reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Kasia super że impreza się udała. Ciasta piekłaś sama, a jedzonko też sama gotowałaś? Podziwiam Cię i tak że organizowałaś przy studiach i Arku to wyzwanie - ja bym się sama przy Wojtku nie odważyła bez niczyjej pomocy.

Elama fajny domek - kiedyś marzyłam o takim ale teraz przywykłam do wygody w bloku :) a ile będziecie mieć pokoi? Tak na zdjęciu wygląda na średni ani malutki ani duży ;)
Akuku trzymaj się tam kobietki w końcu małą księżniczkę masz w brzusiu to i atrakcje inne i oszczędzaj się kochana :)

Blanka u nas też wiało jak nie wiem więc krótki spacer i do domu ale wyjść trzeba bo inaczej Wojtusiowi "rogi" rosną w domu ;)

reklama
dzięki dziewczyny :)

cleopatra - domek jest raczej niewielki, ale o takim marzyliśmy, coby szybko wybudować, wykończyć i później łatwiej ogrzać i utrzymać. Ma 3 pokoje (starszej córki, młodszej córki, nasza sypialnia), salon z kuchnią, łazienka, kotłownia. Na górze strych z możliwością adaptacji na mieszkalne. Teraz mieszkamy u teściów w 2 pokojach i wspólną kuchnią i łazienką więc bedzie to dla nas ogromna zmiana i napewno nikomu miejsca nie braknie. Przez 6 miesięcy mieszkaliśmy w bloku i tez bardzo nam się podobała ta wygoda, ale mąż dostał działkę, ja nieco grosza od rodziców i postanowiliśmy :budujemy

a pogoda u nas też brzydka i nawet do szkoły po starszą jechałyśmy autem... może jutro uda się wyjść choć na krótki spacerek

no i po raz setny postanowiłam schudnąć... mąż chciał mi sprezentowac nowe dżinsy, przymierzyłam 3 pary i wyszłam bez dżinsów za to z deprechą, po tym jak się naoglądałam mojego tłustego tyłka w sklepowej przymierzalni. Już tydzien ćwiczę sumiennie z Mel B i ograniczam jedzenie i czuję się lepiej.... kciuki abym choć trochę schudła!! Waże 52, a pragnę wagi sprzed ciąży 47 kg!!!!!!!!!!

Cleopatra- tak, jedzonko tez sama z tym, ze zrobilismy grilla+ zakaski, salatki, na cieplo kaczke i barszczyk:) ale roboty bylo,ze oj.. W pt do 3 w nocy z mezem w kuchni dzialalismy...no i duzo mi siostry pomogly m.in. pilnowaly Arka,bo maz w sobote jeszcze pravowal i godz po gosciach przyjechal....

Elama-domek cudny!:) aj...tez mi sie marzy...moze kiedys?:)

U nas dzis pogoda swietna, gdyby nie wiatr. Bo slonce bylo i cieplo nawet.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)

Cleopatra u nas z tymi różami to samo co u Wojtusia :))) Siedzenie w domu nam nie sprzyja ! :)

Kasia same dobrodziejstwa :-pKaczka ,barszczyk, sałatki :))) Dobrze,że miał kto pomóc :tak:

Elama ja raczej nie dożyje chwili w której miałabym swoj własny dom:wściekła/y: ale jakbym miała to tez coś podobnego:))) kazdy po pokoju, salon sypialnia jadalnia i wystarczyłoby ;-)

U nas dzis słonecznie, ale wieje zimny wiatr:no: moze póżniej sie rozpogodzi. :)

Dzień dobry!
U mnie dziś piękna, słoneczna pogoda - chce się żyć, pracować i w ogóle :)
A do tego w bonusie moja Julka została jednym z trzech laureatów konkursu plastycznego organizowanego w mojej firmie i jedzie w lipcu razem z 450 dzieci z całego świata na wakacyjny obóz do Austrii. Rzecz jasna na koszt firmy :)
Ale jestem z niej dumna!

Elama to super chatka, jeszcze tylko płotek trawka kwiatki i marzenia się spełniają czasami... A o odchudzaniu mi nie mów bo przez tą moją tarczycę nie raz nawet jak się oszczędzam z jedzeniem to kilogramy lecą w górę a nie w dół, w tej chwili stoi waga w miejscu ale bardzo bym chciała wrócić do tej z przed ciąży:(

Kasia to szacun dla Ciebie i męża za to gotowanie. Ja tam mojego nie widzę chyba że do próbowania, ewentualnie przy grillu

Siva gratulacje! Mam nadzieję że córka się cieszy bardzo :) ile ona ma lat? Nie będzie się bała sama jechać?
Blanka nie roże od kwiatów tylko różki od rogów - moje kochane diablątko małe ;)

Cleo rzecz jasna, właśnie różki miałam na mysli tylko mój telefon napisał inaczej:-p

Siva no nie dziwie się ,że duma Cię rozpiera, super! :)))

Ja dziś miałam dosyć intensywny dzień, szczerze mówiąc padam na pyszczek ! ;-)JAk dobrze ze Filip szybko spać poszedł :)

reklama
Cleo, Blanka - dziękuję!
Julia cieszy się baaaardzo ;) ma prawie 9lat, ale jest bardzo dojrzała emocjonalnie jak na swój wiek. Ja też w dzieciństwie jechałam na pierwsze kolonie w wieku 9 lat i mam nadzieję, że dla niej ten wyjazd też nie jest za wcześnie.
Dobra, czas podnieść się z łóżka. Łatwo nie będzie, bo nocka zarwana - Lena dała czadu i wczorajsze sztangi na tabacie zmasakrowały mi mięśnie ;) Ale miło było usłyszeć od instruktorki po dwóch latach nieobecności w klubie, że super wyglądam i w ogóle nie widać, że rodziłam ;)
Miłego dnia!

Do góry