reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Czasami dość porządnie potrafią kopnąć, nie mam porównania jak jest przy jednym dziecku jeśli chodzi o ruchy, także ciężko mi stwierdzić czy dwójka mocniej kopie, pewnie na tym etapie jeszcze wielkiej różnicy nie ma, ale uczucie bardzo przyjemne :) Jedyne co mnie zmartwiło to to że ruchy są wyczuwalne w jednym miejscu, ale lekarz uspokoił mnie że nie powinnam się tym martwić :) pewnie z czasem zacznę odróżniać który bąbelek w danym momencie kopie :)

reklama
Dziewczyny melduje sie :) Nie mialam dostepu do forum bo nam laptop padł i był w naprawie ! Niewiem z jakiego powodu z telefonu wejsc nie mogłam :( Ale miałam detox !

Zabieram sie za czytanie co tam u Was przez te kilka dni .A widzę że do nadrobienia mam kilkanascie stron :) Pozdrawiam Was !

Effcia w 3 trymestrze dadzą popalić mamusi :-D
Anisen, ja niby też widziałam, ale nie wierzę. Teraz wciaż szukam fotek w necie jak wygląda siusiak na usg a jak bułeczka. Szkoda, że fotki nie poprosiłam, to rzuciłybyście okiem. Miesiąc tak będę, do następnej wizyty

Effcia witaj !! Super gratuluje podwójnej radosci :):)

Ja juz z pakowaniem mam sie ku koncowi zostaly ciuchy z szafek, gary i lazienka padam nospe musiałam lyknac bo mnie tak skurczyło po prawej stronie ze ho i niunio strasznie nisko pukał...

Zaraz kompu kompu i spaćku spaćku :)

No już straszą mnie, że jedno potrafi nieźle dać popalić a co dopiero dwójka, ale zacisnę zęby i dam radę :) w końcu to tylko parę miesięcy :)

W pierwszej jakos mnie oszczędzała córa :) jak kopała to w brzuch i tak ze mogłam sie śmiać tylko. Taki kosmiata w podskakującym brzuchu :) ale synek, oj ten potrafił mi zasadzić takiego kopa w żołądek że zwymiotowałam albo w przeponę ze aż sie zielona zrobiłam . pary ma dalej tyle ze nadążyć za nim maskara ;)

reklama
Witam nową mame!

Widzę,ze temat świąt był poruszany . Ja tez juz o tym myslalam, jak to bedzie. Czy bedziemy jeszcze we troje, czy juz we czwórkę ! mam ogromne nadzieje, ze w szpitalu Swiąt nie spędze.

Fifka , ja tez po połówkowym Usg mam termin na Sylwestra. Z tym , że ja jakos nie sugeruje sie terminami z USG tak za bardzo :) Bardziej trzymam sie om,. ze 5 stycznia:)

Do góry