reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Kasia super że impreza się udała. Ciasta piekłaś sama, a jedzonko też sama gotowałaś? Podziwiam Cię i tak że organizowałaś przy studiach i Arku to wyzwanie - ja bym się sama przy Wojtku nie odważyła bez niczyjej pomocy.

Elama fajny domek - kiedyś marzyłam o takim ale teraz przywykłam do wygody w bloku :) a ile będziecie mieć pokoi? Tak na zdjęciu wygląda na średni ani malutki ani duży ;)
Akuku trzymaj się tam kobietki w końcu małą księżniczkę masz w brzusiu to i atrakcje inne i oszczędzaj się kochana :)

Blanka u nas też wiało jak nie wiem więc krótki spacer i do domu ale wyjść trzeba bo inaczej Wojtusiowi "rogi" rosną w domu ;)

reklama
dzięki dziewczyny :)

cleopatra - domek jest raczej niewielki, ale o takim marzyliśmy, coby szybko wybudować, wykończyć i później łatwiej ogrzać i utrzymać. Ma 3 pokoje (starszej córki, młodszej córki, nasza sypialnia), salon z kuchnią, łazienka, kotłownia. Na górze strych z możliwością adaptacji na mieszkalne. Teraz mieszkamy u teściów w 2 pokojach i wspólną kuchnią i łazienką więc bedzie to dla nas ogromna zmiana i napewno nikomu miejsca nie braknie. Przez 6 miesięcy mieszkaliśmy w bloku i tez bardzo nam się podobała ta wygoda, ale mąż dostał działkę, ja nieco grosza od rodziców i postanowiliśmy :budujemy

a pogoda u nas też brzydka i nawet do szkoły po starszą jechałyśmy autem... może jutro uda się wyjść choć na krótki spacerek

no i po raz setny postanowiłam schudnąć... mąż chciał mi sprezentowac nowe dżinsy, przymierzyłam 3 pary i wyszłam bez dżinsów za to z deprechą, po tym jak się naoglądałam mojego tłustego tyłka w sklepowej przymierzalni. Już tydzien ćwiczę sumiennie z Mel B i ograniczam jedzenie i czuję się lepiej.... kciuki abym choć trochę schudła!! Waże 52, a pragnę wagi sprzed ciąży 47 kg!!!!!!!!!!

Cleopatra- tak, jedzonko tez sama z tym, ze zrobilismy grilla+ zakaski, salatki, na cieplo kaczke i barszczyk:) ale roboty bylo,ze oj.. W pt do 3 w nocy z mezem w kuchni dzialalismy...no i duzo mi siostry pomogly m.in. pilnowaly Arka,bo maz w sobote jeszcze pravowal i godz po gosciach przyjechal....

Elama-domek cudny!:) aj...tez mi sie marzy...moze kiedys?:)

U nas dzis pogoda swietna, gdyby nie wiatr. Bo slonce bylo i cieplo nawet.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)

Cleopatra u nas z tymi różami to samo co u Wojtusia :))) Siedzenie w domu nam nie sprzyja ! :)

Kasia same dobrodziejstwa :-pKaczka ,barszczyk, sałatki :))) Dobrze,że miał kto pomóc :tak:

Elama ja raczej nie dożyje chwili w której miałabym swoj własny dom:wściekła/y: ale jakbym miała to tez coś podobnego:))) kazdy po pokoju, salon sypialnia jadalnia i wystarczyłoby ;-)

U nas dzis słonecznie, ale wieje zimny wiatr:no: moze póżniej sie rozpogodzi. :)

Dzień dobry!
U mnie dziś piękna, słoneczna pogoda - chce się żyć, pracować i w ogóle :)
A do tego w bonusie moja Julka została jednym z trzech laureatów konkursu plastycznego organizowanego w mojej firmie i jedzie w lipcu razem z 450 dzieci z całego świata na wakacyjny obóz do Austrii. Rzecz jasna na koszt firmy :)
Ale jestem z niej dumna!

Elama to super chatka, jeszcze tylko płotek trawka kwiatki i marzenia się spełniają czasami... A o odchudzaniu mi nie mów bo przez tą moją tarczycę nie raz nawet jak się oszczędzam z jedzeniem to kilogramy lecą w górę a nie w dół, w tej chwili stoi waga w miejscu ale bardzo bym chciała wrócić do tej z przed ciąży:(

Kasia to szacun dla Ciebie i męża za to gotowanie. Ja tam mojego nie widzę chyba że do próbowania, ewentualnie przy grillu

Siva gratulacje! Mam nadzieję że córka się cieszy bardzo :) ile ona ma lat? Nie będzie się bała sama jechać?
Blanka nie roże od kwiatów tylko różki od rogów - moje kochane diablątko małe ;)

Cleo rzecz jasna, właśnie różki miałam na mysli tylko mój telefon napisał inaczej:-p

Siva no nie dziwie się ,że duma Cię rozpiera, super! :)))

Ja dziś miałam dosyć intensywny dzień, szczerze mówiąc padam na pyszczek ! ;-)JAk dobrze ze Filip szybko spać poszedł :)

reklama
Cleo, Blanka - dziękuję!
Julia cieszy się baaaardzo ;) ma prawie 9lat, ale jest bardzo dojrzała emocjonalnie jak na swój wiek. Ja też w dzieciństwie jechałam na pierwsze kolonie w wieku 9 lat i mam nadzieję, że dla niej ten wyjazd też nie jest za wcześnie.
Dobra, czas podnieść się z łóżka. Łatwo nie będzie, bo nocka zarwana - Lena dała czadu i wczorajsze sztangi na tabacie zmasakrowały mi mięśnie ;) Ale miło było usłyszeć od instruktorki po dwóch latach nieobecności w klubie, że super wyglądam i w ogóle nie widać, że rodziłam ;)
Miłego dnia!

Do góry