reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

No proszę Jaguś jak sopbie młodzież radzi!!!
Siva-ja to Ci tej pracy zazdroszczę. Ja mam raczej stacjonarną, a niespokojny duch jestem i wszędzie mnie pełno. DSC_0409.jpg

Załączniki

• DSC_0409.jpg
    DSC_0409.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Witam dziewczyny. Dawno mnie nie było. Coś mi zablokowało tapatalka w grudniu 2014 i nie mogę zaglądać przez komórkę.
Agata gratulacje, wiem jakie to szczęście usłyszeć takie wieści. Czekamy na forumową dziewuszkę :tak:

A moja gwiazda miała zapalenie krtani na początku maja (już 2 raz w swoim życiu) no i tak kaszlała, aż wykaszlała szmery :( od czwartku na antybiotyku :( Nie wiem co te moje dzieci takie krtaniowe.
Byliśmy u gastrologa, pełni nadzieji, ze da skierowanie na USG, w zwiazku z jej enzymami watrobowymi. A tu znok, nie dała nic, bo nie mam jej wyników. A rodzinna mówiła, przy infekcji nie robić. LEkarza nic nie obchodzi - co za kretynka

Ostatnia edycja:
Akuku hura, hura, hura!!! Gratulacje dla Ciebie i m że się tak postarał;) chyba dość duża panna jak kilogram ma? W którym ty jesteś tygodniu? Muszę sprawdzić ile mój wojtek wtedy miał
Grudnióweczka gratulacje dla Amelki za nowe umiejętności. Mój Wojtek po domu chodzi a przewraca się jak chce ostro skręcić by np. Psa ominąć. Widzę też że zupełnie inaczej na dworze. Po pierwsze w nieznanym miejscu nadal czuje się niepewnie i najchętniej by zwiedzał na czterech chyba że za rączkę a druga rzecz wygląda jakby miał problem z chodzeniem w butkach bo po domu tylko w skarpetkach z absami. Czy wasze dzieci też tak miały?
grudnióweczka ładnie tam gdzie byłaś z córką!
Marika witaj! Fajnie że znów jesteś! Zdrówka dla Laurki

Jaguś zdrówka dla was!! Ładnie julka już z kubeczka pije. Ja obawiam się że z moim Wojtkiem ciężko będzie na początku bo on jak coś nowego to musi dokładnie obejrzeć, do góry nogami odwrócić itd więc na razie stosujemy niekapka ale jak chce być mokry to znalazł sposób ciągnie i wypluwa.

Elama trzymam kciuki za wasz domek! Niech prace idą pełną parą bo sami to zawsze inaczej ;)

Ostatnia edycja:
Akuku Jeszcze raz Gratuluje :)))

Marika odzywaj sie czesciej. Dla Laury duzo zdróweczka !
Filip zapalenie krtani miał w pazdzierniku. Strasznie to chorowanie wspominam:( Nawet teraz przy zapaleniu oskrzeli nie było tak zle:no:

Nas w drodze powrotnej z angielskiego złapał deszcz:szok:ale to taki ze w sekunde rozpętała się ulewa:wściekła/y:Teraz po deszczu nie ma juz sladu.
Ide zorganizować jakąś sałątkę , bo dziś mam babski wieczor z siostrą i kolezanką ;-)

Akuku, cudne wieści! :) cieszę się Twoim szczęściem!
Marika, pisz wiecej, brak mi Ciebie tu...
dla Laurki duuuuzo zdrówka!
Blanka - udanego babskiego wieczoru ;)
Grudnióweczka, gratulacje dla Córci Twej za samodzielne kroczki! Teraz się zacznie Co do pracy... tak praca przy dwóch córeczkach w domu ma także swoje ciemne strony... na szczęście mam cudownych Rodziców i ich nieocenioną pomoc w każdej sytuacji. Moja Mama nawet zgodziła mi się dziewczynek przypilnowac w niedzielę, żebym mogła w zawodach pobiec :) kochana moja Mamusia! ;)
Miłego wieczoru Babeczki!

Ostatnia edycja:
reklama
Wstawać śpiochy ;-)

Ja wyszykowałam juz Natasia do przedszkola ...A Filip jeszcze śpi:)
Juz kilka nocy z rzedu nie budzi sie wcale ! I oby tak juz zostało.

Siva masz super szczęscie ,że masz w mamie taka pomoc...Nie wszyscy moga sobie na to pozwolić, Moja mama jeszcze troche pracuje, siostra również wiec jestem zdana sama na siebie :)

Wieczó wczorajszy udany jak zwykle zreszta :-)Fajnie posiedziec w babskim gronie :)
Miłego dnia dla was:) Pewnie i tak jeszcze póżniej zajrze :)

Do góry