Czasami dość porządnie potrafią kopnąć, nie mam porównania jak jest przy jednym dziecku jeśli chodzi o ruchy, także ciężko mi stwierdzić czy dwójka mocniej kopie, pewnie na tym etapie jeszcze wielkiej różnicy nie ma, ale uczucie bardzo przyjemne Jedyne co mnie zmartwiło to to że ruchy są wyczuwalne w jednym miejscu, ale lekarz uspokoił mnie że nie powinnam się tym martwić pewnie z czasem zacznę odróżniać który bąbelek w danym momencie kopie
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
tylko mogę sobie wyobrazić jedno potrafi dac do wiwatu jak kopnie a co dopiero dwoje
Dziewczyny melduje sie Nie mialam dostepu do forum bo nam laptop padł i był w naprawie ! Niewiem z jakiego powodu z telefonu wejsc nie mogłam Ale miałam detox !
Zabieram sie za czytanie co tam u Was przez te kilka dni .A widzę że do nadrobienia mam kilkanascie stron Pozdrawiam Was !
Zabieram sie za czytanie co tam u Was przez te kilka dni .A widzę że do nadrobienia mam kilkanascie stron Pozdrawiam Was !
Marika30708
Fan(ka)
Effcia w 3 trymestrze dadzą popalić mamusi
Anisen, ja niby też widziałam, ale nie wierzę. Teraz wciaż szukam fotek w necie jak wygląda siusiak na usg a jak bułeczka. Szkoda, że fotki nie poprosiłam, to rzuciłybyście okiem. Miesiąc tak będę, do następnej wizyty
Anisen, ja niby też widziałam, ale nie wierzę. Teraz wciaż szukam fotek w necie jak wygląda siusiak na usg a jak bułeczka. Szkoda, że fotki nie poprosiłam, to rzuciłybyście okiem. Miesiąc tak będę, do następnej wizyty
P
Pustiszi
Gość
Effcia witaj !! Super gratuluje podwójnej radosci
Ja juz z pakowaniem mam sie ku koncowi zostaly ciuchy z szafek, gary i lazienka padam nospe musiałam lyknac bo mnie tak skurczyło po prawej stronie ze ho i niunio strasznie nisko pukał...
Zaraz kompu kompu i spaćku spaćku
Ja juz z pakowaniem mam sie ku koncowi zostaly ciuchy z szafek, gary i lazienka padam nospe musiałam lyknac bo mnie tak skurczyło po prawej stronie ze ho i niunio strasznie nisko pukał...
Zaraz kompu kompu i spaćku spaćku
Anisen
kochamy Cię mocno
W pierwszej jakos mnie oszczędzała córa jak kopała to w brzuch i tak ze mogłam sie śmiać tylko. Taki kosmiata w podskakującym brzuchu ale synek, oj ten potrafił mi zasadzić takiego kopa w żołądek że zwymiotowałam albo w przeponę ze aż sie zielona zrobiłam . pary ma dalej tyle ze nadążyć za nim maskara
reklama
Witam nową mame!
Widzę,ze temat świąt był poruszany . Ja tez juz o tym myslalam, jak to bedzie. Czy bedziemy jeszcze we troje, czy juz we czwórkę ! mam ogromne nadzieje, ze w szpitalu Swiąt nie spędze.
Fifka , ja tez po połówkowym Usg mam termin na Sylwestra. Z tym , że ja jakos nie sugeruje sie terminami z USG tak za bardzo Bardziej trzymam sie om,. ze 5 stycznia
Widzę,ze temat świąt był poruszany . Ja tez juz o tym myslalam, jak to bedzie. Czy bedziemy jeszcze we troje, czy juz we czwórkę ! mam ogromne nadzieje, ze w szpitalu Swiąt nie spędze.
Fifka , ja tez po połówkowym Usg mam termin na Sylwestra. Z tym , że ja jakos nie sugeruje sie terminami z USG tak za bardzo Bardziej trzymam sie om,. ze 5 stycznia