reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dzien dobry :)))

Siva nadrabiaj czas z rodziną ile sie da :)))

U nas dzis pogoda nadal koszmarna ! Licze ze w tyg sie zrobi prawdziwa wiosna:tak:

Filip spi ale dzis od rana tak łobuzuje ze o mamo! Wział z komody Nataniela bluzkę poszedł z nią do łazienki... i postanowil zrobic pranie. najpierw węża od pralki wsadził do sedesu a pozniej tą nieszczęsną Natasia bluzke:no: Po czym zawołał mnie pokazując palcem na sedes z taką dumą ! :szok: Szok jednym słowem :-)

Milej niedzieli kochanieńkie :-p

Heloł,
Nadrabiam czas jak się da! Właśnie cycujemy, a rano na treningu byłam ;)
Nawet w odwiedziny mieliśmy iść i to odwołalismy bo wolimy ten czas razem spędzić.
Lenka dziś niespokojnie spała - pewnie to zęby :( a poza tym broi jak nie wiem co! Wczoraj próbowała wejść na dolną półkę szklanego stolika pod tv - nawet zabawnie to wyglądało, jak próbowała się tam wmontowac ;)
Miłego popołudnia!

Blanka o jaki maly gargamel :) ja tak do Emilka mowie jak broi... choc ja mam czujniki jakies i jak slysze ze nic nie slysze to wiem ze jest cos nie tak. Takze Emil nie ma szans pogrEbac w kibelku. Ale u mnie tez to ze ja sie boje ze dorwie cos typu lego i to zje.. wiec Emil ma male pole do manewru.

Siva nadrabiajacie ;)

A mi dzis glowa peka ;/ nie wiem co sie dzieje i czy ja nie mam poczatkow migrenowych :/ nigdy mnie tak glowa nie bolala..

Chlopaki jutro wracaja do szkoly ! Ufff.. u nas taaaaka dluga przerwa wielkanocna ... tak wiec ciesze sie ze wracaja bo taki dzien jak dzis ze glowa boli a oni biedni w donu sie nudza... nigdzie nie pojde bo jeszcze zaslabne ..

Akuku zazwyczaj przed migreną jest tzw. aura - zawroty głowy, mroczki, plamki przed oczami - łykaj od razu paracetamol bo niestety to tak łatwo nie przechodzi :(

Jagus nie mialam mroczkow.. ja nigdy nigreny nie mialam.. ale boli od rana.. ale w ciemnym pokoju udalo mi sie zasnac... teraz dalej boli i nie mam jak wyjsc do pokoju.. boli mnie od czola do karku taki pasek jakby ;/ drugi raz w tym tygodniu to mam eh.

Jagus mi zadne leki nie pomagaja przeciwbolowo.. kiedys nawet bralam tak silng lek jak dla osob chorujacych na raka i nie pomagalo.. tylko mi sie w glowie krecilo.. wezmw zobacze eh.

Mam tylko cocodamol i nurofen.. brak paracetamolu w domu ;( pozostaje mi sie meczyc bo m w pracy a dziecmi nie bede szla do sklepu ;(

reklama
Do góry