reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

pustiszi -nigdy :))
a u nas bardzo zimno jesien pelna para musze odkopac plaszcz jesienny z tamtej ciazy co na wiosne chodzilam w nim, ciazowego nie moglam znalezc to kupilam w h&m taki czerwony rozmiar 42 zeby brzuchol zmiescic ;) mam nadzieje ze posluzy mi do listopada bo wtedy ma mi pozyczyc sasiadka swoja zimowke w ktorej przenosila synka :))

a tesciu zakupil do domu takei cudo wlansie mialo byc godizne temu i wciaz czekam :) zebym sie z miotla nie machala ciekawa jestem czy to bedzie dobre :))miala ktoras??
Elektryczna szczotka Kaśka Mango Electric Sweeper - Telezakupy Mango

reklama
To po jaka cholere ona mnie tak kaleczy za kazdym razem :baffled:

Blue ja 20 lat temu u babci w mieszkaniu z taka szczotka Latałam ale nie absolutnie nie na baterie ani ladowarke czy kabel tylko jak sibie pomachasz tyle paprochow sprzatniesz hehehe
a i odziwo tez sie kasia nazywał ten sprzet :) ale czasy mi sie orzypomnialy heh

moja kolezanka miała ale u niej za każdym razem cukier był na granicy normy i dlatego. Faktycznie po kiego Cię tak kłują i męczą.
A moje l4 od 1 września ma plusy bo taka super dziewczyna weszła by za mnie na zastępstow i zrobiła wreszcie staż :)) Spotkam sie z nia w piątek i wszystko omówie a w pon do dyrekcji :)

Nie ja sie nie mecze absolutnie przy tym tym piecze poboli i juz bo zdaje sobie sprawe ze cel w tym jest tylko ze skoro sa te napoje i trzeba to pic to p co dodatkowo kluja n ale chyba po tomzeby nie pic skoro nie wszyscy maja nic jutro sie dowiem :)

Hej kochane :)

Nadrobiłam weekendowe zaległości. Ale już zimno jest:baffled:. Żal trochę kończącego się lata.

Ja też już coraz częściej czuję mojego szkraba. Cudowne to :rofl2:
Natomiast moje starsze dziecię dzisiaj strasznie płakało przy rozstaniu:-(, w poniedziałki zawsze najtrudniej.

Anisen
wiem, że smutne to, ale cóż począć. Jesteś dzielna kobietka i dasz radę, jestem o tym przekonana.

Witam
Zaprowadziłam synka do zerówki. Jest w całodziennej. O 15 pojadę po niego zaraz za obiadek się biorę.
Mam nadzieję, że wszystko u niego ok, w końcu to trzeci rok z tą panią i grupą.
Justynaj mówisz kurki, hmmm. Całe lato za mną chodzą.
Siva oj leci ten czas. A jeszcze teraz dzieci rok wcześniej pójdą do szkoły, to już w ogóle będzie jak z bicza strzelił
dona76 nie martw się. Panie zajmą się twoją córką, nosek też wytrą. Mów dla niej, żeby o wszystkim informowała Panią, a na pewno jej pomogą
katherinne mi na tym genetycznym w 14 tyg powiedział, że skłania się ku chłopcu. w 22 tyg na wizycie u gina, że raczej dziewczynka, bo jajek nie widać. Mam teraz mętlik. Jak będziesz miała fotkę jajeczek albo bułeczki to podziel się na forum. Ja to już powoli w obsesje porównywania popadam ;-)
Anisen, czasem tak jest, że musimy liczyć na siebie. Dlatego mój synek od 3 latek chodzi do przedszkola, a ja mam czas dla siebie i na posprzątanie w domu. Ja od 7 tyg ciąży jestem wciąż sama, mąż w delegacji, zaliczyłam już szpital, miałam zagrożenie w postaci skurczów, ale też nikt nade mną się nie rozczula. Nie martw się damy rade :tak:. To tylko początek tego co jest przy noworodku. Dodam, że moja mam nie ma jeszcze 50tki i nigdzie nie pracuje, mam do niej 10 min drogi z buta
bluelovi u mnie też tak zimno, że szok, a ja już w kurtce się nie dopinam. W środę idę na ciuszki coś poszperam, bo zamarznę tej jesieni. A jeszcze cała zimna przed nami

Dziewczyny odebralam mala z przedszkola, podobalo jej sie, nie plakala a nawet poweidziala ze dzieci plakaly i to takie beksy (nie chce zeby tak mowila bo pozniej nazwie je tak w przedszkolu, no nic na razie tlumacze ze czasem kazdy placze), mowi ze jutro tez pojdzie, powiem wam ze to taki kamien z serca jak sie odbiera dziecko i okazuje sie ze podoba jej sie

dona to super, chyba na tym najbardziej zależy każdemu rodzicowi. U nas w 3 latkach kryzys zaczął się po weekendzie. Dzięki Pani, pokonał to, w ciągu 2 tyg i już zawsze wracał zadowolony mniej lub bardziej. Grunt to rozmawiać z dzieckiem i Panią

Blue - ups, o tym nie pomyślałam, żeby zabezpieczyć to przed Dzidzią ;/

Vinga - udanego urlopowania :)

Akuku - ooo właśnie! Idealne rozwiązanie. I mini spiżarnia będzie i Dzidzi bezpieczne. Już Mariuszowi powiedziałam o tej bramce i jest jak najbardziej za i zaczął już coś kombinować :)

Salli - super, kolejna rzecz już na Dzidzię będzie czekać. Też raczej kupujemy używany wózek dla Dzieciątka, ale jeszcze się nie zabraliśmy za poszukiwania. A alkohol - w upały też mi taka ochota przyszła na piwo że ojeeej. Ale na szczęście samoistnie przeszła :)

Siva - debiutować będę w roli mamy, ale podejrzewam, że nie tylko ciąża wpływa na Twoje rozczulenie się. Piszesz, że córcia jest wrażliwa, więc po kimś to mieć musi :)

Agagsm - witaj po urlopie :)

Pustiszi - ja czy chcę czy nie mam stosunkowo często pobierane z palca za sprawą mojej mamy, która pracuje w laboratorium analitycznym i lubi sobie mnie nakłuć :) A jeszcze trafiłam na taką ginekolożkę, że na każde badanie chce wyniki morfologii.

U nas dziś zimno, czuć jesień w powietrzu. Popołudniu mam nadzieję pojechać do Ikei kupić kilka rzeczy do mieszkanka, pierdółki takie, których jeszcze nie zakupiliśmy. Trzy mniejsze kosze na śmieci, pojemniki na przyprawy (nie przepadam za trzymaniem w saszetkach), kosz składany na pranie wyprane acz niewyprasowane, dodatkowe kubki, talerze ze dwa do kompletu no... :) I może coś jeszcze się trafi.

reklama
Bandyta niech m nie kombinuje tylko jak maluch zacznie raczkowac to zakupicie w sklepie brameczke :-) tylko zobaczcie jak sie otwieraz zebys nie miala problemu majac dziecko na rekach ;-) mialam kilka i wiem ze sa lepsze i gorsze.

Do góry