reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Mi sie podobaja też wózki z Bebecar, fajne, wygodne gondole mega duze ale ponad 2000zl za wózek to dla mnie zbyt wiele, a jakby tak uzywany sie trafił to czemu nie :)

czy wy musicie o pierogach... o tej godzinie

INOMAMA trzymam kciuki za dentyste znam ten ból, ja obskoczyłam chyba wszystkich dentystów dzięcięcych w Koszalinie zanim mo synuś jedną panią względnie zaakceptował.... i w końcu po całych wakacjach wydawania pieniędzy moje dziecię ma niebo w gębie( cała tęcza kolorów)

chorótki kurujcie się wszyscy...

co do wóza ja pewnie kupie używany, choc marzy mi się navington (Wózek dziecięcy Caravel - Wózki dla Dzieci & Akcesoria do wózków | Navington) nie stac mnie niestety

ja jutro do roboty na poprawki, boziu jak ja wstane tak rano:(
i dopiero jutro dyrekcja sie dowie, że będzie musiała jakiegoś zastępstwa szukać

Ostatnia edycja:
Blanka słodki maluch :-D ja to się boje jesieni i zimy... jeżdżę teraz w poszukiwaniu płaszcza przeciwdeszczowego bo mój mały jak nie wyjdzie na dwór to chory w domu :no: sama zaopatrzyłam się w kalosze i chodzimy czasem po deszczu jak cały dzień leje... a co będzie zimą jak urodzę?

Aniu hahaha dobre z tą rybą! :-D

Akuku no to gratulację dla synka!!! Zdolna bestia!! :-D

Co do smaków to ja bardziej zapamiętuję moje "wstręty".... Z Konradem miałam wstręt do Ketchupu... jak mąż wchodził do pokoju z pizzą polaną ketchupem to ja wychodziłam bo mnie aż ciągało na sam zapach... :no: Teraz mam wstręt do kotletów schabowych i mielonych... KOSZMAR! Na sam dźwięk tych słów robi mi się niedobrze... A z ulubionych rzeczy to z Konradem były to jabłka - jadłam po kg dziennie! A teraz nektarynki! (podobna historia)

Mnie jutro nie będzie cały dzień. Koło 8 wychodzę do lekarza z małym na kontrole... potem zakupy i wizyta u mamy! Będę dopiero wieczorem :tak:

reklama
Do góry