reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Cleopatra zrobilam na palkach z kjrczaka i zeberkach. Dalam marchewke w slupki i ziemniaki w kostke. Pore w calosci i do tego kasza jeczmienna na oko. Troche soli i pieprzu i zieonej pietruszki na wierzch. Obieram mu miecho i nalewam zupke. Dzis tez znadl duuuzo.

Kochane, brak czasu na odpisanie bo jutro wyprawiamy wspolne urodziny z mezem (3 i 15.04:). Takze pracy sporo- jeszcze dzis musze sernik i 2 torty zrobic. Na dodatek spakowac naczynia i rozne dodatki,bo impreze robimy na takiej malej sali kaszubskiej w miejscowosci niedaleko. U nas male mieszkanie,a najblizsza rodzina to 30osob:)
Takze trzymajcie kciuki,bo jeszcze dluuga noc przede mna :p
Buziaki kochane!:)

Witam się w paskudny ponury dzien ! :(

Zimno strasznie, dziś siedzimy w domu ,,, moze podjedziemy do "smykowa" niech sie chłopaki pobawią ;-)

Kasia udanej imprezy zycze :)

I nic wiecej poki co nie napiszę, bo moj tajfun właśnie wstał :))))

Milej soboty dla Was :)

Witajcie weekendowo :)
Czytam na bieżąco, ale odpisać nie ma kiedy. Praca na pełnych obrotach, zakupy, dom... Lenka jak mnie widzi w drzwiach po powrocie do domu, to najchętniej zerwałaby ze mnie koszulę i od razu na ręce i do cycusi ;) na szczęście jak mnie nie ma to je chętnie wszystko co jej babcia poda. Tylko przed drzemka marudzi, bo bez cyca musi zasnąć - ale z każdym dniem coraz lepiej.
Pozdrawiam i zmykam, bo weekendy teraz dla rodzinki obowiązkowo :)

Witam się i ja, ostatnio nawet udało mi się przepracować pierwszy pełny tydzień, co nie było łatwe. Julka już prawie zdrowa, ale jeszcze walczymy z kaszlem i katarem :(

Malinka u nas sytuacja ze żłobkami identyczna - jak Julka miała 1,5 m-ca to udało mi się ją zapisać na wrzesień na ostatnie miejsce w żłobku, a do tego czasu chodzi (w sumie częściej nie chodzi) do prywatnego.

Nisiao ja jak Julka ma katar dodatkowo smaruję jej plecki i klatkę depulolem, to taka maść jak Vicks, tylko dla młodszych dzieci. A mój mąż ma identycznie, nawet kataru nie chce odciągać ;)

Siva a Wy od kiedy idziecie do żłobka? ;)

Kasia czekam na relację jak poszło ;) I spóźnione najlepszego ;)

Akuku chyba teź spróbuję małej zrobić ten krupnik ;)

Jaguś, moja mama chce się zająć Lenka do momentu, aż nie pójdzie do przedszkola, więc pewnie jak zdrowie jej pozwoli to mała nie pójdzie do żłobka.

reklama
Do góry