 ale z racji tego że jest to ciąża bliźniacza, pewnie rozwiązanie nastąpi szybciej, pewnie nawet w tym roku, może trafi się w moje urodziny które są pod koniec grudnia, fajnie by było hihi :D ale również mam nadzieję że świąt w szpitalu nie spędzę :)

To moje pierwsze :) a brzuszek podobno za duży jak na razie nie jest, znajoma jest na podobnym etapie z tym że ciąża pojedyńcza, no ale jej brzuch jest większy od mojego, także jak na razie szału nie ma :) po prostu wygląda jak najedzony :) sama myślałam że będzie dużo większy, no ale pewnie z czasem się rozpędzi :)

Nisiao to normalne :) Stopy mogą puchnąć nawet "same z siebie" gdzieś czytałam :) No, a po weselisku to jeszcze bardziej normalne jest hehehe :-) ja wczoraj byłam w pracy na nogach ponad 8 godzin a dziś stopy, ale jakby były nie moje :-) takie spuchnięte :)

effcia, gratuluję bliźniaków!!! napisz do mnie info to dopiszę cię do listy styczniowej :)

ja na chwilkę oznajmić, że Gabyś regularnie mnie kopie więc od kilku dni jestem wreszcie spokojna o moje dziecko :)
co najmniej do niedzieli siedzimy u rodziców, Nataniel uradowany bo lubi jak w domu jest więcej ludzi niż tylko ja :p jutro jedziemy do kuzynka, więc zajrzę wieczorkiem :)

reklama
Blanka a kiedy miałaś OM
Ania ja tez nie sugeruje sie USG bo w poprzedniej ciąży w 13 tyg mówili ze termin na 10.08, z OM 05.08 a ja urodziłam 30.07.
Teraz z USG w 14tyg e mam na 12.01, a z OM na 05.01 w moje urodziny. Ale ja czuje ze w grudniu urodzę.

Do góry