reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Bandyta bidulko kuruj sie :)

Anbas współczuje nocki, duzo zdrowia dla małego:)

U nas dzis normalnie jesien Zimno i ponuro ! A Nataś jaki zadowolony, bo wstaje codzień patrzy przez okno czy juz zimna? ja ze jeszcze a on a kiedy? a ja po jesieni! I dzis wstał mowi mama jesien chyba bo taka brzydka pogoda . Wreszcie , do zimy juz krótko i poznam Filipa:)

reklama
Xlandery fajne są :) Wiecie co ja poczatkowo takie mialam podejscie ze ma wozek byc nowy , teraz tez mysle ze jak uda sie jakis trafic zadbany to czego nie? niemowle wozka nie niszczy. wszystko mozna wyprać . A po drugie na czas zimowy to inwestowac nie bede duzych pieniedzy na zime. Bo ja na lato i tak zakupie jakas fajna spacerówkę ! Nie lubie spacerówek z głębokiego wózka. nie wiem dlaczego, nie podobaja mi sie !

Echhh M już wybył do pracy a mi się japa nie zamyka, non stop coś jem :-) postanowiłam obejrzeć Tancerzy, włączyłam sobie 1 sezon, jednym okiem oglądam, drugim na forum jestem :-)

Anisen - wyglądałaś bardzo ładnie! Dobrze, że pokazałaś teściowej klasę i nie pozwoliłaś sobie zepsuć tego dnia :)
Bandyta - zdrówka życzę, uważaj na się

Ja wózek też używkę będę mieć od przyjaciółki mojej, także wyjdzie mnie tyle co nic, bo ona chce za niego tylko rowerek biegowy dla synka, a to w porównaniu z ceną wózka śmieszne pieniądze. Tym bardziej, że to 3 w 1 w dobry stanie.

Ja namietnie wcinam ogórki kwaszone :) MAsakra tyle co ja tych ogórków zjem w ciazy to przez całe zycie nie zjadłam :)

Ja słodkie przegryzam kwaśnym albo słonym i na odwrót :-) aaa no i w ciąży polubiłam ryby, co prawda tylko dorsza, ale przez całe swoje życie ryby nie tknęłam, a teraz się zajadam wręcz :-) a najlepsze jest to, że zanim zaszłam w ciążę to najbardziej bałam się właśnie tego, że polubię ryby :-)

Ania nie ma sie czego bać :) Ryby smaczne są :)

Ja Natasiem w ciazy polubilam flaki. cale zycie nie ruszyłam, a w ciazy za mną chodziły bardzo :) tzn sama ta "woda" :)

Blanka - pocieszny ten Twoj Natas :))) Usmiecham sie jak czytam jak wyczekuje brata :) Aniia - dobreeeee: balam sie ze polubie ryby ;p hihihih

reklama
Do góry