reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Vinga bardzo sie cieszę, mowiłam ze za kilka dni poczujesz a tu przyspieszylo się:)

Fifka a dlaczego nie mozna pic mięty, bo ja piję taka w torebkach ze sklepu a nie wiem jaka to jest. wiem ze miety nie mozna podczas karmienia bo zmniejsza laktację,ale teraz to dla mnie zagadka. aha i nie przejmuj sie myśleniem bo jak okaze sie ze to inna plec to i tak pokochasz

Kaha boze jaki cudny ten film, ogladalam ze lzami w oczach

reklama
Chyba mnie po prostu dręczą humorki ciążowe...

Vinga
serdeczne gratulację!Bardzo się cieszę! Wiedziałam że lada dzień się pochwalisz :tak:

Dona mięte można ale nie łąkową. Te sklepowe to są pieprzowe i można je pić. Nie wiem dlaczego tych łąkowych nie można ale przestrzegała mnie przed nią moja gin jak mówiłam ze u nas mięta jakaś rośnie w ogródku i ja ją często pije.

vinga - a nie mówiłam? :) Cieszę się bardzo:)
blanka, dona -ten filmik mogłabym codziennie oglądać:) Wyobrażam sobie swoje maleństwo, że właśnie tak mu dobrze w brzuszku::) Najchętniej to bym je już wyciągnęła i przytuliła :)

Fifka - będziesz miała córkę, zobaczysz! Ja miałam dokładnie tak samo jak ty! I co? I córka :)

Ostatnia edycja:
Nie wiem... jeśli to samosiejka to może być łąkowa a jeśli ktoś ją sadził to pewnie jest pieprzowa. Ta moja okazała się pieprzowa bo sadzonki dostaliśmy kiedyś od babci i zasięgnęliśmy języka gdzie trzeba.

to raczej sadzona była, z babcinego ogródka... ale na wszelki wielki już jej nie tknę :no: swoją drogą ciekawe dlaczego nie można jej pić... nigdzie nie mogę znaleźć info

Ostatnia edycja:
Vinga cieszę sie bardzo ze juz Kropka poczułaś....teraz mam nadzieje moja kolej I nieldugo moje dzieciatko tez sie odezwie do mnie...:-D

reklama
Fifka kochana nie martw sie bo kochasz tego maluszka nad zycie czy to chlopiec czy dziewczynka.
Ja mam tak samo, ze baardzo chce dziewuszke, ale nie czuje sie wyrodna myslac o tym, bo wiem ze jak bedzie chlopiec jednak to bede sie ciezzyc, a jak bedzie dziewuszka to tez bede szczeslisa i to pewnie bardziej, bo to jest to czego pragne. Co nie zmienia faktu ze my wybrac nie mozemy, kochamy kazde dziecko tak samo. A roznica bedzie taka ze bedziemy ubierac w sukienusie aLbo spodenki ale milosc zostaje ta sama.

Sowja droga chcialam Ci napisac ze moja kolezanka urodzila 14.08 coreczke ktora na usg w (chyba )16 tyg. Byl 99.9 chlopiec. A dwa miesiace pozniej dziewczynka.
Wiec trzeb czekac i pamietaj kochamy dziecko, niezaleznie kim bedzie !!!! Jestesky mamami i kochamy bezgranicznie.

Winga gratuluje gilgotek :p

Milego wieczoru

Do góry