reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

czesc dziewcyzny od rana a wlasciwie od nocy mam wielkiego stresa, przez nerwy prawei nie spalam, a wszytko dlateog ze moje dziecko poszlo do przedszkola na dzien integracji z grupa i pania a ja to przezywam, normalnie sama jestem na siebie zla ale co zrobic, przy rozstaniu nie plakala ale kto wie co teraz tam sie dzieje, jeszcze godzina i po nia jade.

króliczek gratuluje czwartego muszkietera

józefina ciesze sie ze ze zdrowkiem juz lepiej

co do wozka to mialam kiedys babyactive jet picasso i bylam z niego bardzo zadowolona, rewelacyjnie sie prowadzil i mial piekne (jak dla mnie) kolory
mialam ten oliwkowy p5 WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 3w1 BABY ACTIVE JET ALU PICASSO - 1088.62 zł - Junior - wózki dziecięce - Junior - wózki dziecięce
a teraz jeszcze nie wiem, rozgladam sie

reklama
Hej dziewczynki, ja pomału szykuję się na wizytkę, jeszcze 2 godzinki zostało i zaraz mnie skręci :-)

Dona hehe wytrzymaj jeszcze tylko godzinka została, a mała na pewno bawi się świetnie :-)

Pustiszi tez oglądałam kiedyś odcinek tego problemu, ale później to już nie mogłam na to patrzeć, bo dla mnie toto nienormalne jest :-)

Aniia - a Ty masz polska tv z kablowki czy przez komputer i kabel ??

Wiecie co wczoraj mama do mnie dzwońila ze przyszlo mi awizo z poczty i przypomnialam sobie ze jakis czas temu zamawialam z hippa i bebilonu wyprake gratisowa pewnie jakies probki moze dzisiaj mamie sie uda odebrac bo inaczej mi przepadnie to wam napisze co i z jakiej firmy to sobie pozamawiacie :):) wystarczy tylko dane. Adres i juz wysyłaja :) no ale mam nadzieje ze to to a nie skarbówka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dona - mysle ze jesli do Ciebie nikt nie dzwonil z przedszkola to wszystko jest w najlepszym porzadku :) Nie martw sie. Tak to jest ze czasami my rodzice przezywamy coz duzo mocniej niz nasze pociechy ktorych cala sytuacja dotyczy :)
Aniia - niech Cie tak nie skreca bo sie mala gdzies tam jeszcze schowa :)))) A tak a propos...to ile Ty masz tych wizyt w najblizszym czasie?? bo ja caly czas mam w glowie jakos ze mowilas wtorku za tydzien :) I sie pogubilam :)

Aniia - a Ty masz polska tv z kablowki czy przez komputer i kabel ??

Kochana ja z kompa ciągnę :) jest taka stronka weeb.tv płatna, ale za 13 euro mam 3 miesiące polskiej tv, wszystkie kanały i ogólnie sobie chwalę :-) kompik jeden pod TV podpięty i okno na świat jest:-)

Dona - mysle ze jesli do Ciebie nikt nie dzwonil z przedszkola to wszystko jest w najlepszym porzadku :) Nie martw sie. Tak to jest ze czasami my rodzice przezywamy coz duzo mocniej niz nasze pociechy ktorych cala sytuacja dotyczy :)
Aniia - niech Cie tak nie skreca bo sie mala gdzies tam jeszcze schowa :)))) A tak a propos...to ile Ty masz tych wizyt w najblizszym czasie?? bo ja caly czas mam w glowie jakos ze mowilas wtorku za tydzien :) I sie pogubilam :)

Mała hihi :-) Kochana dzisiaj mam prywatną wizytę u mojego gina, a we wrześniu mam dwie szpitalne- jedna z badaniami, a druga USG :-)

Mała hihi :-) Kochana dzisiaj mam prywatną wizytę u mojego gina, a we wrześniu mam dwie szpitalne- jedna z badaniami, a druga USG :-)
:-) no mowie Ci tak mi sie wydaje :)
A te szpitalne wizyty obydwie we wrzesniu?? Bo ta pierwsza z badaniami to juz mialas napewno...gdzies tak kolo 12tyg jest...A u mnie teraz druga polowkowa I to wlasciwie wszystko jest...No chyba ze ja bede miala pobieranie krwi u midwife - bo mam opieke "kombinowana" - na zmiane lekarz GP I polozne (zamiast wizyt w szitalu - bo mne te kolejki wykanczaja :))

:-) no mowie Ci tak mi sie wydaje :)
A te szpitalne wizyty obydwie we wrzesniu?? Bo ta pierwsza z badaniami to juz mialas napewno...gdzies tak kolo 12tyg jest...A u mnie teraz druga polowkowa I to wlasciwie wszystko jest...No chyba ze ja bede miala pobieranie krwi u midwife - bo mam opieke "kombinowana" - na zmiane lekarz GP I polozne (zamiast wizyt w szitalu - bo mne te kolejki wykanczaja :))

Mam wpisane w karcie na 9 września taką wizytę jaką miałam jak byłam pierwszy raz (z samymi badaniami) i pisze, tak jak przy tej pierwszej, że zejdzie około 2 godzin, no i kazali mi się na USG umówić i poszłam się umówić i mam na 5 września, także w sumie dwie wizyty. A może tamta to już będzie to badanie z obciążeniem? Tzn z Lukozadem hehehe :-)

Ja jak byłam pierwszy raz na badaniu w szpitalu to byłam jedna z pierwszych na szczęście i długo nie zeszło w sumie godzinka i już było po, ale rzeczywiście innych babek był cały oddział :-)

Pustiszi
też znam radio 81 ale tam się jakoś odnaleźć nie mogę czasami, wolę weeba :D

ale skrobiecie :szok:łuuuu jjj
króliczek gratuluje ;))!!!
a ja jestem siaca a tu ktoras miala miec z rana wizyte i nie ma jej jeszcze ;)
vinga nie przemecaj sie nei warto i tak zaraz sie nabrudzi hihi ;)

reklama
Króliczek gratuluje synka !

Inomama cięzka sprawa z tym dentystą. Moj poczatkowo chodzić nie chciał ale mu powiedziałam ze mu robaczki ząbki zjedzą jak nie beda leczone - pomogło. No ale moj mial wtedy 4 lata to i w robaczki wierzył. Z kajetanem widze sprawa duzo poważniejsza! OBy mu sie odmieniło!

Akuku kuruj sie ! '

Dona . Spokojnie. Bedzie dobrze choć pierwsze takie podchody w przedszkolu sama przeżyłam nie najlepiej.

Do góry