reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

raport z drogi dostałam, ze chłopy me koło północy będą...ja pierdziu...
a rano Kajetan Chrumps zaczyna szkołę - no nic, da radę!

Blanka - no właśnie ciężka sprawa, w wieku 5-6 lat zmieniło się Mu. Wcześniej pieknie buzię otwierał i plomby w mleczakach dawał robić bez problemu. A w stałych nie daje! I nie, nie miał w tamtym czasie żadnej traumy...

Dona - cudna wiadomość, dziołcha - zuch!

Anbas - ale Ty chyba nie od przeziębienia masz, nie? kurcze, ale że tak często???

Akuku - dostałaś jakieś skuteczne leki?

Pustiszi - Ty niezła jesteś:) ja dla odmiany nic nie jadłam, a kanapki w plecaku starym chowałam, aż faraonki wyhodowałam:)

reklama
Wspolczuje akuku. Trzymaj sie I zdrowiej!!!
A ja tez chyba dzis umre :( Do jasnej anielkki czy to wszystko zawsze musi isc w parze? Ja na 90% mam zapalenie pecherza :( znowu :( 3 tyg temu dopiero antybiotyk bralam :( I chyba znow mnie czeka powtorka z rozrywki :(
Koszmarnie sie czuje, biegam do toalety co 5 min I aucccc :(

anbas współczuje biedaczku - wiem coś o tym bólu bo miałam raz zapalenie górnych dróg moczowych, a to tylko dlatego że mój kierownik nie mógł się zapocić, ustawiał klimę w pracy na 14 stopni a ja latem do pracy w klapkach na krótki rękaw i w rybaczkach - no i się załatwiłam.
Ale od czego Tobie ten pęcherz choruje??

Pustiszi jak pomyśle o tej scierce to robi mi się niedobrze

Akuku i co? dostalas konkretne leki?

Anbas moze powinnas cos profilaktycznie brać na ten pęcherz? pomysl gdzie mozesz sie zarazac, no bo chyba nie przeziębiasz się, moze sikasz gdzies podczas zakupow i tam lapiesz świństwo? bardzo wspolczuje

inomama kanapki w plecaku:) niezla agentka z Ciebie była :):tak:
anbas kurcze,to może zurawit powinnaś brać,współczuję ...

Widzialam temat Wasz o smakach :) ja to mam poł na pół,ale bardzie j szukam teraz słodkiego,na poczatku slone przekąski a teraz slodkie,w sumie na zmianę tak.Z tym slodkim to muszę przystopować,bo jeszcze cukrzycy się dorobię....
Za to na truskawy mialam wybitnie smaki i teraz też,ale po sezonie,więc nie zadowole sie świeżymi:no:
No,ale jeszcze zadowole sie nektarynkami,brzoskwiniami,malinami,borowkami...[rzez zimę pewnie pojdą w ruch banany,pomarańcze...

Dostal tylko paracetamol ehh.. Wiec meczarnia potrwa troche. Moge ssac tabletki na gardlo... Zrobilam sobie inhalacje pije syrop z cebuli zaraz jeszcze czosnek zjem I mam nadzieje ze choc troche pomoze bo jutro mak to usg, a jak bede smarkac to nic z tego nie bedzie... Bo niestety katar leci mi non stop I doslownie odkladam chusteczke I biore nastepna... Przespalam sie troche w dzien.

Lekarz powiedziala ze man lezec w lozku I przystopowac. Dodala ze wygladam na wykonczonay fizycznie I psychicznie... No ba dzis z bolu plakalam :/:/

Inhalacje zrobilam I pomoglo na chwile I zjadlam platki. Ale glodna nadal jestem ehh.
No noc schudne troche :p dobrze ze dziecie ma skad pobierac.

Inomama - Kajcisław jest megamocny !! Poradzi sobie ;)

A kanapki ze szkoły hehe w przedpokoju stała szafka na buty no a za nią była szczelina tak od ściany no i wiadomo .... :):) w końcu było uroczyste otwarcie sezamie odsuń się i taaadaaam

Dona - mama jak do tej pory jak to mowi to z okropnym grymasem :-D

Akuku - kurcze nie ucieka sio sio to chorobsko !!:wściekła/y:

reklama
Hej dziołchy!

Dzisiaj miałam wyczerpujący dzień... nałaziłam się jak kot z pęcherzem... nogi wchodzą mi w d... a nic nie kupiłam dla maluszka :-(Ah... jakieś złe miejsca wybieram... no i nie mogę znaleźć tego czego bym chciała...

Aaa no i byłam na kontroli z małym i ZDROWY! Ah... nareszcie....

Inomama mały da radę!! :-D Hehe mówie mały a to już powoli prawdziwy facet! :-)

Akuku Ambas kurować mi się tam!! Ja mam dość chorób... mam nadzieję ze na dłuższy czas będzie święty spokój...

Dona
zuch dziewczynka!!! :-D Choć wiem że przedszkola fajne są!

Pustiszi ło matko!! Ja to niechciane kanapki wyrzucałam po drodzę! :-D za to mąż - z opowieści teściowej - chował kanapki za lodówką! Nie muszę mówić jak musiało śmierdzieć... bo pewnie za tą szafką śmierdziały podobnie :sorry2:

Nisiao mam całą reklamówkę truskawek w lodówce świeżych! Chcesz? :-) U nas są krzaczki tych późnych i dopiero teraz owocują!

Idę teraz do męża go zmolestować! Haha biedaczek skarżył się na brak pieszczot a dzisiaj po pracy (kiedy ja śmigałam po mieście) wysprzątał dom na błysk :-D Nie mam jakoś za bardzo chęci no ale ewidentnie zasłużył - w końcu trzeba motywować chłopaka do pomocy! :-)

Do góry