reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Aniia00 - udanego urlopu wypoczywaj, bezpiecznej podróży jak to się mówi szerokości :) a ja już wyciągam ręce i będę machać :)

reklama
Aniia00 udanego wypoczynku i pięknej pogody!!!
ja już odliczam dni do urlopu wprawdzie jeszcze trochę ich zostało (bo dopiero koniec lipca) , ale już nie mogę się doczekać.
Z dnia na dzień coraz gorzej w pracy strasznie męczą mnie mdłości :baffled: wymiotuję rano wieczorem w zasadzie przez cały dzień mnie mdli ...jakiś koszmar bo z córcią też wymiotowałam, ale tylko z rana a nie tak cały dzień ... przetestowałam już chyba wszystkie metody, ale bezskutecznie.
A jak Wy się czujecie ...nie chce narzekać bo wyjdę na marudę , ale totalnie nic mi się nie chce wciąż mi się chce spać :sorry2:

Anisen - ja pitolę, Ty masz przeżycia...nikomu bym nie życzyła

Antinetka - normalnie to bym fajki poleciła, ale raczej nie wchodzą w rachubę, więc trzymam kciukasy za Cię - to pomoże na stresa:)

Anbas - w Twoim poście do Oliwi przeczytałam orgazm zamiast organizm...hmmm, głodnemu...:)

Aniia - wczasuj się ile wlezie! czekamy na powrót Twój:)

ide sobie dziś wieczorem na świętowanie 4 lipca po amerykańsku, normalnie hot doga zjem!

Anisen wspolczuje tesciowej, choc wiesz ja bym nie zabijala bo jak to moja tesciowa mowi ze gowno ruszysz I Tobie bedzie smierdziec... Zreszta jak isc siedziec to za cos konkretnego :p hehe

aniia milych wakacji , my jedziemy w polowie lipca tzn 16 zaraz po usg :-) juppi jaja hehe

Zmykamy na truskawki zajrze wieczorem

Anisen - ja pitolę, Ty masz przeżycia...nikomu bym nie życzyła

Antinetka - normalnie to bym fajki poleciła, ale raczej nie wchodzą w rachubę, więc trzymam kciukasy za Cię - to pomoże na stresa:)

Anbas - w Twoim poście do Oliwi przeczytałam orgazm zamiast organizm...hmmm, głodnemu...:)

Aniia - wczasuj się ile wlezie! czekamy na powrót Twój:)

ide sobie dziś wieczorem na świętowanie 4 lipca po amerykańsku, normalnie hot doga zjem!
Hehehe....no glodnemu :-D:-D:-D A propos glodu....ja tez chce hot doga!!!!!! :-D

Milego urlopu :-)
Anisen miałam właśnie ci pisac a anbas mnie uprzedziła , teściowa specjalnie gada zeby cie wkurwić to ty ją olej i sie do niej usmiechaj i nie daj po sobie poznac ze sie denerwujesz wtedy ją to wku*** na maxa a przecierz nie masz sie co denerwować bo to ty i tak masz ostatnie słowo w podejmowaniu decyzji co do dzieci i wgl gorzej jak twojego męża przekabaca to mnie tak wkurza w mojej ze cała czerwona sie robie heh:-)

A ja dopiero usiadłam wysprzątałam całe mieszkanie bo mój m zabral Luśkę do dziadkow na działke i do urzedu pracy hehe, padam na pysk ale tak szczerze mowiąc to dużo kepiej sie czuje jak sie czasami zmecze cos porobie wtedy nie mam czasu myslec ze sie zle moge poczuc a jak cały dzien leze na wyrku to dopiero sie zle czuje :-D sprzatanie to jak sport prawie , wytwarzaja się endorfiny heheh :tak:a jak czystko później :-p

Ahoj! :)

Wczoraj z M byliśmy oglądać pierwsze mieszkanko do wynajęcia. Nie wiemy czy mamy tyle szczęścia, czy nas po prostu wszystko zadowala i niewiele nam do szczęścia potrzeba, ale dzisiaj prawdopodobnie umowę spisujemy :) Dwa pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój duuuży, miejsce na wózek więc się w nim znajdzie no i na szafę ogromniastą. Pokoje wymalowane, tylko podłoga z takich drewnianych małych deseczek, nie wiem co to jest, ale z właścicielem się dogadaliśmy i sprawimy sobie panele :) Przedpokój cudny, pokoje - no... jeden to meble to taki głęboki Gierek, ale sobie je wymienimy :) W drugim nieumeblowane i będzie całkowicie po naszemu :) Miejsce na moją nową gitarę też wypatrzyłam :)

To moje pierwsze mieszkanie - wynajmowane - więc nie wiem, czy cena wydaje mi się, czy jest w porządku? 50m kwadratowych za 370 zł czynszu plus 450 co miesiąc za wynajem :) No i media oczywiście.

Aaaa! Ekscytacja!

A teraz padam bo kosiłam trawę na działeczce naszej (na razie mamy działeczkę, może kiedyś stanie tu dom? :)) a mój M malował samochód :) Idę się na 15 minut zdrzemnąć.

Anisen - w Twojej teściowej widzę moją matkę niestety, a na takie elementy jest jedna rada - ograniczać przepływ informacji, nie o wszystkim informować i niestety, ale chyba dobrym rozwiązaniem jest też rzadsze widywanie się z taką osobą.

Miejskibandyta to super cena:szok: my też sie powoli za czyms rozgladamy to u nas w szczecinie to czynsze podobne a za dwa pokoje chca jakos najmniej 700 zł najmu i to tez nie luksusy tylko nieciekawe dzielnice :baffled: a ja bym wolala żeby moje dzieci nie musialy od rana słuchac przekleńst i awantur z podwórza , ja sie na takim wychowałam :dry: a co dopiero gdzie sie te dzieci maja bawic jak zamist placu zabaw jest obdarte podwórze i same puszki.

Ostatnia edycja:
reklama
miejskibandyta cena swietna. Ja za 48 metrów płaciłam 1000 stępnego plus media, a jak wynajmowalyśmy raz takie bez mebli, bez kuchni, prlaki, lodowki, w zasadzie tylko podłogi ściany i w łazience prysznic, ubikacja i muywalka to płaciłyśmy 600 odstępnego plus 400 czynsz do tego prąd, gaz, woda i nie było drogo ;)

Ja ograniczam przepływ do zera ale mój czasem ma fazę ze jej coś chlapnie i potem mamy. teraz jej chlapnął ze ja nie chcę przy salonie pokoju tylko wielki salon to przyjedzie walczyć o ten pokój ( ona ma w perspektywie ze to będzie jej pokój - niedoczekanie!!)

Do góry