reklama
Witam.byłam na weselu trtaz.nawet trochę potanczylam.nie siedzialam non stop.wczoraj odpoczywalam odsypialam a dziś rano szok.całe kostki opuchniete że ich nie widać i ta opuchniete i ta opuchlizna utrzymuje się cały dzień.to normalne?są jakieś sposoby ?
Niedługo mam nadzieję że dowiem się co się kryje tam w środku Ja mam termin na 11.01 ale z racji tego że jest to ciąża bliźniacza, pewnie rozwiązanie nastąpi szybciej, pewnie nawet w tym roku, może trafi się w moje urodziny które są pod koniec grudnia, fajnie by było hihi ale również mam nadzieję że świąt w szpitalu nie spędzę
To moje pierwsze a brzuszek podobno za duży jak na razie nie jest, znajoma jest na podobnym etapie z tym że ciąża pojedyńcza, no ale jej brzuch jest większy od mojego, także jak na razie szału nie ma po prostu wygląda jak najedzony sama myślałam że będzie dużo większy, no ale pewnie z czasem się rozpędzi
Nisiao to normalne Stopy mogą puchnąć nawet "same z siebie" gdzieś czytałam No, a po weselisku to jeszcze bardziej normalne jest hehehe :-) ja wczoraj byłam w pracy na nogach ponad 8 godzin a dziś stopy, ale jakby były nie moje :-) takie spuchnięte
vinga89
mamusia syneczków
effcia, gratuluję bliźniaków!!! napisz do mnie info to dopiszę cię do listy styczniowej
ja na chwilkę oznajmić, że Gabyś regularnie mnie kopie więc od kilku dni jestem wreszcie spokojna o moje dziecko
co najmniej do niedzieli siedzimy u rodziców, Nataniel uradowany bo lubi jak w domu jest więcej ludzi niż tylko ja jutro jedziemy do kuzynka, więc zajrzę wieczorkiem
ja na chwilkę oznajmić, że Gabyś regularnie mnie kopie więc od kilku dni jestem wreszcie spokojna o moje dziecko
co najmniej do niedzieli siedzimy u rodziców, Nataniel uradowany bo lubi jak w domu jest więcej ludzi niż tylko ja jutro jedziemy do kuzynka, więc zajrzę wieczorkiem
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Blanka a kiedy miałaś OM
Ania ja tez nie sugeruje sie USG bo w poprzedniej ciąży w 13 tyg mówili ze termin na 10.08, z OM 05.08 a ja urodziłam 30.07.
Teraz z USG w 14tyg e mam na 12.01, a z OM na 05.01 w moje urodziny. Ale ja czuje ze w grudniu urodzę.
Ania ja tez nie sugeruje sie USG bo w poprzedniej ciąży w 13 tyg mówili ze termin na 10.08, z OM 05.08 a ja urodziłam 30.07.
Teraz z USG w 14tyg e mam na 12.01, a z OM na 05.01 w moje urodziny. Ale ja czuje ze w grudniu urodzę.