reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Bandyta - Jeśli chodzi o węgiel w ciąży to nie mam pojęcia zapytaj w aptece albo u lekarza? To ważne. Ja kiedyś myślałam że węgiel jest naturalny i nie szkodliwy i każdy może, a tu się okazuje że nieprawda. Moja mama choruje i leki które zażywa absolutnie nie mogą być brane z węglem bo nie przeżyła by tego.
Nie chce nikogo straszyć ale informacja ważna rzecz.

Cleopatra, pytałam w aptece, lekarza też i mówili że jest nieszkodliwy, sama też bałabym się że mogę maleństwu zaszkodzić... Jeśli chodzi o leki Twojej mamy to moja sąsiadka ma takie tabletki których nie może popijać niczym innym niż przegotowaną wodą bo niby mineralna może już wywołać jakąś reakcję więc wszystko zależy co to za lekarstwa są...
Oczywiście lepiej dmuchać na zimne ale myślę że tu akurat nie powinno być żadnych problemów - tym bardziej że nie łączy się go z niczym innym, ale jeśli są jakieś inne sposoby tak jak dziewczyny pisały np. borówki to pewnie też warto spróbować, przynajmniej są smaczniejsze;-)

reklama
No ja juz po spacerze 2h siedzielismy na palcu dzieci byly luska probowala piasek czy smaczyny :) teraz polozylam ja spac ugotowalam zorek i ziemniaki z cebulka na 18 moj m wraca z pracy to zje hehe i mi tez juz slinka cieknie no i czekam na wiadomosci od ikasi i sie chyba nei doczekam czy dziewczynka sie potwierdzi :))

Blue takie dzieciaczki to wszystkiego muszą chyba spróbować :-) pamiętam jak mojej siostry córcia strasznie "lubiała" próbować okruszki :-)

ja uwielbiałam ziemie z doniczek wyjadać i chowałam się pod zlewem w szafce aby oddawać się przyjemności ssania ścierki do podłogi :) bo mopów nie było jeszcze chyba :)

Dziewczyny ja mialam odkupic uzywany wozek bebetto w idealnym stanie nie pamietam dokladnego modelu ale naczytalam sie ze awaryjny, ze siedzisko spacerowka jest zle wyprofilowana I ze maluch w niej zjezdza I ze hamulce nie sa zsynchronizowane I ciezko sie je zaciaga. Poczytajcie opinie wozkow zanim sie zdecydujecie. Dla mnie dziwne bylo to ze kobita sprzedaje wozek ktory uzywali 9 miesiecy...
Ja wlansie w przychodni czekam na wizyte.
Niech mi cos dadza bo umre .

Wspolczuje akuku. Trzymaj sie I zdrowiej!!!
A ja tez chyba dzis umre :( Do jasnej anielkki czy to wszystko zawsze musi isc w parze? Ja na 90% mam zapalenie pecherza :( znowu :( 3 tyg temu dopiero antybiotyk bralam :( I chyba znow mnie czeka powtorka z rozrywki :(
Koszmarnie sie czuje, biegam do toalety co 5 min I aucccc :(

Doniczki pamietam bo po łapach dostawałam bo nie raz i pamietam jak listki skubałam... A ścierka do podłogi pamietam tylko jeden incydent jak otwiera sie szafka i tam mama wsciekla ( ale mama zawsze mowila ze jak sie cichutko robilo i brat byl a mnie nie to odrazu leciala do kuchni i nie bylo mocnych na mnie moglam tydzien nie ssac a 8dnia zlapalam i heeeeej pod zlew :))

Kochane kurujcie się duzo zdrowka Anabas ile ja sie zurawiny ojadalam i furaginum uuuh cos okropnego!!!!

reklama
Do góry