reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

A ja tak trochę zmienię temat. Pamiętam jak gdzieś tam czytałam o tym chińskim kalendarzu czy tam teście płci, zrobiłam sobie go dzisiaj, co by zobaczyć czy się sprawdza, no i u mnie się sprawdził :-)

reklama
Mi z chinskiwgo przy chlopcach sie sprawdzilo a teraz ag chinskiego powinna byc dziewuszka, a prawdopodobnie jets chlopak.

Moj m mi cale pranie poprasowal, a dodam tylko ze on tego nienawidzi robic I w sumie nigdy mi nie prasuje. Zawsze ja , a dzis sak z siebie wzial. za dlugo deska sie ugina,a ja chora nie dam rady.
No kilka godzin stal I dokladnie prasowal.

A ja wlasnie mocze nogi we wrztku z sola , zaraz mi skura zejdzie hehe.

milego wieczorku.

Akuku ale się biedna załatwiłaś, kuruj się, a chłopowemu nic się nie stanie jak czasem za żelazko złapie, to fajnie z jego strony, że próbuje Cię odciążyć :) Ja jak mojemu powiedziałam, że odkurzałam i z grubsza zepchnęłam to powiedział, że mi nakopie do doopy :-)

A ja mam dzisiaj jakiś nerwowy dzień... taka jakaś zła chodzę... do tego nanosiłam się Konrada - bo maruder... - i brzuch mnie bolał tak że musiałam wziąć dwie nospy... potem mały siedział cicho... coś się ruszać nie chce ale jak go "poszturcham" to daje znaki więc choć wiem że po prostu widocznie śpi... albo i jemu nastrój się udziela...

Pobiłam dzisiaj cały flakon perfum bo tak łapałam małego... :no: aj... do d....

Co do chińskiego kalendarza to Konrad miał być dziewczynką a teraz wychodzi mi chłopak :-D loteria....

Akuku
odpoczywaj kochana!

Milusia hahaha tobie życzę córeczki po dwu paku chłopców! swoją drogą zapraszam na herbatkę po wizycie! :-)

Ania
wpadam na kopytka!! Ale bym sobie zjadła takich ze skwarkami... :sorry:

Siva smaruj skórę oliwką dla niemowląt!Mi bardzo pomaga na swędzenie! A co do obrazka Super! :-D

Dona dobra wymówka nie jest zła nie? :-D

Inomama haha jaka mamuśka szczęśliwa! :-)

reklama
Fifka, ja też dziś byłam zmuszona nospe wziąć... jakieś dziwne skurcze mnie w brzuch wzięły. ja małego staram się już tak dużo nie nosić, drepta sobie za rączkę coraz częściej.
chałupa posprzątana, pranie wyprasowane, jestem z siebie dumna :) staram się nie dawać mężowi powodu do jęczenia... bo najczęściej jęczy że bałagan ehhh

dobranoc kobitki ;*

Do góry