reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Haha Antinetka dobre z tym jedzeniem w samochodzie;-) Ja tak ostatnio chipsy jadłam coby mąż nie widział i mnie nie opierniczył;-) Ale staram się unikać, do słodyczy na szczęście mnie nie ciągnie, z owocami coś ostatnio przystopowałam ale ogólnie jem, a dziś na obiad zrobiłam pyyyyszną pizzę;-) Szwagier się jeszcze załapał i blacha 40 cm poszła w 10 minut;-)

Nisiao, podobnie mnie wydęło;-)
Dziewczynki, życzę wszystkim powrotu do zdrowia, oby te choróbska szybko poszły w niepamięć:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
ja od kilku dni bez weny na forum, ale Was podczytuję, żeby z obiegu nie wypaść.
Wszystkim chorującym zdrówka życzę!
Mnie od dwóch dni tak brzuch "męczy", że wyrobić nie mogę - tak mi wywalił nagle, swędzi, napięty... czuję się, jak zły wilk, co mu kapturek z babcią kamloty do brzucha włożyły i zaszyły :szok: żebym tylko z pragnienia nie pękła, bo pić mi się chce przy tym strasznie ;-) Na szczęście waga jakoś specjalnie nie szaleje - na razie 4 kg na plusie, więc bez przegięcia

A w temacie wagi, to mnie właśnie taki obrazek rozbawił:

waga.jpg

Załączniki

• waga.jpg
    waga.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 21
Nieźle z tym jedzieniem w samochodzie.Ja czasem jak mam okazje sama jechać na zakupy to zgrzeszę.Ostatnio jak wparowałam do sklepu bo mialam smaka na mleko w tubce,no żesz jak gnałM DO SAMOCHODU I Z POŚPIECHEM otwieralam tubke:eek:,jak się przyssałam to aż facet z naprzeciwka w samochodzie patrzył :szok:co ja tak zachłannie ciągne :-D
Ania mmmm kopytka,ale to prAWDA po tym gotowaniu potem ogarnąc ta kuchnie.....

Siva ahahaha uśmiałam się z tego obrazka :-)

Nisiao no udało się ogarnąć, ale sił nie mam już na nic :-) o takiego mleczka z tubki też bym pociagnęła:-D

Antinetka dzisiaj robiłąm porządki i w właśnie znalazłam takie jedno albo coś tego typu, boze jakie bylo dobre, najgorsze ze musialam szybko zjesc bo córka sie zblizala a ona nie moze czzekolady jesc i zreszta staram sie ograniczac jej słodycze
hahahahahhahaha : DD faktycznie, to, że musiałaś zjeść było NAJGORSZE :D uśmiałam się :D

Hope - rzucam rafaello do Ciebie! Łapaj!

Ania - ohoo! Kopytka! Brak mi coś inspiracji do gotowania, więc może zgapię na jutro kopytka :) Z czymś to podajesz czy same?

Błagam, skończmy już o słodyczach :D A jeszcze jak przeczytałam o mleku zagęszczanym w tubce...

heloł, heloł!

odzyskałam syna!!!:) teraz muszę się przyzwyczaić do obecności małego dziada:) wypadłam z tej rutyny jakoś...

dziś pierwsze lekcje w 3 klasie, nowa pani wych, historia, geografia itd, więc wygląda to tu trochę jak u nas w 4 klasie. I większe wymagania. I dobrze, lepiej jak w górę niż jak w dół.

Salli - przykro mi bardzo:( zdawaj nam tu ralację na bieżąco

a ja nie wiem jakie mam sprzęty...ni cholery nie wiem

cleopatra - Kajcisław miał 49 cm jak się urodził, więc nawet te na 56 były za duże:) I szczerze, to tyle dostałam ciuszków w prezencie do szpitala przyniesionych, ze swoich nie odpakowałam nawet...

Tina - bidulko, no nie dziwię się że masz doła...ale przecież to nie na zawsze te plamy! weźmiesz po porodzie dawkę końską antybiotyków, wysmarujesz się antybiotykiem, wypijesz antybiotyk i będziesz boska!!!! i zrobisz zdjęcie nam i pokażesz!

Czikusia - kobito, nie strasz !!! dziś lepiej????

Blanka - przytulam przy tej bułce:( jelitówka - bleeee, idź sobie!

Gosia Andrzejewicz śpiewa w tv, zaraz zacznę wyć normalnie...............................................................................................................................................................................

dziewczęta, ja również w gronie tych co 6 kg do przodu:) no, ale jak czekoladę codziennie trzeba strzelić, do tego ptasie mleczko i mięska dużo, to....:)

nisiao - a próbowałaś test może zrobić? bo Ty może w ciazy?:)

siva - hehe, dobry obrazek:)

cholera jasna, pozmieniałyście avatarki i nie ogarniam teraz:)

hejhej

wiatam się :)
Wrócilismy w nocy z nad morza:tak: Było fantastycznie,pogoda nam dopisała,fotki na "zamkniętym"

NA razie nie jestem ponownie na bieżąco ale postaram się nadrobić:tak:NA pewno najpierw wizyty u lekarza ciekawa jestem czy dalej faceci mają taką przewagę :-D
P>S mam pytanie,może któraś wie dlaczeko nie moge wstawić od kilku dni zdjęc na fb? :eek:

reklama
Do góry