reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Oj dziewczyny :) to ja ostatnio to sie boje na wage wchodzic... bo w poniedzialek mialam +7.5 :( ah joooo.... Tyle ze tak naprawde to ja nie wiem ile ja do konca waze...bo jednego dnia rano mam np. 79kg, a drugiego 81.5 a kolejnego znowu 79.3...I tak mi sie ta waga tak waha ok. 2kg w kazda strone...Wiec nie wiem czy przytylam 7.5 czy 5.5 a a moze juz w ogole jakos inaczej...Jestem confused ;p no ale bede sie martwic potem ;p

reklama
Dona, to chyba bardziej te przedszkole przeżywasz niż córa :) skoro mówi, że chce chodzić i podoba jej się to trochę poluzuj nerwów ;) będzie dobrze :tak:

anbas, to mamy podobną wagę ;)
ja w ogóle mam nadzieję, że przy dwójce małych rozbójników szybko schudnę :sorry:

Dona no mi tez sie nie podoba, to napewno nie jest zwykle przeziebienie, ale wiesz jak wirus to antybiotyk nie zadziala... Tak wiec lecze sie tym czym moge.
Biore tabl. Na gardlo plucze gardlo szalwia. Pije syrop z cebuli, syrop z czosnku miodu I cytryny, jem paracetamol, robie inhalacje, mocze nogi w goracej wodzie z sola I biore witaminy. Gardlo troche lepiej juz az tak nie boli ale znowu kaszel meczy, wiec jak nie w te to w druga strone eh.
Mam nadzieje ze jutro bede zdrowsza I bede miala sile poprasowac, bo deska sie ugina juz.

Akuku - a to nie trwa juz troche za dlugo jak na wirusa?? Niby do 7 dni powinno przejsc jak nie to moze byc bakteryjne ;/ oby nie.
Kuruj sie bidulko...I daj sobie narazie spokoj z tym prasowaniem, bo sie calkiem doprawisz...

Akuku kuruj się... :-( oj pochorowały się dziewczyny...

Vinga i oby dawało już codziennie!! :-D

Bandyta
dobrze że jest juz lepiej!

Dona
mała da radę! wiem że się martwisz ale będzie dobrze!!

A ja właśnie objadłam się sałatką z kurczaka i żurawiny :tak: Ku uciesze Adriana który się rozbrykał po takiej dawce kalorii :-D

FIFKA
sałatka wydaje się być pyszna,zapodaj przepis.

A ja niedawno pisałam,że trzeba sie opamiętać z jadaniem słodyczy,,bo waga,cukrzyca może też wyjść.
Noooo a dziś szukam,wiem że nie znajdę,ale co jakis czas dreptam tu i tam,otwieram tam i tu szafki,szuflady z nadzieja:eek:,że może coś gdzieś się zawinęla jakas czekoladka,cukiereczek itp.
nAJLEPIEJ jakbhy to było prince polo,albo pyszne kasztanki :-p,ależ mam smaaaki.
No a tu nic nie manic a nic :no:

reklama
Fifka, musiałaś wcisnąć niechcący "zamknij temat po napisaniu posta" jak ostatni wpis dodawałaś :-p

ja też próbuję słodycze zastąpić owocami. ale w poprzedniej ciąży pod koniec nabawiłam się w taki sposób alergii... zjadłam owoc i natychmiast swędzenie skóry mnie brało :no: mam nadzieję że teraz tak nie będzie

Do góry