reklama
Dzien dobry ))
Siva nadrabiaj czas z rodziną ile sie da ))
U nas dzis pogoda nadal koszmarna ! Licze ze w tyg sie zrobi prawdziwa wiosna
Filip spi ale dzis od rana tak łobuzuje ze o mamo! Wział z komody Nataniela bluzkę poszedł z nią do łazienki... i postanowil zrobic pranie. najpierw węża od pralki wsadził do sedesu a pozniej tą nieszczęsną Natasia bluzke Po czym zawołał mnie pokazując palcem na sedes z taką dumą ! Szok jednym słowem :-)
Milej niedzieli kochanieńkie
Siva nadrabiaj czas z rodziną ile sie da ))
U nas dzis pogoda nadal koszmarna ! Licze ze w tyg sie zrobi prawdziwa wiosna
Filip spi ale dzis od rana tak łobuzuje ze o mamo! Wział z komody Nataniela bluzkę poszedł z nią do łazienki... i postanowil zrobic pranie. najpierw węża od pralki wsadził do sedesu a pozniej tą nieszczęsną Natasia bluzke Po czym zawołał mnie pokazując palcem na sedes z taką dumą ! Szok jednym słowem :-)
Milej niedzieli kochanieńkie
siva
Fanka BB :)
Heloł,
Nadrabiam czas jak się da! Właśnie cycujemy, a rano na treningu byłam
Nawet w odwiedziny mieliśmy iść i to odwołalismy bo wolimy ten czas razem spędzić.
Lenka dziś niespokojnie spała - pewnie to zęby a poza tym broi jak nie wiem co! Wczoraj próbowała wejść na dolną półkę szklanego stolika pod tv - nawet zabawnie to wyglądało, jak próbowała się tam wmontowac
Miłego popołudnia!
Nadrabiam czas jak się da! Właśnie cycujemy, a rano na treningu byłam
Nawet w odwiedziny mieliśmy iść i to odwołalismy bo wolimy ten czas razem spędzić.
Lenka dziś niespokojnie spała - pewnie to zęby a poza tym broi jak nie wiem co! Wczoraj próbowała wejść na dolną półkę szklanego stolika pod tv - nawet zabawnie to wyglądało, jak próbowała się tam wmontowac
Miłego popołudnia!
Akuku
Blanka o jaki maly gargamel ja tak do Emilka mowie jak broi... choc ja mam czujniki jakies i jak slysze ze nic nie slysze to wiem ze jest cos nie tak. Takze Emil nie ma szans pogrEbac w kibelku. Ale u mnie tez to ze ja sie boje ze dorwie cos typu lego i to zje.. wiec Emil ma male pole do manewru.
Siva nadrabiajacie
A mi dzis glowa peka ;/ nie wiem co sie dzieje i czy ja nie mam poczatkow migrenowych :/ nigdy mnie tak glowa nie bolala..
Chlopaki jutro wracaja do szkoly ! Ufff.. u nas taaaaka dluga przerwa wielkanocna ... tak wiec ciesze sie ze wracaja bo taki dzien jak dzis ze glowa boli a oni biedni w donu sie nudza... nigdzie nie pojde bo jeszcze zaslabne ..
Siva nadrabiajacie
A mi dzis glowa peka ;/ nie wiem co sie dzieje i czy ja nie mam poczatkow migrenowych :/ nigdy mnie tak glowa nie bolala..
Chlopaki jutro wracaja do szkoly ! Ufff.. u nas taaaaka dluga przerwa wielkanocna ... tak wiec ciesze sie ze wracaja bo taki dzien jak dzis ze glowa boli a oni biedni w donu sie nudza... nigdzie nie pojde bo jeszcze zaslabne ..
Akuku
Jagus nie mialam mroczkow.. ja nigdy nigreny nie mialam.. ale boli od rana.. ale w ciemnym pokoju udalo mi sie zasnac... teraz dalej boli i nie mam jak wyjsc do pokoju.. boli mnie od czola do karku taki pasek jakby ;/ drugi raz w tym tygodniu to mam eh.
reklama