reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dzien dobry :)))

Siva nadrabiaj czas z rodziną ile sie da :)))

U nas dzis pogoda nadal koszmarna ! Licze ze w tyg sie zrobi prawdziwa wiosna:tak:

Filip spi ale dzis od rana tak łobuzuje ze o mamo! Wział z komody Nataniela bluzkę poszedł z nią do łazienki... i postanowil zrobic pranie. najpierw węża od pralki wsadził do sedesu a pozniej tą nieszczęsną Natasia bluzke:no: Po czym zawołał mnie pokazując palcem na sedes z taką dumą ! :szok: Szok jednym słowem :-)

Milej niedzieli kochanieńkie :-p

Heloł,
Nadrabiam czas jak się da! Właśnie cycujemy, a rano na treningu byłam ;)
Nawet w odwiedziny mieliśmy iść i to odwołalismy bo wolimy ten czas razem spędzić.
Lenka dziś niespokojnie spała - pewnie to zęby :( a poza tym broi jak nie wiem co! Wczoraj próbowała wejść na dolną półkę szklanego stolika pod tv - nawet zabawnie to wyglądało, jak próbowała się tam wmontowac ;)
Miłego popołudnia!

Blanka o jaki maly gargamel :) ja tak do Emilka mowie jak broi... choc ja mam czujniki jakies i jak slysze ze nic nie slysze to wiem ze jest cos nie tak. Takze Emil nie ma szans pogrEbac w kibelku. Ale u mnie tez to ze ja sie boje ze dorwie cos typu lego i to zje.. wiec Emil ma male pole do manewru.

Siva nadrabiajacie ;)

A mi dzis glowa peka ;/ nie wiem co sie dzieje i czy ja nie mam poczatkow migrenowych :/ nigdy mnie tak glowa nie bolala..

Chlopaki jutro wracaja do szkoly ! Ufff.. u nas taaaaka dluga przerwa wielkanocna ... tak wiec ciesze sie ze wracaja bo taki dzien jak dzis ze glowa boli a oni biedni w donu sie nudza... nigdzie nie pojde bo jeszcze zaslabne ..

Akuku zazwyczaj przed migreną jest tzw. aura - zawroty głowy, mroczki, plamki przed oczami - łykaj od razu paracetamol bo niestety to tak łatwo nie przechodzi :(

Jagus nie mialam mroczkow.. ja nigdy nigreny nie mialam.. ale boli od rana.. ale w ciemnym pokoju udalo mi sie zasnac... teraz dalej boli i nie mam jak wyjsc do pokoju.. boli mnie od czola do karku taki pasek jakby ;/ drugi raz w tym tygodniu to mam eh.

Jagus mi zadne leki nie pomagaja przeciwbolowo.. kiedys nawet bralam tak silng lek jak dla osob chorujacych na raka i nie pomagalo.. tylko mi sie w glowie krecilo.. wezmw zobacze eh.

Mam tylko cocodamol i nurofen.. brak paracetamolu w domu ;( pozostaje mi sie meczyc bo m w pracy a dziecmi nie bede szla do sklepu ;(

reklama
Do góry