reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
olich zycze dla babci dużo zdrowia

Dzięki dziewczyny :) NAprawde czuje ze to ONA daje o sobie znac. może to wcześnie ale no na pewno ona. pare minut temu znów poczułam te pluskanie. :))

U nas też gorąco. w doomu nie można usiedzieć, na podwórku jeszcze gorzej. nie wiadomo co robic, najlepiej to chyba wybrac sie gdzies nad wode.

Klaudia gratuluje Ci :)

Moj syn juz rusza sie dosc intensywnie i co zdążyłam zauważyć najbardziej kopie kiedy leże :)

Olich zdrówka dla babci, oby wszystko bylo ok. W ten upał nie dziwne,ze starsze osoby dostają wylewu./ Ja dzis jak wyszlam z domu myslalam ,ze do niego nie dojde z powrotem z bazarku:(

Ciezko mi sie oddycha i ogolnie do du.. dzien . maz 24 w pracy. nie cierpie samotnych niedziel

ehh bede musiała jutro isc do połoznej w sprawie tych buli.. i wgl.. dzis w łazience na wkładce zobaczyłam przezroczysta galarete jakby tez tak macie ?? jutro z rana ide do połoznej .. :p

olich bardzo mi przykro z powodu babci

kajtek ja mialam cesarke ale nie odczuwam niczego w okolicach blizny, zreszta lekarka ostatnio przy usg dokaldnie sprawdzala mi te blizne czy cos sie tam nie dzieje. jak znam siebie juz dzisiaj bylabym na IP, zwlaszcza ze jeszcze cos galaretowatego ci wylecialo

ja dzisiaj leze caly dzien bo jakos mnie brzuch boli i nawet zjadlam juz 2 nospy

Olich-duzo zdrowia dla babci.niech szybko wraca do zdrowia :)

Ja od kilku dni tez dosc czesto czuje ruchy maluszka :) ale jestem szczesliwa..nareszcie sama moge dostrzec czy wszystko jest w porzadku :)

jezu dziewczyny to dlaczego ja nadal nic nie czuje, zaczynam dostawac do głowy a do wizyty jeszcze ponad tydzien. fakt ze w pierwszej ciazy nie pamietam dokladnie ale jakos kolo polowy ciazy poczulam ruchy, wiec moze taki moj urok. juz nie marze o kopniakach ale chociaz babelki w brzuchu chcialabym poczuc zeby sie uspokoic
moim zdaniem dla naszego spokojnego zycia wizyty w ciąży powinny byc wyznaczane co 2 tygodnie

jutro ide z mala do okulisty a ona panicznie reaguje na lekarzy. trzymajcie kciuki zebsmy jakos delikatnie to przeszli

reklama
witajcie

nie bylo mnie z 1,5miesiaca caly ten czas lezalam w szpitalu i "walczylam" o Fasoleczke o SYNKA! na szczescie wszystko juz jest dobrze. musze teraz tylko lezec w domku i sie bardzo oszczedzac.a gdzie jeszcze do Styczniaehhhh.witam nowe mamy Styczniowe;)

Do góry